Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Valami ilyesmin agyaltam én is, de én két részre bontanám. Az autóra is egy biztosítás, és a sofőrre is egy. Az autóra legyen teljesítmény, kor, ilyesmifüggő, teljesen független attól, hogy ki használja. A sofőrnek meg legyen az eddigi előélete alapján. Meg azért az se normális, hogy a kezdő, fiatal sofőr a legrosszabb kategóriából indul, közben meg egyáltalán nem biztos, hogy rosszul is vezet. Legalább indulhatna valami közepes szintről, és onnan mozdul erre vagy arra. A település szerinti meg egy baromság, most is kijátssza, aki csak teheti.

A mostani A0 az nem egy közép szint?

És aki nem tud angolul...??! Annak marad a nyíl vagy a forgásirány jelzés??He..?? Ez diszkrimináció!!! :lol:

az megnézi a sztakit. Egyébként az inside outside még nem jelent forgásirányt, teheted jobbra, balra, az inside nehezen kerül kívülre, hacsak a gumis közben nem jár.

Megosztás:

az megnézi a sztakit. Egyébként az inside outside még nem jelent forgásirányt, teheted jobbra, balra, az inside nehezen kerül kívülre, hacsak a gumis közben nem jár.

én is kerestem rajta a nyilat de csak ez volt.

mondanám hogy lefotózom de úgy be van építve, hogy csak cserekor bolygatom meg.

Akkor a Conti lett végül. 4 árka van neki, meg asszimetrikus is, csöndes, király gumi lesz, és nagyon jó áron vetted. :lol:

nagyon be voltam fosva, hogy ilyen áron majd 2 éves gummát kapok. de szerencsére "frissek" voltak.

majd 1 év múlva meg mondom milyen.

Megosztás:

sziasztok, segitsegeteket kernem, van e valakinek mio gps be valo Magyarorszag terkepe,illetve romania, jelenleg olaszba vagyok vettem 1 gps est mio moov s 505 europa terkepet, de ugy nez ki h magyarorszagot es romaniat nem tartja europai orszagnak,segitsegeteket elore is koszonom

Megosztás:

sziasztok, segitsegeteket kernem, van e valakinek mio gps be valo Magyarorszag terkepe,illetve romania, jelenleg olaszba vagyok vettem 1 gps est mio moov s 505 europa terkepet, de ugy nez ki h magyarorszagot es romaniat nem tartja europai orszagnak,segitsegeteket elore is koszonom

Van benne valami. :lol:

Megosztás:

Elég régen volt alkalmam fórumozni, azóta történt egy s más.

Az egyik dolog hogy kipróbáltam az etanolt.

Azzal kezdeném hogy tele raktam a tankot V-pover racinggel. Mentem mendegéltem, majd amikor elfogyott a fele benzin akkor mentem az E85-ért. Szokás szerint kilométer-liter számolás. Hát csak lestem... Azt gondoltam hogy a drága benzin nyilván jobb, és majd kevesebbet fogyaszt az autó. Hát nem. Átlépte a 10L/100-at!

Addig ok hogy sarkköri időjárás esetén, városi mocorgásnál a 95-ös benyából megeszi a 9-et, de azért már egy ideje nem volt -5 alatt a hőmérséklet. (itt)

Hát kíváncsi leszek ebből a 100-E85 mixből mennyit fog kajálni...

Ja, ami az erejét illeti, az pozitív. Tényleg erősebbnek tűnik a zöldségestől. :lol:

Megosztás:

Ti is követitek a TC-on Csikósékat ahogy mennek a Merci Pontonért Svédbe egy Insigniával?

Tegnap éjjel óta nem írtak... Belefagytak a nagy skandináv éjszakába...

Egyébként szoktam olvasni Csikós buherálásait is, és néha kedvet kapok valami jó régi technikához... Lehet, meg kéne keresnem valami bontó mélyén a régi Trabantomat? :lol:

Megosztás:

Tegnap éjjel óta nem írtak... Belefagytak a nagy skandináv éjszakába...

Egyébként szoktam olvasni Csikós buherálásait is, és néha kedvet kapok valami jó régi technikához... Lehet, meg kéne keresnem valami bontó mélyén a régi Trabantomat? :lol:

Komolyan mondom, hogy nekem is hiányzik.

Megosztás:

sebald:

majd szűrőt ne felejtsd el cserélni

az etanoltól ne várd hogy fogyni fog a fogyasztás.

amúgy meg variációk 1 témára.

Ja, neem. Talán rosszul fogalmaztam. :lol:

A részingtől vártam volna hogy kevesebbel is beérje a motor. Na meg hogy nem volt olyan nagyon hideg sem. Ezek ellenére nőtt a fogyi 10 fölé.

Az etanolból elvileg mégtöbb kell neki. Meglátjuk mennyivel. Így értettem. :)

A linket pedig köszi! Amint lesz időm (még ma) elolvasom. Belenéztem, úgy látom érdekes olvasmány lesz.

Megosztás:

A részingtől vártam volna hogy kevesebbel is beérje a motor. Na meg hogy nem volt olyan nagyon hideg sem. Ezek ellenére nőtt a fogyi 10 fölé.

Lehet,hogy egy picit jobban is nyomtad neki. :lol: Szerintem nem evidens,hogy a magasabb oktánszámú

benzinből kevesebb kell!

Megosztás:

Lehet hogy jobban nyomtam, bár ... Na mindegy. :) Hogy a racingből kevesebb kell azt két ismerősöm mondta, plusz a kutas. Persze ez utóbbi véleménye nem mérvadó. :lol:

A kutas biztosa úgy értette, hogy ugyanannyi pénzből kevesebb kell, hogy a tankba menjen...

Így már nem is hamis az állítás ;) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.