speter Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Azt adatlapodon 21 éves vagy! ó azok a hetvenes évek maradványai... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 igen annyi vagyok:) csak poénkodni akartam Bakker , akkor nekem az 50-es évek végével, 60-as évek elejével kéne poénkodnom :) Hjáááj :S De jó neked, hogy csak 21 vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Bakker , akkor nekem az 50-es évek végével, 60-as évek elejével kéne poénkodnom :) Hjáááj :S De jó neked, hogy csak 21 vagy :lol: Hát sajnos előbb vagy utóbb ennek is vége esz mint minden jónak ;) dehát ilyen ez a pop szakma Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Hát sajnos előbb vagy utóbb ennek is vége esz mint minden jónak :lol: dehát ilyen ez a pop szakma Na, melóhelyen is befrissített a firefox 3.6-ra. Ezek után nem ment többé itt sem rendesen a RT editor ablak, szóval váltottam GOOGLE CROME-ra. szerk: hááát ez sem tökéletes :) Ez sem képes rendesen mutatni az editor ablakot. Működik, de olyan mint mikor gyorszerkesztében vagyunk, nem WYSIWYG ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 freeze: írásod olvasása közben ez a vicc jutott eszembe: Kr.e. 2000: “Tessék, edd meg ezt a gyökeret!” Kr.u. 1000: “Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!” Kr.u. 1850: “Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt!” Kr.u. 1940: “Az az elixír kígyóolaj, nem tesz jót. Nyeld le ezt a pirulát!” Kr.u. 1985: “Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!” Kr.u. 2009: “Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér.” tudom, régi. az a baj az orvoslással hogy a pénz motiválja. a gyógyszergyártók. 3.6 érdekes hogy háttérképet lehet tenni az ablakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Igen, az tetszik, remélem orvoslásra kerül a tich txt editor témakör is. Neked sem megy rendesen? Nekem se otthon se a cégnél nem megy. A windows nem ugyanaz, tehát egyértelműen firefox probléma freeze: írásod olvasása közben ez a vicc jutott eszembe: Kr.e. 2000: ?Tessék, edd meg ezt a gyökeret!? Kr.u. 1000: ?Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!? Kr.u. 1850: ?Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt!? Kr.u. 1940: ?Az az elixír kígyóolaj, nem tesz jót. Nyeld le ezt a pirulát!? Kr.u. 1985: ?Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!? Kr.u. 2009: ?Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér.? tudom, régi. az a baj az orvoslással hogy a pénz motiválja. a gyógyszergyártók. 3.6 érdekes hogy háttérképet lehet tenni az ablakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mc-elek! Azért nehéz gyerekkorod lehetett... Hugyosbokor-jel az oviban... Mondjuk még mindig jobb, mintha abált szalonna vagy szívlapát lett volna... :) Valójában gomba volt. ;) Nem röhög,tényleg az volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Valójában gomba volt. ;) Nem röhög,tényleg az volt. :lol: Lábgomba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Igen, az tetszik, remélem orvoslásra kerül a tich txt editor témakör is. Neked sem megy rendesen? az miaz? láma vagyok. ;) Lábgomba? :lol: vagy varázsgomba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Lábgomba? :lol: Biztos foltos volt, vki levizelte azt is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Lábgomba? :lol: Tudtam....,hogy nem szabad ezt elárulni. Olyan igazi pöttyös kalapú.... Az a haluzós fajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Tudtam....,hogy nem szabad ezt elárulni. Olyan igazi pöttyös kalapú.... Az a haluzós fajta ;) Aha... Szóval akkor ez a pöttyös kalapú gomba nőtt a hugyosbokor tövében. Mostmár értem. :lol: (Mondjuk, én már nem emlékszem, mi volt a jelem, de lehet, hogy szemétláda? ;) :) :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Aha... Szóval akkor ez a pöttyös kalapú gomba nőtt a hugyosbokor tövében. Mostmár értem. :lol: (Mondjuk, én már nem emlékszem, mi volt a jelem, de lehet, hogy szemétláda? ;) :) :P ) Jó párosítás. :P Jól van ,értem én a tréfát csak nem szeretem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Ez az eset itt történt nem messze. Hát ez volt az a nagy szirénázás amit hallottunk... http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_h..._sofor/2146444/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 A fiamnak megígérték, hogy hal lesz a jele. Aztán mire mentünk oviba, valami csókos anyuka elhappolta, és a fiamnak a vödör jutott. Ó Bálintkám nagyon sírni kezdett és megszületett a megoldás: Vízzel teli átlátszó vödörben úszó hal ;) Magyarán a vödörre rajzoltak egy halat. De neki az benne van, és úszik! Deéédi :lol: Aranyos:) Nekem is hal volt a jelem...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Sziasztok! Szerintetek mennyi lehet a reális ára, mennyiért lehetne eladni egy 2007 márciusi Astra Classic II 1.4 Twinport 5 ajtós fehér színű Optima felszereltségű 60 ezer km-rel felnire szerelt téligumival szép állapotban levő gépkocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Sziasztok! Szerintetek mennyi lehet a reális ára, mennyiért lehetne eladni egy 2007 márciusi Astra Classic II 1.4 Twinport 5 ajtós fehér színű Optima felszereltségű 60 ezer km-rel felnire szerelt téligumival szép állapotban levő gépkocsit? szvsz 1.800.000ft-ra , (vagy még picivel többre is, ha nem sürgős az eladás) meg lehet hirdetni egész nyugodtan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 szvsz 1.800.000ft-ra , (vagy még picivel többre is, ha nem sürgős az eladás) meg lehet hirdetni egész nyugodtan Az enyém 2008,03,26 ,32900km vettem január 14-én, 1.5m Mint kiderült megvolt törve,nem kicsit ,nagyon :lol: Szerintem szépen meg lett csinálva,az alvázon látszik ,meg a motortérben (fényezve lett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Az enyém 2008,03,26 ,32900km vettem január 14-én, 1.5m Mint kiderült megvolt törve,nem kicsit ,nagyon :lol: Szerintem szépen meg lett csinálva,az alvázon látszik ,meg a motortérben (fényezve lett) enyém 2007.05. optima, 32.000km-rel, nem volt törve, alufelnivel 1.9misi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Láttam ma a pályán valami nagy bmw-t 5 vagy 7. A lényeg hogy kb 190-200 ment,a háta mögött meg egy wrx sti,úgy tolta mint a hótoló a havat. :) Én szeretnék egyszer bubut,de előtte ki kell találni az 5 számot ;) Inkább bubu mint bömös,főleg hogy kettő kijön az árából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Láttam ma a pályán valami nagy bmw-t 5 vagy 7. A lényeg hogy kb 190-200 ment,a háta mögött meg egy wrx sti,úgy tolta mint a hótoló a havat. ;) ;) :) Gondolom bömös azt hitte, hogy senki nem tud gyorsabban menni, imprezas meg csakazértis megmutatta neki... Én szeretnék egyszer bubut,de előtte ki kell találni az 5 számot :P Inkább bubu mint bömös,főleg hogy kettő kijön az árából :lol: Nálam is inkább bubu vagy rx8, bár nem vagyok benne biztos, hogy kettő kijönne. Egy sti bubu legutóbb mikor néztem, 50000 euró környékén volt, mire forgalmival rendelkezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 :) :lol: Gondolom bömös azt hitte, hogy senki nem tud gyorsabban menni, imprezas meg csakazértis megmutatta neki... Nálam is inkább bubu vagy rx8, bár nem vagyok benne biztos, hogy kettő kijönne. Egy sti bubu legutóbb mikor néztem, 50000 euró környékén volt, mire forgalmival rendelkezik... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-Impr...5fCarsQ5fTrucks Ott miért ennyi??? Az új is 6m körül van ,nálunk 11m Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-Impr...5fCarsQ5fTrucks Ott miért ennyi??? Az új is 6m körül van ,nálunk 11m Mert ez itt ABSZURDISZTÁN. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mert ez itt ABSZURDISZTÁN. :lol: Vagy ez: http://www.subaru.com/vehicles/impreza-wrx/sti/index.html Én ezt nem is értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mert ez itt ABSZURDISZTÁN. :lol: Atommanónak milyen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts