Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ha jól tudom,pl más nyomáson dolgozik a befecskendezés, de majd A májsztró Ákos megmondja úgy is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2005 sajnos, mikor bejöttek ezek a motorok akkor mentem bankárnak, ugyhogy arról az időszakról nincsenek ismereteim.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 :shock: Ákos kiestél a pixisből... :roll: A suliban is hiányoztál valamelyik betűnél??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat! Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat! Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat! Szerintem az OMV-nek sem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Uhu! Milyen az első nap? Ma már dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hellóóóóó emberek! :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Most mán lehet írni... Megengedem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Most mán lehet írni... Megengedem... :roll: köszi!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Most mán lehet írni... Megengedem... :roll: Öcccsém!!!! nem is tudtam, hogy tőled kell engedélyt kérni. :twisted: :wink: Hogy tetszett a bemutatkozóm? Remélem azért néha elmosolyodtál rajta :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2005 Uhu! Milyen az első nap? Ma már dolgozol? köszi a kérdést, persze dolgozom! Most már jól összekoszoltam magam, de király :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 köszi a kérdést, persze dolgozom! Most már jól összekoszoltam magam, de király :( SZIA! :wink: azt hittem már megfeledkeztél rólunk! ezek szerint minden a tervek szerint megy :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2005 SZIA! :wink: azt hittem már megfeledkeztél rólunk! ezek szerint minden a tervek szerint megy :wink: áááááá még jobban is, mint gondoltam.... 8) Telot próbáltam már hivni, csak kinyomott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 nagy munkában van a drága biztosan, engem is elhanyagol :( úgy látszik ez a hétfő ma mindenkinek húzós :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 köszi a kérdést, persze dolgozom! Most már jól összekoszoltam magam, de király :( Hát a szerlés már csak ilyen! :( Örülök hogy visszamentél! Gondolom ez azért mégiscsak közelebb áll hozzád, mint a bankozás. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 nagy munkában van a drága biztosan, engem is elhanyagol :( úgy látszik ez a hétfő ma mindenkinek húzós :( Bocsi mindenki... Dolgoztam... Egy meeting-en voltam, ezért nyomtam ki uhu-t is... :oops: Mit szerettél volna uhu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2005 Bocsi mindenki... Dolgoztam... Egy meeting-en voltam, ezért nyomtam ki uhu-t is... :oops: Mit szerettél volna uhu? csak hogy jöhetsz a záraddal....., és hozd magaddal a szervizkönyvedet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Öcccsém!!!! nem is tudtam, hogy tőled kell engedélyt kérni. :twisted: :wink: Hogy tetszett a bemutatkozóm? Remélem azért néha elmosolyodtál rajta :( Elmosolyodtam.... 1.0-ás corsával... német ótópálya... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 csak hogy jöhetsz a záraddal....., és hozd magaddal a szervizkönyvedet is. Jaaa ok, majd megyek. Vmikor a héten biztos, majd szólok előtte való nap, oksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2005 Jaaa ok, majd megyek. Vmikor a héten biztos, majd szólok előtte való nap, oksi? oksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ... háááát, nem sok ez a mai termés gyerekek... :wink: Vki meséljen vmit.... Várok... :clock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ... háááát, nem sok ez a mai termés gyerekek... :wink: Vki meséljen vmit.... Várok... :clock: Mert senki nem mert írni ! Mindenki az engedélyedre várt ! :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Mert senki nem mert írni ! Mindenki az engedélyedre várt ! Hát épp ez az! A hétvégét még megértem, de a mai napot már engedélyeztem!.... :evil: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát épp ez az! A hétvégét még megértem, de a mai napot már engedélyeztem!.... :evil: :wink: Talán későn adtad meg az engedélyt és addigra mindenki elfelejtette, hogy mit akart írni előtte ! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2005 hát nem nagyon volt ma termés .... :roll: azt hittem a hétvége után beszédesebbek lesztek. pl milyen volt a Teló és Nyuszifülescske hétvégéje..... stb....... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts