nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 na ezzel megnyugtattál :( már kezdtem azt hinni h bennem van a hiba.... melóhelyről vagy Nyuszi ? és hová tűnt Telo ? :roll: igen."dolgozom" nagy erővel. :wink: szerintem ebédel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 "dolgozom" nagy erővel. csak óvatosan.úgy hallottam h az ártalmas :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 csak óvatosan.úgy hallottam h az ártalmas :( igen én is :( lehet ezért vagyok a fórumon? :oops: na és te? ja vagy ma van a nagy szabadnapod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 azt a nagy szabadnapot pénteken tartottam ha jól emlékszem....reggel a sulit elintéztem,most pedig a déli csendespihenőmet tartom :( csak az a gáz h lenne dolgom bőven.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Itt vagyok! Megebédeltem... :tongue8: :happy3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 azt a nagy szabadnapot pénteken tartottam ha jól emlékszem....reggel a sulit elintéztem,most pedig a déli csendespihenőmet tartom :( csak az a gáz h lenne dolgom bőven.... :( ezzel én is így vagyok, de tegnap bepótoltam a múlt hetet. legalábbis ami a minkámat illeti :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 megoldom a problémát ! a gépen dolgozom....vagyis a kellemeset a hasznossal :wink: Hello TELO ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 megoldom a problémát ! a gépen dolgozom....vagyis a kellemeset a hasznossal :wink: Hello TELO ! Yes yes... Hello, my name is telo :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 megoldom a problémát ! a gépen dolgozom....vagyis a kellemeset a hasznossal :wink: Hello TELO ! Dolgozol a gépen? Csak szépen! Ahogy a csillag megy az égen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Dolgozol a gépen? Csak szépen! Ahogy a csillag megy az égen! :wink: na ez kemény volt..... :( az ebéd mellé volt vmi kisérő is ? :drinkers: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Dolgozol a gépen? Csak szépen! Ahogy a csillag megy az égen! :wink: óh, de romantikus :wink: jót tett neked ez az ebéd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Szóval már félig bennt vagy MOTE-ban gelkoka? :wink: Na, csak gyere... várunk... várunk... még mindig várunk.... vá... :sleepy2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 naon helyes várjatok is....aztán meg fogadjatok örömmel... :( tegnap intéztem az átutalást,csak az OTP még mindig nem szedte le a számlámról a pénzt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 na ez kemény volt..... :( az ebéd mellé volt vmi kisérő is ? :drinkers: :( Igen, kísért engem a költő szava... ahogy a nappalt az éjszaka... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Igen, kísért engem a költő szava... ahogy a nappalt az éjszaka... :wink: EZ MOST NAGYON-NAGYON TESZETT :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 EZ MOST NAGYON-NAGYON TESZETT :!: :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 sztem megvan a klub poétája :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 sztem megvan a klub poétája :wink: :oops: Nemrég írtam ide egy tavaszköszöntő verset is... Vissza lehet keresni... Na jó, azért az már vagy 50-el előrébb van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 nem tudod leirni ? egyszerűbb mint megkeresni :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 nem tudod leirni ? egyszerűbb mint megkeresni :oops: egyetértek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 nem tudod leirni ? egyszerűbb mint megkeresni :oops: Tessék, visszakerestem neked: itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 egyetértek :wink: :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :smt058 hmmmm. köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Tessék, visszakerestem neked: itt van :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 hmmmm. köszi :wink: Nem neked küldte, vagy igen???? :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts