bavaria44 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, letöltődött az EPC 2009 és az Opel TIS is. Kicsomiztam mindegyiket, de semmi... Hogyan tovább?? Köszönöm Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2010 Uhuéknál nem álltam mellette :lol: bár nem is kaptam mosást :lol: gyere oda valamikor megkapod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 gyere oda valamikor megkapod :lol: Fejmosást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, letöltődött az EPC 2009 és az Opel TIS is. Kicsomiztam mindegyiket, de semmi... Hogyan tovább?? Köszönöm Sziasztok Akkor a beépülő modul is megvan a képek, ábrák megtekintéséhez? Letöltéskor felajánlotta :lol: Anno nekem csak Exploreren futott képekkel az EPC. Kép nélkül Mozillán is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Fejmosást? :lol: Aztán egy gőzborotvás alvázmosást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Én eddig csak álló helyzetében ültem J-ben, de szerintem összement. Pontosabban megvastagodott minden elem, így kisebb lett a beltere. A kormány legmagasabb állásában sem látszódtak a műszerek felső részei. A csomagtartó meg mint egy Corsaé. Szóval szerintem összement, és egyre lőrésebb ablakok vannak benne, mindenhol. Szóval nekem egyelőre csalódás. A használt anyagokban én nem látom azt a hatalmas előrelépést, amit beharangoztak, a G-éhez hasonló kellemes tapintású minden, valamivel puhább. Kívülről viszont mondjuk jó lett, a seggére nem adnék 9 pontot (mondjuk 6-ot), a H-jé sem tetszett (az egy kampót kap tőlem). A G A oszlopával eddig nem volt bajom, mindig láttam mindent. Asszem :lol: (Biztos nem rám dudáltak, amikor kikanyarodtam... :D ) De hülye vagyok! :( :D Először meg próbáltam elképzelni, hogy egy ember hogyan lehet egyszerre állóhelyzetben, miközben ül ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 De hülye vagyok! :D :D Először meg próbáltam elképzelni, hogy egy ember egy ember hogyan lehet egyszerre állóhelyzetben, miközben ül ? :lol: :( :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 De hülye vagyok! :D :D Először meg próbáltam elképzelni, hogy egy ember hogyan lehet egyszerre állóhelyzetben, miközben ül ? :D Ajánlott olvasmány: Káma szútra. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ajánlott olvasmány: Káma szútra. :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Még mindig párásodási gondjaim vannak az Opel Astra G-nél!Ezelőtt F-Astrám volt,semmi ilyen gondom nem volt,most ettől kicsit elmegy a kedvem a G-től!Szóval még egy dolog nem teljesen tiszta: Van a belső keringetés funkció,azt kérdezném,hogy a belső keringetést bekapcsolva emeli el a kupolát a ventillátorról és kikapcsolt állapotban kell zárva lenni a kupolának,vagy hogy is van ez? Ha valaki tudja kérem ossza meg velem! Thx.: bátyus Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 De hülye vagyok! :D :D Először meg próbáltam elképzelni, hogy egy ember hogyan lehet egyszerre állóhelyzetben, miközben ül ? :D A J-ben ülést se úgy képzeljük el mint pl egy török ülést, csak J alakban??? :lol: :lol: :( Mert ugy már egész érdekes a mondat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Sziasztok! Még mindig párásodási gondjaim vannak az Opel Astra G-nél!Ezelőtt F-Astrám volt,semmi ilyen gondom nem volt,most ettől kicsit elmegy a kedvem a G-től!Szóval még egy dolog nem teljesen tiszta: Van a belső keringetés funkció,azt kérdezném,hogy a belső keringetést bekapcsolva emeli el a kupolát a ventillátorról és kikapcsolt állapotban kell zárva lenni a kupolának,vagy hogy is van ez? Ha valaki tudja kérem ossza meg velem! Thx.: bátyus Hali! Ha jól emlékszem épp fordítva van, tehát ha kikapcs. akkor nyit és kintről szív levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 A J-ben ülést se úgy képzeljük el mint pl egy török ülést, csak J alakban??? :lol: :lol: :( Mert ugy már egész érdekes a mondat... :D Ja az ülései mondjuk egy álom. Majd ha lesz bontóban veszek egyet TV néző fotelnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Hali! Ha jól emlékszem épp fordítva van, tehát ha kikapcs. akkor nyit és kintről szív levegőt. Meg ha csak a szélvédőre van irányítva akkor nem is kapcsol be a belső levegő keringetés. Én először azt hittem, hogy besz@rt a belső lev. ker. aztán véletlen jöttem rá, hogy mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Amikor megpróbáltam beülni az J hátsó ülésére kapásból lefejeltem a C oszlop előre hajló részét. Csak halkan szentségeltem és többet nem próbálkoztam. A lőrés méretű ablakra és vastag oszlopra nálam a jelenlegi Seat kínálat (Leon és társai) az etalon. Mintha tankból próbálnék kinézni. A sebesség emelkedésével válik egyre nyomasztóbb érzéssé. Nekem is ez volt az érzésem. Ez egyrészt jó is, mert amúgy masszívnak tűnt a gép, de tényleg kicsit klausztrofóbiás a dolog. Egyébként engem az Insignia jobban meglepett: nem éreztem igazán, hogy egy számmal nagyobb autóba ültem. Azt azért nem mondom, hogy nem lehet benne elférni, de a külseje alapján sokkal nagyobb belterűnek gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Egy nem autós kérdésben kérném a segítséget. Valami oknál fogva Internet Exploreren keresztül nincs internetem. Tettem fel Mozillát azzal meg van... Csatlakozik minden aminek kell csak IE-n azt írja ki, hogy kiszolgáló nem található blablabla... Valami ötlet? Akár PÜ-ben is jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Egy nem autós kérdésben kérném a segítséget. Valami oknál fogva Internet Exploreren keresztül nincs internetem. Tettem fel Mozillát azzal meg van... Csatlakozik minden aminek kell csak IE-n azt írja ki, hogy kiszolgáló nem található blablabla... Valami ötlet? Akár PÜ-ben is jöhet. Szerintem szokj át a Firefox-ra, biztonságosabb bengésző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Egy nem autós kérdésben kérném a segítséget. Valami oknál fogva Internet Exploreren keresztül nincs internetem. Tettem fel Mozillát azzal meg van... Csatlakozik minden aminek kell csak IE-n azt írja ki, hogy kiszolgáló nem található blablabla... Valami ötlet? Akár PÜ-ben is jöhet. Én a mozillára esküszöm, az explorerre nem. Örülj neki, h a firefox megy, sztem sokkal jobb progi! Használd egészséggel, a másikat a helyedben elfelejteném, én is sokat szívtam vele régebben... Szerk: látom PGA kartárs véleménye is uez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Proxy nem lett beállítva, elállítva. Ez elvileg csak a sexplorerre hat, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Proxy nem lett beállítva, elállítva. Ez elvileg csak a sexplorerre hat, vagy nem? Szia! Vagy esetleg ajánlhatom az "alma" Safari-ját,gyors,egyszerű,kényelmes.. próbáld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Szerintem szokj át a Firefox-ra, biztonságosabb bengésző... jobb is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nekem is ez volt az érzésem. Ez egyrészt jó is, mert amúgy masszívnak tűnt a gép, de tényleg kicsit klausztrofóbiás a dolog. Egyébként engem az Insignia jobban meglepett: nem éreztem igazán, hogy egy számmal nagyobb autóba ültem. Azt azért nem mondom, hogy nem lehet benne elférni, de a külseje alapján sokkal nagyobb belterűnek gondoltam... Pródáltad a Caravant Sports Tourert? Az már akkora, amekkorának látszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Pródáltad a Caravant Sports Tourert? Az már akkora, amekkorának látszik. :lol: Egyébként a hátsó részt éreztem szűkebbnek. Ezekre a mai hátsó padokra való beszállás sem egyszerű... Könnyű összerugdosni a küszöböt, meg az ajtót is, túl kicsi az ajtónyílás is. Nem köll ez az Insignia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Egyébként a hátsó részt éreztem szűkebbnek. Ezekre a mai hátsó padokra való beszállás sem egyszerű... Könnyű összerugdosni a küszöböt, meg az ajtót is, túl kicsi az ajtónyílás is. Nem köll ez az Insignia... Egyetértek, Insigniát nézni jó, de igazából nem kéne. Inkább egy szalonállapotú G Astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Egy nem autós kérdésben kérném a segítséget. Valami oknál fogva Internet Exploreren keresztül nincs internetem. Tettem fel Mozillát azzal meg van... Csatlakozik minden aminek kell csak IE-n azt írja ki, hogy kiszolgáló nem található blablabla... Valami ötlet? Akár PÜ-ben is jöhet. addig örülj, amíg nem megy az explorer!!! A legnagyobb biztonsági rés azon van, felejtsd el, hogy létezik egyáltalán. Használj inkább: Mozilla,Opera, Google chrome közül valamelyiket. A google chrome a leggyorsabb, és legegyszerűbb, bár ehhez van a legkevesebb kiegészítő is. Én firefoxot használok (mozilla) és jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts