freeze Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Az új 3000/db(vatera) tnx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 máktnikc Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 én biztos nem veszek másikat :lol: amúgy azon is gondolkodom hogy az alufelniket megjelölöm valami szabad szemmel látható módon, mert hiába van UV-festve attól még nekilát a hülyegyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ezt olvastátok? http://totalcar.hu/tesztek/2010/02/13/van_...amnal_az_angol/ Kicsit egyszerűbb odaát az ügyintézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ezt olvastátok? http://totalcar.hu/tesztek/2010/02/13/van_...amnal_az_angol/ Kicsit egyszerűbb odaát az ügyintézés. kb annyira tanulságos mint a németországi vizsgáztatásról szóló beszámoló, pár hónapja volt a TC-n asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 kb annyira tanulságos mint a németországi vizsgáztatásról szóló beszámoló, pár hónapja volt a TC-n asszem KB :lol: A hülye magyar meg fizessen mindenért sokkal többet, meg menjen el ügyintézésre 3x annyi ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 kb annyira tanulságos mint a németországi vizsgáztatásról szóló beszámoló, pár hónapja volt a TC-n asszem Katt ide! A magyar ügyintézés alatt meg úgy érzi a kuncsaft (éreztetik vele), mintha minimum embert ölt volna... Kivételek, normális ügyintézők persze itt is vannak, de nem ez az általános... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Van humorérzéke a srácnak: http://www.hasznaltauto.hu/auto/polski_fia...126_650-3550927 panoráma tető, álló helyzeti klíma, üléshűtés/szellőztetés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ma voltunk Pilisszentkereszten fánk fesztiválon. Baromi jó hangulat,fánk fánkkal,meg torta kolbásszal. A forralt bor,a meleg tea,a sült hús,a mangalica kolbász,tepertő krémes kenyér lila hagymával,............ Nagy tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ma voltunk Pilisszentkereszten fánk fesztiválon. Baromi jó hangulat,fánk fánkkal,meg torta kolbásszal. A forralt bor,a meleg tea,a sült hús,a mangalica kolbász,tepertő krémes kenyér lila hagymával,............ Nagy tuti :lol: Ja, meg a XVII-ben, csak ott nem volt fánk, csak tapasztalat :lol:))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ja, meg a XVII-ben, csak ott nem volt fánk, csak tapasztalat :lol:))))))))))) Ó igen,ma is tanultunk valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 http://www.rtlklub.hu/video/83013 14sec-17sec-ig a medve fiú fekete sapkába és lila sapkás lány pohárral. A 3 másodperces hírnév :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Szép napot fiatalok! :lol: A minap kipróbáltam a vépóver részinget. Kapott 45 litert a pocakjába. Meglepő hogy csak ennyi ment bele hisz már villogott a szegénység jelzőm. Anno azért hagytam ott a kagylósokat mert csaltak. (többen mondták, és nekem is gyanús volt) Na mindegy ez régen volt. Azóta lett belőle más, majd újra kagylós. Remélem most tényleg 45-öt kaptam. Na szóval azért kapott luxus benzint, hátha csökken a fogyasztás. Na meg hátha tényleg van benne valami tisztító cucc. Erősebb, jobb nem lett tőle, azaz nem érezni rajta változást. Annyi talán hogy az első reggeli indításkor egy mp. csattogást hallatott. Olyan szelepes hidrotőkés akármilyen. Picit megilyesztett, de mivel ez csak egyszer volt egy mp.-re ezért megnyugodtam. Tudom, köztetek többen használnak ilyent, ezért írtam le hogy nekem milyen tapasztalatom volt eddig. Ha le megy a fogyasztásom 9 L alá, akkor azt mondom OK. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Szép napot! érdeklődnék az iránt hogy 99-es 1,4-es astra caravánnál hogy honnan lehet leolvasni a hibakódot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Itt van az aláírásomban(az angol). kiválasztod,hogy melyik csati van a tiedben,kivillogtatod ,leolvasod a táblázatból és örülsz-vagy nem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Szép napot fiatalok! :lol: A minap kipróbáltam a vépóver részinget. Kapott 45 litert a pocakjába. Meglepő hogy csak ennyi ment bele hisz már villogott a szegénység jelzőm. Anno azért hagytam ott a kagylósokat mert csaltak. (többen mondták, és nekem is gyanús volt) Na mindegy ez régen volt. Azóta lett belőle más, majd újra kagylós. Remélem most tényleg 45-öt kaptam. Na szóval azért kapott luxus benzint, hátha csökken a fogyasztás. Na meg hátha tényleg van benne valami tisztító cucc. Erősebb, jobb nem lett tőle, azaz nem érezni rajta változást. Annyi talán hogy az első reggeli indításkor egy mp. csattogást hallatott. Olyan szelepes hidrotőkés akármilyen. Picit megilyesztett, de mivel ez csak egyszer volt egy mp.-re ezért megnyugodtam. Tudom, köztetek többen használnak ilyent, ezért írtam le hogy nekem milyen tapasztalatom volt eddig. Ha le megy a fogyasztásom 9 L alá, akkor azt mondom OK. :lol: Én is tankoltam magasabb oktánszámú benzint a pocijába,de én nem várom,hogy csökkenjen ettől a fogyasztása(sőt tisztító sincs benne,valszeg)! Ennek a dolognak inkább szvsz. az a lényege ,hogy kitisztuljon a motor a lerakódásoktól. Én már lassan kijárom belőle a jobb benzint,annyit vettem észre,hogy talán mintha könnyebben indulna és hamarabb-jobban-pörögne a motor fel! Fogyasztást én nem nézem,ez egy 1,6-os automatánál fölösleges(ígyis-úgyis sok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Szép napot fiatalok! :lol: A minap kipróbáltam a vépóver részinget. Kapott 45 litert a pocakjába. Meglepő hogy csak ennyi ment bele hisz már villogott a szegénység jelzőm. Anno azért hagytam ott a kagylósokat mert csaltak. (többen mondták, és nekem is gyanús volt) Na mindegy ez régen volt. Azóta lett belőle más, majd újra kagylós. Remélem most tényleg 45-öt kaptam. Na szóval azért kapott luxus benzint, hátha csökken a fogyasztás. Na meg hátha tényleg van benne valami tisztító cucc. Erősebb, jobb nem lett tőle, azaz nem érezni rajta változást. Annyi talán hogy az első reggeli indításkor egy mp. csattogást hallatott. Olyan szelepes hidrotőkés akármilyen. Picit megilyesztett, de mivel ez csak egyszer volt egy mp.-re ezért megnyugodtam. Tudom, köztetek többen használnak ilyent, ezért írtam le hogy nekem milyen tapasztalatom volt eddig. Ha le megy a fogyasztásom 9 L alá, akkor azt mondom OK. :lol: Én meg tegnap tankoltam E85+95-öst felesbe. Egy 5000-ért tankoltam 3000 benzin (315.9 Ft/l)+2000 E85 (210.9ft/l). Persze volt még benzin a tankba ugyhogy valójában nem fele-fele lett. Külömbséget nem érzek csak kicsit más illatú a kipufogógáz. Ugyanugy indul, megy stb. Lehet ráállok erre az 50-50%-os keverékre. Mondta egy Toyota Yaris-os pali, hogy ő már fél éve így jár az autójával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Lehet ráállok erre az 50-50%-os keverékre. Mondta egy Toyota Yaris-os pali, hogy ő már fél éve így jár az autójával. Az ötlet jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én meg tegnap tankoltam E85+95-öst felesbe. Egy 5000-ért tankoltam 3000 benzin (315.9 Ft/l)+2000 E85 (210.9ft/l). Persze volt még benzin a tankba ugyhogy valójában nem fele-fele lett. Külömbséget nem érzek csak kicsit más illatú a kipufogógáz. Ugyanugy indul, megy stb. Lehet ráállok erre az 50-50%-os keverékre. Mondta egy Toyota Yaris-os pali, hogy ő már fél éve így jár az autójával. én meg teletankoltam reggel pöcc. fogyasztást meg majd nézek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 én meg teletankoltam reggel pöcc. fogyasztást meg majd nézek..... Mibe raktad? A fordba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mibe raktad? A fordba? abba hát nem majd a helikopterbe...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én is bepróbálom majd az etanolt,ha jobb idő lesz.Először inkább kevesebbet mint 50% .Végül is az is tisztítja a rendszert,a magasabb hőfokú égés során! Kár,hogy legközelebb Debrecenben van kút ahol árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én is bepróbálom majd az etanolt,ha jobb idő lesz.Először inkább kevesebbet mint 50% .Végül is az is tisztítja a rendszert,a magasabb hőfokú égés során! Kár,hogy legközelebb Debrecenben van kút ahol árulják. Debrecenben nincs, Derecske? Mert ott van. E85 Hajdú-Biharban Agip ide is nyomhatná az E85-öt... még a végén náluk is tankolnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 abba hát nem majd a helikopterbe...:-) Bazee,neked van helid is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts