prono Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Az naggyon zsír, nekem is olyan van benne. Én is beleszerttem, mondhatni első látásra. Amikor megláttam a kereskedőnél, még meleg volt a motroja és ki sem volt rakva az ára, de tudtam, hogy Ő az igazi :lol: Amugy szerintem jó ez e motor, mert a kissebbek is ennyit esznek kb és az érzés ahogy gumi az aszfalton PRÓBÁL tapadni elég jó tud lenni! Nálam is valahogy így történt :(. Hónapokig kerestem autót és amikor ezt megláttam alíg birtam magammal, hogy elmenjek megnézni. Még aznap mikor megnéztem le is foglalóztam. A fogyasztása is jó, főleg hosszú uton (6,5-7). Mondjuk a városban egy kicsit sokallom a 9l-ert, de mondjuk én általában 5-6 km megyek vele melóba, szóval mire bemelegszik már állítom is le és azért a minuszok nem segítenek :lol:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ECOTEC 16 szelepes motor van benne. Nekem nagyon bejön :lol: Szerencsére olajfogyást sem tapasztaltam egyelőre (kb. 2500 km-t mentem vele), szóval ha lehet ilyet mondani 3 hónap után, de nagyon megszerettük :lol: Gyorsan házilag úgy is megnézheted,hogy ránehézkedsz a hátuljára lenyomod amennyire csak tudod,aztán hirtelen leszállsz róla és ha mondjuk 3 -nál többet leng akkor gatya a csillapítás. Ha 1-2 lengés után felkeményedik és megáll akkor nincs gond! Fel tud ütni szerintem is ,persze a sebességtől meg a bukkanó-gödör-úthiba stb...nagyságától meg a cipelt súlytól függően! Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Gondolom a tanksapka ajtaján levő értékeket használod a keréknyomásra. Nos itt értelmesen le van írva az, amire általában elfelejtik a figyelmet felhívni. +0.2-0.3 bar nyomáskülönbség miatt nem kéne felütnie. Köszönöm a linket. Én valami hibrid megoldást alkalmaztam :lol:. Ami annyi jelent, hogy a családi autón olyan 2.1-2.2-re szoktuk fújni a kereket és ehhez adtam hozzá az általad említett +0.2 - 03-at. Ez persze nagyjából egybevág a tanksapka ajtaján lévóvel, annyi eltéréssel, hogy az elsőt keményebbre fújtam mint ami ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Egy kis rivalizálás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Erről az jut eszembe, mikor egy nyári hétvégén összejön a család és főzőcskézés meg ivászat van. Majdnem mindig van halászlé amibe azért szoktak erőspaprikát is tenni utólag. Olyan "'macskapöcse" vagy az a pici hegyes vagy akár hosszú zöld erős. Anyós mindig elmondja mindenkinek, felhívja a figyelmet, hogy nagyon erős a paprika vigyázzatok vele. Majd mikor mindenki ízesítette magának kis idő múlva anyósnak vörösödik a feje és kéri a vizet... :lol: Mondjuk régebben mindig mondta a lányának, hogy le ne egye magát, majd az ebéd felénél látjuk, hogy "gitározik" anyós... :lol: anyós tejet igyon ha nem bírja a csípőset. nekem most 4 ilyen kis palántám van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Erről az jut eszembe, mikor egy nyári hétvégén összejön a család és főzőcskézés meg ivászat van. Majdnem mindig van halászlé amibe azért szoktak erőspaprikát is tenni utólag. Olyan "'macskapöcse" vagy az a pici hegyes vagy akár hosszú zöld erős. Anyós mindig elmondja mindenkinek, felhívja a figyelmet, hogy nagyon erős a paprika vigyázzatok vele. Majd mikor mindenki ízesítette magának kis idő múlva anyósnak vörösödik a feje és kéri a vizet... :( Mondjuk régebben mindig mondta a lányának, hogy le ne egye magát, majd az ebéd felénél látjuk, hogy "gitározik" anyós... :lol: Mifelénk azt úgy nevezik :kutyaf@sz@! :D A lényeg ugyanaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 nekem most 4 ilyen kis palántám van. Kicsit féltem, hogy mást látok majd :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Mifelénk azt úgy nevezik :kutyaf@sz@! :lol: A lényeg ugyanaz! :lol: Nálunk is így hívják Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Kicsit féltem, hogy mást látok majd :D :D :D :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Kicsit féltem, hogy mást látok majd :lol: :( :D Azt nem reklámozná! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Gyorsan házilag úgy is megnézheted,hogy ránehézkedsz a hátuljára lenyomod amennyire csak tudod,aztán hirtelen leszállsz róla és ha mondjuk 3 -nál többet leng akkor gatya a csillapítás. Ha 1-2 lengés után felkeményedik és megáll akkor nincs gond! Fel tud ütni szerintem is ,persze a sebességtől meg a bukkanó-gödör-úthiba stb...nagyságától meg a cipelt súlytól függően! Nagyon köszönöm, ezt jól ki is próbálom meló után. Tegnap este 10 körül egy kicsit megnyomogattam, de a számolás kimaradt :lol:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nagyon köszönöm, ezt jól ki is próbálom meló után. Tegnap este 10 körül egy kicsit megnyomogattam, de a számolás kimaradt :lol:. Olyan csillapítás a rossz, mint pl. amikor a nagy amerikai cirkálók megállnak és még 10 mp.ig libegnek utána! Persze azok direkt úgy vannak készítve,hogy kényelmes legyen. Én szívesen látnék egy olyat itt az udvarban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Kicsit féltem, hogy mást látok majd :lol: :lol: :( ahhoz kevés a hely. :D ezt is ha látnád hol nevelem sírnál a röhögéstől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ahhoz kevés a hely. :lol: ezt is ha látnád hol nevelem sírnál a röhögéstől... A kendernek is lehet ilyen hatása... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 A kendernek is lehet ilyen hatása... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Olyan csillapítás a rossz, mint pl. amikor a nagy amerikai cirkálók megállnak és még 10 mp.ig libegnek utána! Persze azok direkt úgy vannak készítve,hogy kényelmes legyen. Én szívesen látnék egy olyat itt az udvarban! :lol: ja, nem lenne rossz :lol: oszt akkor nem izgulnék a hullámzás miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ja, nem lenne rossz :lol: oszt akkor nem izgulnék a hullámzás miatt :lol: Dehogynem, akkor azé, hogy ménem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :lol: :lol: A múltkor írtál néhány angol kifejezést. Közben eszembe jutott nekem is egy kettő: Tépett varjú van a fán- Tape at war you one a fun Nyuszi, van apród?- New see one up road? Vadkender- What can there Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ezt inkább nők mondják: You come one, sir one. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Jó étvágyat mindenkinek! Egy kis nóta hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo78 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Én egy új regisztráló vagyok. Segítséget kérnék. Astra G-m van, 1,7-es isuzu dízel, 2001-es évjárat. Kiírja hogy insp. Ez tudom hogy inspekció, cserélném is az olajat, de nem tudom hogyan kell a feliratot eltüntetni a műszerfalról. Hallottam hogy valószínű valamit nyomkodni kell a km. számlálónál...valaki esetleg meg tudja osztani velem ezt a titkot? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Én egy új regisztráló vagyok. Segítséget kérnék. Astra G-m van, 1,7-es isuzu dízel, 2001-es évjárat. Kiírja hogy insp. Ez tudom hogy inspekció, cserélném is az olajat, de nem tudom hogyan kell a feliratot eltüntetni a műszerfalról. Hallottam hogy valószínű valamit nyomkodni kell a km. számlálónál...valaki esetleg meg tudja osztani velem ezt a titkot? Köszi. Szia! Idézek: Az InSp-t meg úgy oldhatod meg, ha jól tudom, hogy nyomod a napiszámláló gombját, és közben ráadod a gyújtást. és asszem 3-5 másodpercig nyomod. de ez lehet csak hülyeség, remélem valaki megerősít ebben. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Szia! Idézek: Az InSp-t meg úgy oldhatod meg, ha jól tudom, hogy nyomod a napiszámláló gombját, és közben ráadod a gyújtást. és asszem 3-5 másodpercig nyomod. de ez lehet csak hülyeség, remélem valaki megerősít ebben. Szia Jól mondod! Addig kell nyomva tartani míg - - - - jelenik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 A múltkor írtál néhány angol kifejezést. Közben eszembe jutott nekem is egy kettő: Tépett varjú van a fán- Tape at war you one a fun Nyuszi, van apród?- New see one up road? Vadkender- What can there Ezt inkább nők mondják: You come one, sir one. :lol: ja, ez a másik típus. de all of them is one ... azaz mindegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Hey Barna! Te Ismered Klátyik Tamást?! most kaptam tőle ezt az email, nem te írtad?: Sziasztok, Amennyiben Astra Classic II-d van es motorkodod Z14XEP (1.4 Twinport, lancos, forglamidban a motorszam elso 5-6 szamjegye), valamint az autod 2005-2007 kozotti, mindenkepp nezesd meg a vezermu tengely rogzito csavarokat. Gyartasi hibakent a csavarok lelazunak es a vezermu tengely eltorik (altalaban kipufogo oldali). Nem volt visszahivas, en nem ertesultem rola idoben, 250e Ft-om banta ebben a honapban. Altalaban 100e km vagy felett kovetkezik be a tores, persze fugg a haszalat modjatol. Tobbszaz motor jart mar igy, elozd meg egy parezer forintos ellenorzessel, csavar utana huzassal. Amig az autod megvan, 40, max 50 ezrenkent ellenorizni kell, mert hiaba huzod most meg, ujra lelazul> ...> Tovabbi ibfo: www.opelforum.hu G-Astra Altalanos muszaki problemak forum. Udv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts