wessz Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 porsche1 porsche2 porsche3 porsche4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 porsche1 porsche2 porsche3 porsche4 meggyógyítottad? (hm, ez igazából költői volt) mi baja volt, ha szabad tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 meggyógyítottad? (hm, ez igazából költői volt) mi baja volt, ha szabad tudni? akksi halott volt utána szinkronizálni kellett a távirányitot hibakódot törölni kellett mert bevette rendszerfeszültség alacsony.... egy két átnézés de majd jön vissza szervizre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Egyet árulj el. Ha a rendszerfeszültség alacsony hibakód el van tárolva, de kap másik akkut/fel lesz töltve, akkor ennek van valami további következménye, vagy csak bennmarad és ki lehet olvasni, hogy valamikor régen alacsony volt a feszültség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Egyet árulj el. Ha a rendszerfeszültség alacsony hibakód el van tárolva, de kap másik akkut/fel lesz töltve, akkor ennek van valami további következménye, vagy csak bennmarad és ki lehet olvasni, hogy valamikor régen alacsony volt a feszültség? nem tudom miért de hatással volt a kulcsra töröltem utána lehetet programozni.. addig nem engedte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ajjaj, ezt a hsz.-om nem a megfelelőnek írtam. Oggynak kellett volna és nem corsikának....Viszont akkor meg tárgytalan :lol: Semmi gond, 1 sör. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Semmi gond, 1 sör. :lol: http://www.vendeglatasonline.hu/uploads/bar/borsodi.jpg :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 nem tudom miért de hatással volt a kulcsra töröltem utána lehetet programozni.. addig nem engedte... :lol: OFF Peugeot 307-hez, RHSB motorkóddal, van valami egyszerű módszer a hibakód kiderítésére? Olyan mint az opelnél a fék+gáz, esetleg a diagnosztikai csatlakozón a rövidrezárás módszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 OFF Peugeot 307-hez, RHSB motorkóddal, van valami egyszerű módszer a hibakód kiderítésére? Olyan mint az opelnél a fék+gáz, esetleg a diagnosztikai csatlakozón a rövidrezárás módszer? nincs. motordiagnosztikához nem akarok hülyeséget mondani kwp2000 protokol. az még nem can-busos de elvileg a kütyüm vinné. gondolom 2.0 hdi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Semmi gond, 1 sör. :lol: "BORSODI KÉP" Rendeltem még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 ahhoz még gyakorolni kell... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Óóóó,hogy üti azt a zsákot!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi hibaüzenettel 2004-es Opel Astra G típusú autónál? Konkrétan milyen hibát takarnak ezek a hibakódok? köszi! 00095 - Rádió busz időzítés hiba Jelen van 00121 - Rádió bus adatátvitel Jelen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi hibaüzenettel 2004-es Opel Astra G típusú autónál? Konkrétan milyen hibát takarnak ezek a hibakódok? köszi! 00095 - Rádió busz időzítés hiba Jelen van 00121 - Rádió bus adatátvitel Jelen van ilyen kódok nincsenek.... ezek vannak, innen tudsz puskázni: http://www.autodiagnosztika.com/obd2_hibakodok.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Már pedig van ilyen kőd, legalábbis a diagnosztikai szoftver ezt írta ki. Lehet hogy az általad írtra át kellene konvertálni mert más kódolásban írja ki? :lol: ilyen kódok nincsenek.... ezek vannak, innen tudsz puskázni: http://www.autodiagnosztika.com/obd2_hibakodok.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Már pedig van ilyen kőd, legalábbis a diagnosztikai szoftver ezt írta ki. Lehet hogy az általad írtra át kellene konvertálni mert más kódolásban írja ki? :lol: asszem a 2004-es astráknál még bowdenes a gázpedál..... Azt tudom, hogy az elektromos gázpedálos astráknál ki lehet olvasni műszer (tech2) nélkül is a hibakódokat. Fék+gáz lenyomod és közben ráadod a gyújtást. A műszerfalon a kocsiikon-villáskulccsal el kezd villogni, azt kell megszámolni és ott annyi trükk van benne, hogy a 10villogás jelenti a nullát. A te számaidat nem tudom, hogy lehet értelmezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Már pedig van ilyen kőd, legalábbis a diagnosztikai szoftver ezt írta ki. Lehet hogy az általad írtra át kellene konvertálni mert más kódolásban írja ki? :lol: Tudomásom szerint OBD rendszernél P-vel kezdődik a hibakód és 4 számjegy ,ez márka független. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ok. Köszi. Elektromos a gázpedál van benne. Próbáltam már az általad leírt kivillogtatást, ott totál 0-kat ír azaz nincs hibakód. Nincs jelentősége, mert az autónak semmi gondja, csak érdekelt volna hogy mégis mit jelenthetnek ezek, bár lehet hogy a Blaupunkt rádió kever bele valamit ami utólagos beszerelés és nem gyári vdo-s cucc. asszem a 2004-es astráknál még bowdenes a gázpedál..... Azt tudom, hogy az elektromos gázpedálos astráknál ki lehet olvasni műszer (tech2) nélkül is a hibakódokat. Fék+gáz lenyomod és közben ráadod a gyújtást. A műszerfalon a kocsiikon-villáskulccsal el kezd villogni, azt kell megszámolni és ott annyi trükk van benne, hogy a 10villogás jelenti a nullát. A te számaidat nem tudom, hogy lehet értelmezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 :( Ajjaj, ezt a hsz.-om nem a megfelelőnek írtam. Oggynak kellett volna és nem corsikának....Viszont akkor meg tárgytalan :lol: Kezdek Freeze-re hasonlítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ajjaj, ezt a hsz.-om nem a megfelelőnek írtam. Oggynak kellett volna és nem corsikának....Viszont akkor meg tárgytalan :lol: Kezdek Freeze-re hasonlítani :lol: ...háát én is meg vagyok sértődve ezért a hsz. keverésért.. ..ha nem vigyázol magadra könnyen az egyik vállalkozásom kuncsaftja lehetsz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 ...háát én is meg vagyok sértődve ezért a hsz. keverésért.. ..ha nem vigyázol magadra könnyen az egyik vállalkozásom kuncsaftja lehetsz... :D Remélem nem temetkezésed van... Utálok gödröt ásni... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 ilyen kódok nincsenek.... ezek vannak, innen tudsz puskázni: http://www.autodiagnosztika.com/obd2_hibakodok.html azért van még pár hibakód még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 asszem a 2004-es astráknál még bowdenes a gázpedál..... Azt tudom, hogy az elektromos gázpedálos astráknál ki lehet olvasni műszer (tech2) nélkül is a hibakódokat. Fék+gáz lenyomod és közben ráadod a gyújtást. A műszerfalon a kocsiikon-villáskulccsal el kezd villogni, azt kell megszámolni és ott annyi trükk van benne, hogy a 10villogás jelenti a nullát. A te számaidat nem tudom, hogy lehet értelmezni :lol: Tudtommal Z-s motorkódtól van villanypedál (2001-es modellévtől). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Tudtommal Z-s motorkódtól van villanypedál (2001-es modellévtől). Az enyém 2003-as Y17DT és szépen villog, ha akarom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 gabesz76! Te is öregszel... :lol: Isten éltessen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts