Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nem akarok rajtad meggazdagodni, ha megoldod a szállítást, 7E-ért van nekem GYÁRI garnitúra eladó. Képek a megfelelő topicban.

Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat!

Feleségemmel még megbeszélem, illetve rábeszélem (engem érdekelne). Ő azt mondja, hogy megint le fogják lopni...

Ezek mennyire használtak, milyen állapotban vannak?

Jól látom Miskolcon kellene átvenni? Egyéb alternatíva?

Egyébként mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne lopják le megint, vagy nagyon nehezen ?

Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :)

Megosztás:

Egyébként mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne lopják le megint, vagy nagyon nehezen ?

Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :)

Rakj fel valami utángyártottat, azt nem fogod sajnálni. Vagy szokták kábelkötegelővel rögzíteni belülről, akkor nem olyan egyszerű levenni, de nemis látszik kívülről. Na persze egy esetleges kerékcserekor kicsit magadat is szopatod vele, mire leveszed a kötegelőt...

Megosztás:

Érdekes színe van az Astrádnak,milyen szín ez?

Nálam ez a sötétzöldmetál olyan hamar koszolódik,hogy hihetetlen,a legkisebb por is azonnal meglátszik rajta.

Én fehéret szeretnék!

Inkább ne!! Enyém fehér, na azon is meglátszik az összes por nagyon hamar. Ráadásul közel a vasmű, úgyhogy a por az sose kevés :) Szombaton lemostam a vasat, reggelre meg tök poros lett a teteje és a motorháztető- igaz a tűzoltóság pont a vasmű mellet van, nyáron alig lehet nyitva hagyni az ablakot...

Megosztás:

Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat!

Feleségemmel még megbeszélem, illetve rábeszélem (engem érdekelne). Ő azt mondja, hogy megint le fogják lopni...

Ezek mennyire használtak, milyen állapotban vannak?

Jól látom Miskolcon kellene átvenni? Egyéb alternatíva?

Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :D

Nem figyelsz. :)

Én alap esetben pesti vagyok ,de szoktam jár Sajószentpéterre .

Mivel a márkatársunk ott lakik és a dísztárcsa is ott van én eltudom hozni......

Nem tudom megoldható-e ,hogy belülről rögzíteni a felnihez a dísztárcsa feszítő drótját....

Akkor van obi ,ha neked kell leszedni,pl defekt.

Megosztás:

Nem tudom megoldható-e ,hogy belülről rögzíteni a felnihez a dísztárcsa feszítő drótját....

Akkor van obi ,ha neked kell leszedni,pl defekt.

Ismerős F Astran megoldotta kábelkötegelővel, úgyhogy meglehet. Csak azután szopás, ha sáros időben kell kereket cserélni. Meg nem árt, ha az ember tart egy csípőfogót is a pótkerék mellett, amivel el tudja vágni a kábelkötegelőt vagy a rögzítődrótot...

Megosztás:

Érdekes színe van az Astrádnak,milyen szín ez?

Nálam ez a sötétzöldmetál olyan hamar koszolódik,hogy hihetetlen,a legkisebb por is azonnal meglátszik rajta.

Én fehéret szeretnék!

Menta-metál, egyáltalán nem sötét. Nem is koszolódik, amikor a többi (fekete, fehér, szürke) már kifejezetten retkes, ezen még alig látszik ! :-B Amúgy lehet rá mondani azt is, hogy türkiz zöld (kék).

p10401871.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.