Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Büdös k...ögök lelopták a 4 gyári dísztárcsámat.... szétvet az ideg.... Hol láttad 6000-ért a gyári garnitúrát? http://www.vatera.hu/opel_disztarcsa_garni..._165952181.html Egy foguk legyen és az is fájjon.Aki lelopja.... http://www.vatera.hu/uj_opel_disztarcsa_15_166319329.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 http://www.vatera.hu/opel_disztarcsa_garni..._165952181.html Egy foguk legyen és az is fájjon.Aki lelopja.... http://www.vatera.hu/uj_opel_disztarcsa_15_166319329.html A céges Astrán is így kezdte a hámlást ,mint itt az egyiken .Mostmár oly csúnyán néz ki,hogy boa...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Büdös k...ögök lelopták a 4 gyári dísztárcsámat.... szétvet az ideg.... Hol láttad 6000-ért a gyári garnitúrát? Nem akarok rajtad meggazdagodni, ha megoldod a szállítást, 7E-ért van nekem GYÁRI garnitúra eladó. Képek a megfelelő topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem akarok rajtad meggazdagodni, ha megoldod a szállítást, 7E-ért van nekem GYÁRI garnitúra eladó. Képek a megfelelő topicban. Mondjuk elhozom..... Húsvétkor megyek péterre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Mondjuk elhozom..... Húsvétkor megyek péterre... Acélfelni garnitúrám is van gumikkal, képek ugyanott, sztem az ár is baráti. Budapesti ügyfelek, üzletre fel, jön a futár! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Acélfelni garnitúrám is van gumikkal, képek ugyanott, sztem az ár is baráti. Budapesti ügyfelek, üzletre fel, jön a futár! :) :D ;) Azért túlzásokba ne essünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem akarok rajtad meggazdagodni, ha megoldod a szállítást, 7E-ért van nekem GYÁRI garnitúra eladó. Képek a megfelelő topicban. Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat! Feleségemmel még megbeszélem, illetve rábeszélem (engem érdekelne). Ő azt mondja, hogy megint le fogják lopni... Ezek mennyire használtak, milyen állapotban vannak? Jól látom Miskolcon kellene átvenni? Egyéb alternatíva? Egyébként mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne lopják le megint, vagy nagyon nehezen ? Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Egyébként mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne lopják le megint, vagy nagyon nehezen ? Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :) Rakj fel valami utángyártottat, azt nem fogod sajnálni. Vagy szokták kábelkötegelővel rögzíteni belülről, akkor nem olyan egyszerű levenni, de nemis látszik kívülről. Na persze egy esetleges kerékcserekor kicsit magadat is szopatod vele, mire leveszed a kötegelőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Érdekes színe van az Astrádnak,milyen szín ez? Nálam ez a sötétzöldmetál olyan hamar koszolódik,hogy hihetetlen,a legkisebb por is azonnal meglátszik rajta. Én fehéret szeretnék! Inkább ne!! Enyém fehér, na azon is meglátszik az összes por nagyon hamar. Ráadásul közel a vasmű, úgyhogy a por az sose kevés :) Szombaton lemostam a vasat, reggelre meg tök poros lett a teteje és a motorháztető- igaz a tűzoltóság pont a vasmű mellet van, nyáron alig lehet nyitva hagyni az ablakot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Köszi Mindenkinek a gyors válaszokat! Feleségemmel még megbeszélem, illetve rábeszélem (engem érdekelne). Ő azt mondja, hogy megint le fogják lopni... Ezek mennyire használtak, milyen állapotban vannak? Jól látom Miskolcon kellene átvenni? Egyéb alternatíva? Egyébként mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne lopják le megint, vagy nagyon nehezen ? Igen tudom a választ: ne tegyem fel.... :D Nem figyelsz. :) Én alap esetben pesti vagyok ,de szoktam jár Sajószentpéterre . Mivel a márkatársunk ott lakik és a dísztárcsa is ott van én eltudom hozni...... Nem tudom megoldható-e ,hogy belülről rögzíteni a felnihez a dísztárcsa feszítő drótját.... Akkor van obi ,ha neked kell leszedni,pl defekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem tudom megoldható-e ,hogy belülről rögzíteni a felnihez a dísztárcsa feszítő drótját.... Akkor van obi ,ha neked kell leszedni,pl defekt. Ismerős F Astran megoldotta kábelkötegelővel, úgyhogy meglehet. Csak azután szopás, ha sáros időben kell kereket cserélni. Meg nem árt, ha az ember tart egy csípőfogót is a pótkerék mellett, amivel el tudja vágni a kábelkötegelőt vagy a rögzítődrótot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Ismerős F Astran megoldotta, úgyhogy meglehet. Csak azután szopás, ha sáros időben kell kereket cserélni... Erre gondoltam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Remek Eleknek nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Allah nőtesse hosszúra a ....(szakálladat) és a sör soha ne fogyjon ki a korsódból,meg jó egészséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Remek Eleknek nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Allah nőtesse hosszúra a ....(szakálladat) és a sör soha ne fogyjon ki a korsódból,meg jó egészséget! Eh ,ez remek eszmecsere. :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Eh ,ez remek eszmecsere. :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 http://www.vatera.hu/uj_opel_disztarcsa_15_166319329.html Ez valami utángyári. A héten láttam ilyeneket egy Astrán, de csak néztem rá bután, elég fura volt a fekete alapú Opel logó rajta. Azt hittem egyedi barkács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Eleknek vizeletmentes bokrot a mai napra, meg minden jót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Eleknek vizeletmentes bokrot a mai napra, meg minden jót. :D Hát ez nagyon ott van :DDDDDDDD És hasonló jókat kívánok én minden szülinaposnak! (Minden nap, mégha nem is írom be minden nap. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Remek Eleknek nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Allah nőtesse hosszúra a ....(szakálladat) és a sör soha ne fogyjon ki a korsódból,meg jó egészséget! Ekkor tőlem is kedves Elek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Eh ,ez remek eszmecsere. :D Köszi. BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK :) ...a dísztárcsák ügyében még puhítás alatt van a Család Pénzügyi Főnöke.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 ÜDV, hogyan tudom a fejtámlákat kiszedni? valamiért nem akarnak kijönni....hogyan is kell szakszerűen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Eh ,ez remek eszmecsere. :D Köszi. BOldog SZülI NAPOT! :) (nem csak én öregszem) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 ÜDV, hogyan tudom a fejtámlákat kiszedni? valamiért nem akarnak kijönni....hogyan is kell szakszerűen? flex-vel... :) találsz egy gombot a tövében a fekete műanyagon, amit a rúd irányába kell tolni és jöhet kifelé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 flex-vel... :) találsz egy gombot a tövében a fekete műanyagon, amit a rúd irányába kell tolni és jöhet kifelé... :D már megvan, csak az a gomb bevolt ragadva....de már jó minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Érdekes színe van az Astrádnak,milyen szín ez? Nálam ez a sötétzöldmetál olyan hamar koszolódik,hogy hihetetlen,a legkisebb por is azonnal meglátszik rajta. Én fehéret szeretnék! Menta-metál, egyáltalán nem sötét. Nem is koszolódik, amikor a többi (fekete, fehér, szürke) már kifejezetten retkes, ezen még alig látszik ! :-B Amúgy lehet rá mondani azt is, hogy türkiz zöld (kék). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts