Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Figyelj már Maci! Hívtam volna ezt a Re-Car szervízt a Vámospércsin és azt mondta a srác,hogy már bezártak és csak maszekba dolgoznak!Mit tudsz erről? Bal első csapágycserém lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Figyelj már Maci! Hívtam volna ezt a Re-Car szervízt a Vámospércsin és azt mondta a srác,hogy már bezártak és csak maszekba dolgoznak!Mit tudsz erről? Bal első csapágycserém lenne. ööö... semmit. De ha maszekba dolgoznak, akkor úgy nem tudja megcsinálni? :lol: Majd igyekszem informálódni, és ha megszűntek, akkor kihúzom őket, és igyekszem keresni másik céget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 ööö... semmit. De ha maszekba dolgoznak, akkor úgy nem tudja megcsinálni? :lol: Majd igyekszem informálódni, és ha megszűntek, akkor kihúzom őket, és igyekszem keresni másik céget. Azt sem mondta,hogy akkor is megcsinálja ,azt sem hogy nem . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Imi,hol van pontosan Derecskén az a kút? Afő úton,nekem ott nem rémlik,pedig járok arra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Jé van a közelemben is E85! :lol: Na ha megette a fele részinget akkor kap egy kis ,,salátát,, is . :lol: 100-as benzin + etanol = hudejó üzemanyag. Gondolom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Jé van a közelemben is E85! :lol: Na ha megette a fele részinget akkor kap egy kis ,,salátát,, is . :lol: 100-as benzin + etanol = hudejó üzemanyag. Gondolom... :( Nálunk kb 2 hete van E85 az Agip kúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Bazee,neked van helid is? :lol: Akkor jól eldugta mert én sem láttam az uvarba nála. :lol: Mondjuk régen voltam, lehet akkor még nem is volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wraithbar Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Helló! Tudnátok egy jó szerelőt ajánlani Gödöllő,Aszód vagy Hatvan vonzáskörzetében. Sajnos a márkaszervizben nem nagyon bízom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Üdv! Már bosszantó dolgok így hétfő reggel. Szombat este békésen, száraz úton autózva. Egy szép kis útszakaszon, velem szembe jön egy autó. Tudtam, hogy az útszakaszon vannak huplik, a kisebb hídak miatt, ezért lassabban mentem. A velem szembejövő nem tudta ezt, és szépen belehuppant egy ilyenbe. Ami nem is lett volna baj, ha a művelet hatására az autójáról egy olyan 4 ökölnyi fagyott hó nem vált volna le. Természetesen ez a cuccos elém került, és sikeresen letépte a koptatót a lökös alján. Még az egyik tartóját is eltörte. :lol: Nem akarok senkit bántani, de én pl. mindig lerugdosom, vagy lepiszkálom az oda vagyni készülő darabokat. 1 részt mert a gumit is cseszi, meg kanyarodásnál a szívbajt hozza rám, másrészt mert bukkanókon fennakadhatok, azt akkor a karosszériát is oda cseszi. Valaki tud valami cuccot, amivel a letört rögzítő visszarakható? Ragasztó vagy akármi..... THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nekem is ki van törve a bal oldali tartója,most ez a műanyag leszorító bilincs tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nem akarok senkit bántani, de én pl. mindig lerugdosom, vagy lepiszkálom az oda vagyni készülő darabokat. 1 részt mert a gumit is cseszi, meg kanyarodásnál a szívbajt hozza rám, másrészt mert bukkanókon fennakadhatok, azt akkor a karosszériát is oda cseszi. Álló autónál igen. De ezek menet közben rakódnak föl! Akkor is lerugdalod? :lol: De igazad van! Elindulás előtt ill. mielőtt felhajtunk a havas útról a megtisztított, száraz útra nem csak illik, de kötelező is letisztogatni (legalább nagyjából) a kerekeket és a kerékjárati íveket. Pont úgy, mintha sáros útról jönnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Még mielőtt a Vaterára felteszem,megkérdezem,hogy valakinek nem kell-e (ócón) egy Új,nem használt,L-es méretű kb.175-180 cm magas 75-80 kg.os egyénre való EREDETI Opel Astra new sedan tavaszi vékony szövetbetétes dzseki,sötéthomokszínű.Elől hímezve a felírás,hátul középen Opel logó hímezve kb.6 cm. átmérővel. Itt lesz a kép.Most 3500 ft. A Vaterán kicsit több lesz az ára. (Mielőtt valaki lehülyéz ,hogy miért adom el ,közlöm,hogy 2 van belőle és ez nagy rám! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Még mielőtt a Vaterára felteszem,megkérdezem,hogy valakinek nem kell-e (ócón) egy Új,nem használt,L-es méretű kb.175-180 cm magas 75-80 kg.os egyénre való EREDETI Opel Astra new sedan tavaszi vékony szövetbetétes dzseki,sötéthomokszínű.Elől hímezve a felírás,hátul középen Opel logó hímezve kb.6 cm. átmérővel. Itt lesz a kép.Most 3500 ft. A Vaterán kicsit több lesz az ára. (Mielőtt valaki lehülyéz ,hogy miért adom el ,közlöm,hogy 2 van belőle és ez nagy rám! ) A hátáról nincs kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Minnyá csiálok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Méretei(a vaterán mindig ezzel b.sztatnak): szélessége alul 62 cm,hónalnál 65cm teljes hossz 75 cm ujja hossza felül nyaktól 82 cm,hónaljtól 55 cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasa77 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Sziasztok! Kuma kolléga "ledesitésén" felbuzdulva én is keresgéltem és ezt találtam: http://www.vatera.hu/1w_os_feher_40lm_es_p..._162755126.html Szerintetek valahogy be lehet tenni a müszerfalba meg a középkonzolba?! Kérnék 1 kis segitséget! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Méretei(a vaterán mindig ezzel b.sztatnak): szélessége alul 62 cm,hónalnál 65cm teljes hossz 75 cm ujja hossza felül nyaktól 82 cm,hónaljtól 55 cm. Köszi, átgondolom, ha kell még ma szólok, ha közben más gyorsabb mint én , akkor az nyert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fopeltibi Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Szevasztok lenne egy olyan gondom hogy 3 ajtos g astrám van és a Jobb első (anyos) ülést nem tudom előre hajtani. Tudna ebben segiteni valaki hogy hogy tudom megcsinálni Kössz előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Szevasztok lenne egy olyan gondom hogy 3 ajtos g astrám van és a Jobb első (anyos) ülést nem tudom előre hajtani. Tudna ebben segiteni valaki hogy hogy tudom megcsinálni Kössz előre is Egy topicba elég ha beírod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 gyakorikérdések.hu gyöngyszemei Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Helló! Erről a szettről mi a véleményetek? szett Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Olvastátok a Tc-n a vadakról szóló írást? Érdekes dolgokat olvastam benne. Gondoltam bedobom ide a témát, hogy kinek milyen vadkalandja volt eddig azutakon. Íme a link: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/02...ld_meg_ha_tudod Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Olvastátok a Tc-n a vadakról szóló írást? Érdekes dolgokat olvastam benne. Gondoltam bedobom ide a témát, hogy kinek milyen vadkalandja volt eddig azutakon. Link? Elolvasnám hátha tanulok belőle valamit, bár én elég sűrűn találkozok vadakkal, lévén éjszaka vezetek. (Most például kollegával azon megy a vita hogy melyik állatnak piros színű a szeme ha belevilágítasz fényszóróval. :lol: Ő állítja hogy az őznek, de sztem meg azé sárga, és a rókának van piros szeme. Tudom, hülyeség, de mos'má baromi kíváncsi vagyok) Az tuti hogy a vaddisznó az egyetlen aminek nem tükröződik a szeme ha sötétben belevilágítasz, úgyhogy többek között ezért is elég nehéz őket észrevenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Fenntebb található a link. Mondjuk nemcsak a vadakról hanem a befagyott tavakon való csapatásról is írnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts