hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Igen,most legalább a chat topikban vagyunk,nem érheti szó a ház elejét! :) Azé,nincs harag? ;) Szerintem a fotós-fagyasztós ember főnök akar lenni! :lol: Való igaz, itt aztán lehet "off-olni". Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Igen,most legalább a chat topikban vagyunk,nem érheti szó a ház elejét! ;) Azé,nincs harag? ;) Szerintem a fotós-fagyasztós ember főnök akar lenni! :) Kirúgatok mindenkit! :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Azért alapjában véve rendes srácok vagyunk! :lol: Na megyek megnézem mi van Csikósékkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Kirúgatok mindenkit! :) ;) :P Gyere csak "vazze". Kell a kemény kéz. Néha nem lehet bírni az ilyen corsika félékkel. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Azért alapjában véve rendes srácok vagyunk! :P Na megyek megnézem mi van Csikósékkal! Én már azt sem hiszem el amit kérdeztek. :lol: :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Látom mindenki figyel mint hal a szatyorban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Bizony :) Látom mindenki figyel mint hal a szatyorban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Bizony :) Akkor most üljek le,mert egyes ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Akkor most üljek le,mert egyes ? :) Csak figyelj jobban, ha kérhetlek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak figyelj jobban, ha kérhetlek. :lol: Rendben tanárúr ,taníts :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Rendben tanárúr ,taníts :lol: Ebbe is bele lehet kötni, mert a szóköz nem a vessző elé, hanem a vessző után kell, és a tanár úr nem egy szó, hanem kettő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Új topik kell ide: Grétsy Laci bácsival beszélgetünk erről-arról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ebbe is bele lehet kötni, mert a szóköz nem a vessző elé, hanem a vessző után kell, és a tanár úr nem egy szó, hanem kettő! :) Na jó,haggyáálll má .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Álljunk meg egy szóra tanár Úr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Álljunk meg egy szóra tanár Úr! Kettőre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Álljunk meg egy szóra tanár Úr! Megnéztem ma az alját.hogy van-e burkolat alul. De nekem nem jutott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Én már azt sem hiszem el amit kérdeztek. :lol: :) ;) ;) Ne haragudj, de a kiemelt szó utáni vesszőhiányt azért gondold át még egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Uhuhu,Te ismered Hírős Istvánt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 hening! Mély tisztelettel kérdezem, hogy ezt a moderálást nem veszed Te túlságosan komolyan? Az egészen aprónak számító helyesírási hibákat is megszerkeszteni? :lol: ;) A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" ;) sehol máshol, semmilyen fórumon, soha. De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj :P :P Én is allergiás vagyok általában a helyesírási hibákra, a magyar nyelvtan szabályainak betartására, de egy fórumon kis betűvel kezdeni a mondatot, kihagyni 1-2 írásjelet, nem tudom, miért igényel beavatkozást? Ilyen alapon pl. uhuhu mester kommentjeit is szerkeszthetnéd, mert Ő is lazábban veszi a dolgokat. Vagy ma van a helyesírás világnapja és ezért??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 hening! Mély tisztelettel kérdezem, hogy ezt a moderálást nem veszed Te túlságosan komolyan? Az egészen aprónak számító helyesírási hibákat is megszerkeszteni? :lol: ;) A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" :P sehol máshol, semmilyen fórumon, soha. De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj ;) :P Én is allergiás vagyok általában a helyesírási hibákra, a magyar nyelvtan szabályainak betartására, de egy fórumon kis betűvel kezdeni a mondatot, kihagyni 1-2 írásjelet, nem tudom, miért igényel beavatkozást? Ilyen alapon pl. uhuhu mester kommentjeit is szerkeszthetnéd, mert Ő is lazábban veszi a dolgokat. Vagy ma van a helyesírás világnapja és ezért??? :) Én is remélem,hogy csak poén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 hening! Mély tisztelettel kérdezem, hogy ezt a moderálást nem veszed Te túlságosan komolyan? Az egészen aprónak számító helyesírási hibákat is megszerkeszteni? :lol: ;) A disznótoros szösszenetből jut eszembe erre egy idézet: "ilyetseláttammég" :P sehol máshol, semmilyen fórumon, soha. De lehet, hogy nem fórumozok eleget, pedig szeretnék még, szóval meg ne sértődj ;) :P Én is allergiás vagyok általában a helyesírási hibákra, a magyar nyelvtan szabályainak betartására, de egy fórumon kis betűvel kezdeni a mondatot, kihagyni 1-2 írásjelet, nem tudom, miért igényel beavatkozást? Ilyen alapon pl. uhuhu mester kommentjeit is szerkeszthetnéd, mert Ő is lazábban veszi a dolgokat. Vagy ma van a helyesírás világnapja és ezért??? :) Biztos főállású és teljesítménybéres! ;) Lehet, hogy túl lihegi a dolgát, de tényleg megtisztelhetnénk egymást azzal, hogy anyanyelvünk alapvető helyesírási szabályait betartjuk. Ráadásul még a program is segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Biztos főállású és teljesítménybéres! :lol: Lehet, hogy túl lihegi a dolgát, de tényleg megtisztelhetnénk egymást azzal, hogy anyanyelvünk alapvető helyesírási szabályait betartjuk. Ráadásul még a program is segít. Á darabbér :) Én igyekszek,de csak az hibázik aki dolgozok vagyis ír. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Á darabbér :P Én igyekszek,de csak az hibázik aki dolgozok vagyis ír. :P Már megint töröd a magyart rendesen! ;) :lol: Hening kiélheti magát. ;) Ennyi hibával dolgozni? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Már megint töröd a magyart rendesen! ;) :lol: Hening kiélheti magát. :P Ennyi hibával dolgozni? ;) :) Biztos véletlen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2010 Uhuhu,Te ismered Hírős Istvánt? nem ismerem. ki ő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts