freeze Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 A "baxus" (X=SSZ) az csúnya szó?? Szerintem nem, mert az lehet egyfajta mélyhangra utaló szó. Kijavítottak "ne mán"-ra... :lol: ne mán gitár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ilyen alapon a szoprán is csúnya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Né' má, ne mán szállító kamion: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Né' má, ne mán szállító kamion: http://kepfeltoltes.hu/thumb/100304/fa_sza...ltoltes.hu_.jpg :) Én meg nem értettem... Bassszus szállító? ! :lol: aztán leesett ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Én meg nem értettem... Bassszus szállító? ! :lol: aztán leesett ;):D Ej, az a sok pihent agy... Nesztek: http://szovicc.blog.hu/ olvassátok eztet, megtuggyátok, mi az agyarok istene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ok, hening tudom. Azt hittem ilyen kicsi nem számít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ok, hening tudom. Azt hittem ilyen kicsi nem számít :) Látod ,végre Te is tudod milyen hugyosbokornak lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 :) ;) Az hagyján, a múltkor kaptam PÜ-t is, de az is jogos volt :lol: Most nem írom le mi volt... Látod ,végre Te is tudod milyen hugyosbokornak lenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ok, hening tudom. Azt hittem ilyen kicsi nem számít :lol: Pedig de. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te hening! Jól sejtem, hogy te nem rég óta vagy moderátor? Mint ha úgy rémlene, hogy azelőtt nem voltál az. Lehet, hogy tévedek. Nem, mintha hiányozna az életemből, csak a kíváncsiság kérdezi: Mi a feltétele, hogy valaki moderátor legyen? üdv:freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te hening! Jól sejtem, hogy te nem rég óta vagy moderátor? Mint ha úgy rémlene, hogy azelőtt nem voltál az. Lehet, hogy tévedek. Nem, mintha hiányozna az életemből, csak a kíváncsiság kérdezi: Mi a feltétele, hogy valaki moderátor legyen? üdv:freeze feltétel No. 1. : tudd magad moderálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Te hening! Jól sejtem, hogy te nem rég óta vagy moderátor? Mint ha úgy rémlene, hogy azelőtt nem voltál az. Lehet, hogy tévedek. Nem, mintha hiányozna az életemből, csak a kíváncsiság kérdezi: Mi a feltétele, hogy valaki moderátor legyen? üdv:freeze Húúú, tavaly lettem modi. Vmikor az év elején. A feltétel pedig...nos, nem árt először is klubtagnak lenni pl. Aztán kell pár év a fórumon, és nem utolsó sorban a vezetőség fel kell hogy kérjen a dologra. A szabályzat ismerete, meg még ezer más dolog, ami most nem jut eszembe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Húúú, tavaly lettem modi. Vmikor az év elején. A feltétel pedig...nos, nem árt először is klubtagnak lenni pl. Aztán kell pár év a fórumon, és nem utolsó sorban a vezetőség fel kell hogy kérjen a dologra. A szabályzat ismerete, meg még ezer más dolog, ami most nem jut eszembe. :lol: Freeze! Meg a szabályzat betartása is követelmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 feltétel No. 1. : tudd magad moderálni :) Ez sokat hallottam gyermek koromban is ;) Moderáld már magad fiam!! Húúú, tavaly lettem modi. Vmikor az év elején. A feltétel pedig...nos, nem árt először is klubtagnak lenni pl. Aztán kell pár év a fórumon, és nem utolsó sorban a vezetőség fel kell hogy kérjen a dologra. A szabályzat ismerete, meg még ezer más dolog, ami most nem jut eszembe. :lol: Kösz a választ... Freeze! Meg a szabályzat betartása is követelmény. :P A jó felhasználó, nem csak ígérget, hanem be is tart! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 A jó felhasználó, nem csak ígérget, hanem be is tart! :lol: a másiknak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 a másiknak? :lol: Ja úgy értettem, vicc vóóót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ez sokat hallottam gyermek koromban is :lol: ... Moderáld már magad fiam!! ... Kösz a választ... ... A jó felhasználó, nem csak ígérget, hanem be is tart! :) Igazán köszönjük. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ok, hening tudom. Azt hittem ilyen kicsi nem számít :) Freeze, több t*sco-s reklámot kellene nézned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nem, mintha hiányozna az életemből, csak a kíváncsiság kérdezi: Mi a feltétele, hogy valaki moderátor legyen? Általában az is, hogy ne kérdezd meg, hogy lehetek-e moderátor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Általában az is, hogy ne kérdezd meg, hogy lehetek-e moderátor :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Modinak születni kell! :) ,, itt klubtagnak köll lönni,meg meg kell beszélni a vezetőséggel gondolom. (legalább 65 év máshol eltöltött moderátori gyakszival(IGAZOLTAN),66 év fölött,kopaszodó halántékkal, min. 150-es IQ-val,3 Opelod kell legyen,az öszes alkatrészt fejből tudni-gyári számmal együtt,valamint nekem máris kűggyé 5 sört) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Modinak születni kell! :) ,, itt klubtagnak köll lönni,meg meg kell beszélni a vezetőséggel gondolom. (legalább 65 év máshol eltöltött moderátori gyakszival(IGAZOLTAN),66 év fölött,kopaszodó halántékkal, min. 150-es IQ-val,3 Opelod kell legyen,az öszes alkatrészt fejből tudni-gyári számmal együtt,valamint nekem máris kűggyé 5 sört) :lol: Moderátor nem akarok lenni, de neked egészségedre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Moderátor nem akarok lenni, de neked egészségedre: Hú Hening milyen ideg lenne,ha ezt most képpel idézném!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Modinak születni kell! ;) ,, itt klubtagnak köll lönni,meg meg kell beszélni a vezetőséggel gondolom. (legalább 65 év máshol eltöltött moderátori gyakszival(IGAZOLTAN),66 év fölött,kopaszodó halántékkal, min. 150-es IQ-val,3 Opelod kell legyen,az öszes alkatrészt fejből tudni-gyári számmal együtt,valamint nekem máris kűggyé 5 sört) :lol: Moderátor nem akarok lenni, de neked egészségedre: ... Moderátor nem akarok lenni, de neked egészségedre: Hú Hening milyen ideg lenne,ha ezt most képpel idézném!!! :) Azért látom elvagytok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Igen,most legalább a chat topikban vagyunk,nem érheti szó a ház elejét! :) Azé,nincs harag? ;) Szerintem a fotós-fagyasztós ember főnök akar lenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts