dsteel Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Hahaha :) Ez mi? az asszony corsája? olyan nálunk is van, csak a tükre még megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Srácok, van itt olyan aki szerel té-otthon sat Tv-t? Lenne pár kérdésem hozzá, vag yolyanokhoz akinek van. Nekem pénteken kötötték be, de már az első nap tapasztaltam érdekes dolgokat. Kíváncsi vagyok ezekkel mi a helyzet...... THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Érdekes hogy az opel-infos.de-n se látom a G astrához kérhető színek között (legalábbis azon a néven hogy mentazöld, nem), szóval elég ritka szín... Ja elfelejtettem, a rendes neve menta zöld, de metál, itt még bennfelejtették ezt a színt a kínálatban: http://www.chevygyulai.hu/pages.htm?pid=57 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Szép. Itt meg nem szerepel az Uralzöld ami az én Coupém színe. Lehet hogy azt meg csak Coupéra fújták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis43 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Sziasztok Valaki megtudná mondani a vonószem csavar menet méretét ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 szép jó estét :) nektek sem működött a fórum pár napig? vagy csak az én gépemmel volt gebasz? esetleg én voltam béna? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 szép jó estét :) nektek sem működött a fórum pár napig? vagy csak az én gépemmel volt gebasz? esetleg én voltam béna? :D Szerintem nálad volt valami error ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Szerintem nálad volt valami error :) de akkor még milyen fatal error :D bút diszk falióra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget Astra G benzineshez kezelési útmutató (magyarnyelvű) letöltéséhez! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget Astra G benzineshez kezelési útmutató (magyarnyelvű) letöltéséhez! Thx! ment privi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 ment privi Köszi,csak az a baj vele,hogy: http://titan-computer.hu/404/index.html Szóval ezt már törölték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Köszi,csak az a baj vele,hogy: http://titan-computer.hu/404/index.html Szóval ezt már törölték! Akkó ment még1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Köszi,csak az a baj vele,hogy: http://titan-computer.hu/404/index.html Szóval ezt már törölték! Üdv! Nekem az sem él! http://www.opel-magazin.hu/letoeltesek/fil...astrag_kez.html Látom,hogy mekkora méretű a file,de letölteni nem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Üdv! Nekem az sem él! Akkor hiba van nálad, mert én letöltöttem, itt van a gépemen. Ha van gmailes emailcímed, megpróbálhatom elküldeni, 40MB. Priviben ird meg, ha van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Azt megköszönném! Sorry,közben sikerült,rejtett volt a link! Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Azt megköszönném! Sorry,közben sikerült,rejtett volt a link! Köszi szépen! Ok, mind1, ment egy toldacuccot link is... Szivesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sixday Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Büdös k...ögök lelopták a 4 gyári dísztárcsámat.... szétvet az ideg.... Hol láttad 6000-ért a gyári garnitúrát? Mi a bubanatos lofitty van???? Nekem is leloptak a 4 gyari disztarcsamat, raadasul mind jol le volt mar pusztitva, piszkos, torott, karcos volt az osszes, de hat varosi csaladi auto... Hogy torne le keze! Szoval engem is erdekelne a szett 6 rugoert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Mi a bubanatos lofitty van???? Nekem is leloptak a 4 gyari disztarcsamat, raadasul mind jol le volt mar pusztitva, piszkos, torott, karcos volt az osszes, de hat varosi csaladi auto... Hogy torne le keze! Szoval engem is erdekelne a szett 6 rugoert... beindult a nyár...jön a dísztárcsa biznic...lehet a tiodet fogod megvenni 6 rugóért :D aztán 2 hét és megint...hú de gonosz vagyok.. :) de sajnos ez megy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 beindult a nyár...jön a dísztárcsa biznic...lehet a tiodet fogod megvenni 6 rugóért :D aztán 2 hét és megint...hú de gonosz vagyok.. :) de sajnos ez megy.... enyimet is elvitték nemrég, nem is veszek másikat télire ;) remélem az alufelniknek nem állnak neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 enyimet is elvitték nemrég, nem is veszek másikat télire ;) remélem az alufelniknek nem állnak neki :) Az csúnya lenne, ha kerék helyett téglán állna a kocsi. :D Amúgy én 6eFt-ért láttam a gyári dísztárcsa darabját, nem pedig garnitúrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 enyimet is elvitték nemrég, nem is veszek másikat télire ;) remélem az alufelniknek nem állnak neki :D ..én ezért járok télen-nyáron alufelnivel és kerékőrrel.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Az csúnya lenne, ha kerék helyett téglán állna a kocsi. :) Amúgy én 6eFt-ért láttam a gyári dísztárcsa darabját, nem pedig garnitúrát. sajnos az valóban csúnya :D gyári alut lopták el asszony kocsijáról). rendőrők azt mondták örüljünk hogy legalább téglán hagyták Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Nincs azon mit csodálkozni, hogy lopják a dísztárcsákat. Nekem 2 db tesco-s xart loptak el az autóról, amíg benn voltam a b****xban. Inkább vitte volna az összeset. Erre mérgemben vettem egy garnitúra gyárit. Azt viszont már kötegelőzöm. Ennyivel is megnehezítem a dolgát. Az aluhoz meg eleve van kerékőr. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én is gondolkodtam, hogy mit lehet csinálni, ha vennék a régi helyett gyári dísztárcsákat. Ismerősöm a gyári dísztárcsákba belegravíroztatta a rendszámot úgy, hogy ne lehessen kivenni belőle. Nem rossz ötlet. Ha úgy határozok, hogy veszek gyárit, akkor ezt én is megjátszom. A nyári egyébként alufelnis és kerékőröm is van. Így azt gondolom, hogy a kerekek biztonságban vannak.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én is gondolkodtam, hogy mit lehet csinálni, ha vennék a régi helyett gyári dísztárcsákat. Ismerősöm a gyári dísztárcsákba belegravíroztatta a rendszámot úgy, hogy ne lehessen kivenni belőle. Nem rossz ötlet. Ha úgy határozok, hogy veszek gyárit, akkor ezt én is megjátszom. A nyári egyébként alufelnis és kerékőröm is van. Így azt gondolom, hogy a kerekek biztonságban vannak.... :D Sztem felesleges belegravíroztatni. Úgysem fogod tudni, hogy ki vitte el. A kötegelő és a kerékőr is csak megnehezíti a dolgát. Ha akarja úgy is elviszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts