freeze Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 "FÚÚÚÚÚÚ haver akkor nekünk jó anyagunk van ;) Én vasas vagyok :lol: " Áttettem már ide a beszélgetést, mielőtt megszólnak minket a nem-csettopikon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Inkább a hó helyzetről meséljetek,mert délután voltam törökbálinton,és nem semmi,hogy milyen idő volt.Tavaszból mentünk a télbe,majd megint a tavaszba. Mesélhetnétek arról,hogy Közületek vki megy-e lacházára 27-én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Lehet figyelmetlen vagyok,vagy csak egyszerűen vak, :lol: de én nem találtam meg.Belinkelnéd nekem a naptárat? Előre is köszönöm Itt vannak a talik,innen szemezgethetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 "FÚÚÚÚÚÚ haver akkor nekünk jó anyagunk van ;) Én vasas vagyok :lol: " Áttettem már ide a beszélgetést, mielőtt megszólnak minket a nem-csettopikon :) Jól tetted. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog nőnapot kivánok minden női opel tulajdonosnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 (nem az én képem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 http://fotozz.hu/r/original/fotozz_211884.jpg (nem az én képem) Ne szerénykedj,olyan jól áll a szemüveg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 ... (nem az én képem) Duma. ;) Isten éltesse a nőket. :) Zoltán nap alkalmából. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 [mg]http://fotozz.hu/r/original/fotozz_211884.jpg (nem az én képem) Pedig hasonlít :lol: Sok Boldog Nőnapot, minden nőnek, nemzetközileg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Pedig hasonlít :lol: Sok Boldog Nőnapot, minden nőnek, nemzetközileg. :) Valóban hasonít, azért írtam, hogy nem az enyém. De nem azért, mert szégyelném ha ilyen pofát vágnék, mert vagyok ilyen elmebeteg, hanem azért mert ez egy jó kis kép és nem akartam én learatni a babérokat az eredeti alkotó helyett. szerk: bár nekem szinte zérus a szemöldököm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Счастливый международный женский день! Пролетарий в мире быть объединенным! No, meg boldog nemzetközi Zoltán napot is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Счастливый международный женский день! Пролетарий в мире быть объединенным! No, meg boldog nemzetközi Zoltán napot is! :lol: :) ez is egyfajta nosztalgia! ;) Emlékszem, annak idején a Gépipari Technikumban, ahová jártam volt egy Orosz tanárom, Hatalmas nagy ember volt. Állandóan, még bent a folyosókon is usankában járt és orosz népdalokat énekelt. Őszintén elhivatott volt szerintem a Szovjetek iránt. A rendszerváltás után el is húnyt szegény, szerintem megviselte őt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 :) ;) ez is egyfajta nosztalgia! ;) Kedves Elvtársak, Elvtársnők, Barátaim! Ez a Volga is csak ezt tudja: Zúg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Kedves Elvtársak, Elvtársnők, Barátaim! Ez a Volga is csak ezt tudja: Zúg... :lol: Szokásos május 1-i Kádár dumák egyike: "Az idő szép, a virsli meleg, a sör hideg... és ez minket igazol!" Hát akkor ennyi elég volt, hogy higyjük: jó a rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Itt vannak a talik,innen szemezgethetsz. Tényleg itt volt előttem.Majd kiverte a szemem.Lehet ezért is nem láttam :lol: Akkor készülni kell a 27.-re.Majd viszek sofőrt én meg le iszom magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tényleg itt volt előttem.Majd kiverte a szemem.Lehet ezért is nem láttam :lol: Akkor készülni kell a 27.-re.Majd viszek sofőrt én meg le iszom magam :) Ezt nem értem. Autós találkozóról miért mindenkinek az ivás jut eszébe??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ezt nem értem. Autós találkozóról miért mindenkinek az ivás jut eszébe??? :lol: Mmmmmééééé... leeesz.. tthaaaaláálkoo.. bmooá.. iis..?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ezt nem értem. Autós találkozóról miért mindenkinek az ivás jut eszébe??? :lol: Mindenről az jut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ezt nem értem. Autós találkozóról miért mindenkinek az ivás jut eszébe??? :lol: Igazad van,de azért úgy szebb a világ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mindenről az jut :lol: Te Freeze,a képed alatt hogy írtad át a fórumlakót,motor kódra? És véletlenül te nem szoktál CS-z ni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Te Freeze,a képed alatt hogy írtad át a fórumlakót,motor kódra? És véletlenül te nem szoktál CS-z ni? Vezérlőpult->Személyes adatok szerkesztése->Felhasználó titulusa Nem szoktam csézni, mert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Vezérlőpult->Személyes adatok szerkesztése->Felhasználó titulusa Nem szoktam csézni, mert? Mert jó múltkor láttam egy játékost ezzel a Nick-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mert jó múltkor láttam egy játékost ezzel a Nick-el A szemét! Ellopta az identitásom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Vezérlőpult->Személyes adatok szerkesztése->Felhasználó titulusa Nem szoktam csézni, mert? Köszi az infót. Nagyon kemény hogy a start menübe mentem be,majd vezérlő pult :lol: :) Aztán leesett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 A szemét! Ellopta az identitásom :) Én nem vagyok CS függő,csak egyszer egyszer felmegyek haverokkal ökörködni,és akkor láttam ezt a nick-et.Akkor nem te voltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts