speter Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Valami ilyesmin agyaltam én is, de én két részre bontanám. Az autóra is egy biztosítás, és a sofőrre is egy. Az autóra legyen teljesítmény, kor, ilyesmifüggő, teljesen független attól, hogy ki használja. A sofőrnek meg legyen az eddigi előélete alapján. Meg azért az se normális, hogy a kezdő, fiatal sofőr a legrosszabb kategóriából indul, közben meg egyáltalán nem biztos, hogy rosszul is vezet. Legalább indulhatna valami közepes szintről, és onnan mozdul erre vagy arra. A település szerinti meg egy baromság, most is kijátssza, aki csak teheti. A mostani A0 az nem egy közép szint? És aki nem tud angolul...??! Annak marad a nyíl vagy a forgásirány jelzés??He..?? Ez diszkrimináció!!! :lol: az megnézi a sztakit. Egyébként az inside outside még nem jelent forgásirányt, teheted jobbra, balra, az inside nehezen kerül kívülre, hacsak a gumis közben nem jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 az megnézi a sztakit. Egyébként az inside outside még nem jelent forgásirányt, teheted jobbra, balra, az inside nehezen kerül kívülre, hacsak a gumis közben nem jár. én is kerestem rajta a nyilat de csak ez volt. mondanám hogy lefotózom de úgy be van építve, hogy csak cserekor bolygatom meg. Akkor a Conti lett végül. 4 árka van neki, meg asszimetrikus is, csöndes, király gumi lesz, és nagyon jó áron vetted. :lol: nagyon be voltam fosva, hogy ilyen áron majd 2 éves gummát kapok. de szerencsére "frissek" voltak. majd 1 év múlva meg mondom milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 jobb kormány vs bal kormány :lol: http://thereifixedit.com/2010/03/01/epic-k...tes-take-brunt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 jobb kormány vs bal kormány ;) http://thereifixedit.com/2010/03/01/epic-k...tes-take-brunt/ Szar az amikor szíjszakadás van :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Szar az amikor szíjszakadás van :lol: :) ;) úgy látom a bajuszkapcsolók nincsenek átszereleve, tehát az is szar amikor esik az eső, vagy indexelni szeretnél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 úgy látom a bajuszkapcsolók nincsenek átszereleve, tehát az is szar amikor esik az eső, vagy indexelni szeretnél :lol: ja, meg váltani is kellemes lehet vele. Mondjuk ez ótómata, de akkor is kell néha gangolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 sziasztok, segitsegeteket kernem, van e valakinek mio gps be valo Magyarorszag terkepe,illetve romania, jelenleg olaszba vagyok vettem 1 gps est mio moov s 505 europa terkepet, de ugy nez ki h magyarorszagot es romaniat nem tartja europai orszagnak,segitsegeteket elore is koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 sziasztok, segitsegeteket kernem, van e valakinek mio gps be valo Magyarorszag terkepe,illetve romania, jelenleg olaszba vagyok vettem 1 gps est mio moov s 505 europa terkepet, de ugy nez ki h magyarorszagot es romaniat nem tartja europai orszagnak,segitsegeteket elore is koszonom Van benne valami. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Julien,boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Julien,boldog szülinapot! Köszi. :lol: Egészségedre!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Julien isten éltessen sokáig!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Boldog szülinapot Juli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Julien isten éltessen sokáig!!!! Boldog szülinapot Juli! :lol: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ti is követitek a TC-on Csikósékat ahogy mennek a Merci Pontonért Svédbe egy Insigniával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Szép napot uraim, boldog születésnapot Julien! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Elég régen volt alkalmam fórumozni, azóta történt egy s más. Az egyik dolog hogy kipróbáltam az etanolt. Azzal kezdeném hogy tele raktam a tankot V-pover racinggel. Mentem mendegéltem, majd amikor elfogyott a fele benzin akkor mentem az E85-ért. Szokás szerint kilométer-liter számolás. Hát csak lestem... Azt gondoltam hogy a drága benzin nyilván jobb, és majd kevesebbet fogyaszt az autó. Hát nem. Átlépte a 10L/100-at! Addig ok hogy sarkköri időjárás esetén, városi mocorgásnál a 95-ös benyából megeszi a 9-et, de azért már egy ideje nem volt -5 alatt a hőmérséklet. (itt) Hát kíváncsi leszek ebből a 100-E85 mixből mennyit fog kajálni... Ja, ami az erejét illeti, az pozitív. Tényleg erősebbnek tűnik a zöldségestől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 julien-nek a klasszikust Jutka nénitől Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ti is követitek a TC-on Csikósékat ahogy mennek a Merci Pontonért Svédbe egy Insigniával? Tegnap éjjel óta nem írtak... Belefagytak a nagy skandináv éjszakába... Egyébként szoktam olvasni Csikós buherálásait is, és néha kedvet kapok valami jó régi technikához... Lehet, meg kéne keresnem valami bontó mélyén a régi Trabantomat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Tegnap éjjel óta nem írtak... Belefagytak a nagy skandináv éjszakába... Egyébként szoktam olvasni Csikós buherálásait is, és néha kedvet kapok valami jó régi technikához... Lehet, meg kéne keresnem valami bontó mélyén a régi Trabantomat? :lol: Komolyan mondom, hogy nekem is hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ti is követitek a TC-on Csikósékat ahogy mennek a Merci Pontonért Svédbe egy Insigniával? Olvasom hát, és nagyon irigykedek több okból is! Már régóta tervezgetem fel kéne újítani vmi öreg vasat, de hát sose fussa rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 sebald: majd szűrőt ne felejtsd el cserélni az etanoltól ne várd hogy fogyni fog a fogyasztás. amúgy meg variációk 1 témára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 sebald: majd szűrőt ne felejtsd el cserélni az etanoltól ne várd hogy fogyni fog a fogyasztás. amúgy meg variációk 1 témára. Ja, neem. Talán rosszul fogalmaztam. :lol: A részingtől vártam volna hogy kevesebbel is beérje a motor. Na meg hogy nem volt olyan nagyon hideg sem. Ezek ellenére nőtt a fogyi 10 fölé. Az etanolból elvileg mégtöbb kell neki. Meglátjuk mennyivel. Így értettem. :) A linket pedig köszi! Amint lesz időm (még ma) elolvasom. Belenéztem, úgy látom érdekes olvasmány lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A részingtől vártam volna hogy kevesebbel is beérje a motor. Na meg hogy nem volt olyan nagyon hideg sem. Ezek ellenére nőtt a fogyi 10 fölé. Lehet,hogy egy picit jobban is nyomtad neki. :lol: Szerintem nem evidens,hogy a magasabb oktánszámú benzinből kevesebb kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Lehet hogy jobban nyomtam, bár ... Na mindegy. :) Hogy a racingből kevesebb kell azt két ismerősöm mondta, plusz a kutas. Persze ez utóbbi véleménye nem mérvadó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Lehet hogy jobban nyomtam, bár ... Na mindegy. :) Hogy a racingből kevesebb kell azt két ismerősöm mondta, plusz a kutas. Persze ez utóbbi véleménye nem mérvadó. :lol: A kutas biztosa úgy értette, hogy ugyanannyi pénzből kevesebb kell, hogy a tankba menjen... Így már nem is hamis az állítás ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts