Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Jobbulást a picinek. Ismerős érzés, sajnos. Bár az enyémek már 10 évesek, de nehezen bírom nézni, akárha csak meg is fáznak. :lol:

Na hát elmesélem hogy jártunk.Ugye vasárnap este Heim Pál kórház,hogy tornázzák le a lázát a gyereknek.Hazaküldtek egy rakás recepttel.Oké,haza megyünk,ügyeletes gyógyszertár,kiváltom,este még beadagoljuk neki.Láss csodát,hétfőre a gyerek már jól érzi magát.Nem nyűgös,vidám,szaladgál,elvan mint a befőtt.Hétfő este: Gyerek köhög,elég csúnyán: kedd : Szinte semmi baja.Mondom asszonynak ma vigye le a gyereket a dokihoz.Na, hol a gyerek?????

Bethesda Kórház. két oldali tüdőgyulladással.......

Megosztás:

Na hát elmesélem hogy jártunk.Ugye vasárnap este Heim Pál kórház,hogy tornázzák le a lázát a gyereknek.Hazaküldtek egy rakás recepttel.Oké,haza megyünk,ügyeletes gyógyszertár,kiváltom,este még beadagoljuk neki.Láss csodát,hétfőre a gyerek már jól érzi magát.Nem nyűgös,vidám,szaladgál,elvan mint a befőtt.Hétfő este: Gyerek köhög,elég csúnyán: kedd : Szinte semmi baja.Mondom asszonynak ma vigye le a gyereket a dokihoz.Na, hol a gyerek?????

Bethesda Kórház. két oldali tüdőgyulladással.......

Ugyan ez volt a problémánk.Ősztől tavaszig gyakorlatilag gyógyszeren éltünk,éveken át.Aztán vizsgálat alá vették a manduláit,és kiderült hogy azok okozhatják a problémát.Úgyhogy azt javasolták vetessük ki mind a kettőt.Kis hezitálás után elfogadtuk,És láss csodát megjavult a srácom.Azóta néha néha egy kis megfázás de semmi komoly.Szerencsére eddig,gyorsan le is kopogom.Már most 17 éves.Igaz hogy most épp lóg a suliból, kis megfázás.Gyökér orvos fel ír neki TV reklámos sz arokat hiába mondja hogy neki az nem használ.Akkor nem adok semmit,gyere vissza három nap múlva ha mégsem gyógyulnál meg magadtól.Orvost váltottunk.

Megosztás:

Ugyan ez volt a problémánk.Ősztől tavaszig gyakorlatilag gyógyszeren éltünk,éveken át.Aztán vizsgálat alá vették a manduláit,és kiderült hogy azok okozhatják a problémát.Úgyhogy azt javasolták vetessük ki mind a kettőt.Kis hezitálás után elfogadtuk,És láss csodát megjavult a srácom.Azóta néha néha egy kis megfázás de semmi komoly.Szerencsére eddig,gyorsan le is kopogom.Már most 17 éves.Igaz hogy most épp lóg a suliból, kis megfázás.Gyökér orvos fel ír neki TV reklámos sz arokat hiába mondja hogy neki az nem használ.Akkor nem adok semmit,gyere vissza három nap múlva ha mégsem gyógyulnál meg magadtól.Orvost váltottunk.

Hát az elég kemény. De azért a mandula sok mindent befolyásol.Asszonynak is 2 éve kiszedték,azóta nem kell neki Betaloc-ot szednie.Ez ilyen szív lassító,vagy mi,mert neki össze vissza vert a szíve,és ahogy a mandula kiugrott,onnantól kezdve jó lett minden.De azért még 15-hónaposan nem szeretném még kiszedetni neki.Max ha nagyon erősködnek az orvosok.Már volt egy műtéte 6 hónaposan,a nyelvén volt egy pici fehér folt,azt mondták majd eltűnik,kiderült hogy ciszta volt.Aztán mondták hogy jó lenne műteni,mert jön a foga,és bla bla bla.Ráharaphat stb.Bevittük műtétre,műtét után kérdezte meg az altató orvos hogy ezt a műtétet mi minek erőltettük.Mondom MI????Hát max az orvosok.Mert hogy veszélyes ekkora gyereket műteni,meg ők féltek ettől az egész műtéttől,mert hogy ilyen pici.Szóval kivagyok már az orvosoktól.Na de mind egy.Ez van sajnos.Jó kis autós fórum :lol:

Megosztás:

No, hát nem való ide a plotika, nem is ezért írom igazán a következőket:

Eddig azt láttuk, hogy a legprofibb kampánya azért mindig a szadesznak volt, ha azt tervező grafikusi és marketing szempontból vizsgáljuk.

Sok profi (ki tuja milyen pénzből) dolgozott ennek a kis pártnak.

De most a következőn igazán meglepődtem.

Ez nem szadesz, és eddig ebből az irányból mindig slampos dolgokat láttam.

Tartalmáról gondol mindenki azt amit akar, nem kívánok állásfoglalást, de az be kell látni, hogy

ennyire hatásos és profi kampányfilmet még nem láttam:

Még egyszer mondom, semmi politikai vonalat nem akarok indítani, csupán azért linkeltem be, mert nagyon profinak érzem a dolgot.

És lássuk be, a mai emelt ingerküszöb mellett már ez kell, hogy odafigyeljünk.

Megosztás:

Sziasztok egy gyors kerdesem lenne. Ma reggel letörtem a vezetooldali (bal) visszapillantomat, kerdesem az lenne körülbelül mennyibe kerül a gyári és az utángyártott? Illetve melyiket erdemes venni? (futheto, elektromosan motoros, feher fenyezessel)

Szerintem gyári, bontott tökéletes.Asszem olyan 10.000 már lehet kapni.

Megosztás:

Sziasztok egy gyors kerdesem lenne. Ma reggel letörtem a vezetooldali (bal) visszapillantomat, kerdesem az lenne körülbelül mennyibe kerül a gyári és az utángyártott? Illetve melyiket erdemes venni? (futheto, elektromosan motoros, feher fenyezessel)

Ja,bontott ott körül van.

nicsak a vaterán,fehér utángyári!

Francér kell rátamaszkodni,ha iszol? :lol:

Megosztás:

Hy!

Valaki közűlletek Photoshopozik?

Van 3db fényképem igen szar minőségüek lettek /nem én csináltam/ csak kicsit felkéne őket javítani ha van rá lehetőség!

Van valami leírás mit hogyan tudok csinálni, hogy jobbak legyenek?

Ime az egyik kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100311/IMG_226...ltoltes.hu_.jpg

Ő csak nem az a híres sportoló, az a.... na hogy is hívják...... no... a..... Liptai Klaudia???? :lol:

Megosztás:

Hát az elég kemény. De azért a mandula sok mindent befolyásol.Asszonynak is 2 éve kiszedték,azóta nem kell neki Betaloc-ot szednie.Ez ilyen szív lassító,vagy mi,mert neki össze vissza vert a szíve,és ahogy a mandula kiugrott,onnantól kezdve jó lett minden.

:lol:

min. 10 éve szedem.

és nyáron mindig csínján kell bánni a sok hűtött piával mert bedurran a mandulám.

érdekes összefüggés.

legközelebb dokit megkérdem ez ügyben.

Megosztás:

Hy!

Valaki közűlletek Photoshopozik?

Van 3db fényképem igen szar minőségüek lettek /nem én csináltam/ csak kicsit felkéne őket javítani ha van rá lehetőség!

Van valami leírás mit hogyan tudok csinálni, hogy jobbak legyenek?

Ime az egyik kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100311/IMG_226...ltoltes.hu_.jpg

Csá!

Há tényleg szar a minősége..

De azért megpróbáltam kihozni valamit belőle:

palinger.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.