oggy Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ez a fa téma nekem is erősen aktuális. Ezen a télen eddig eltüzeltünk 170 mázsa fát, (közp. fűtés) és még nincs vége a télnek!! Mondjuk azért fogy sok mert a gyermek miatt szinte folyamatosan tüzelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ti hol tartjátok a kocsiban a telefonotokat? Én nem szeretném megfúrni a műszerfalat sehol, a 2oldalas ragasztó semmit nem ér, az ablakra tapadós nem tetszik, mert mindig le kellene szedni (ne törjék fel a kocsit) és a nanopadban nem hiszek. Néztem lehet kapni Kuda márkájú autóspecifikus tartót pl: http://www.vatera.hu/telefontarto_konzol_f..._160274765.html de ez meg nem biztos hogy jó az én telómnak.(samsung G600) Van valakinek esetleg ilyen tartója?? Univerzális, állítható a mérete? Ezen a telefontartó kérdésen már én is agyalok egy ideje, kéne vmi olyan ami stabilan tartja a telót, ne legyen túl messze tőlem (a navi miatt) elforgatható, roncsolás mentesen szerelhető és nem utolsó sorban óccsó is legyen. Nehéz ügy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ti hol tartjátok a kocsiban a telefonotokat? Részemről a kormány alatt balra lent található "mini kesztyűtartóban", és bluetooth headset-et használok. Navigálásra PDA-t használok, gyári tartójában a szélvédőre ragasztva, és ha nem kell a tartó akkor leveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 mit jelent, hogy megszületett, az én tü-tüm is ilyen, azért érdekel. Azt, hogy eddig nem volt lehetőség hozzá tenni, mert az ECU alapból nem tudja, ha jól sejtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Gondolom belerakta mert nem volt benne. Más! Mennyiért lehetne eladni ezeket az alufelniket, gumival együtt? 15"-os gyári IRMSCHER OPEL felnik, 185/60 R15 ös gumikkal. Le akarom cserélni nagyobbakra. attól függ milyenek a gumik rajta. mármint profil mélység. ismerősöm 2 idényt még elmenő gumikkal vett 30.000 körül hasonlót Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 attól függ milyenek a gumik rajta. mármint profil mélység. ismerősöm 2 idényt még elmenő gumikkal vett 30.000 körül hasonlót Darabját? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Darabját? :rolleyes: 30 a 4 db :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 30 a 4 db :rolleyes: Az akko nem volt rossz vétel! Mivel ált. a lemezfelni darabját is 5-é mérik,+ a gumi állapottól függően is min. 2-3ezret kóstál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Az akko nem volt rossz vétel! Mivel ált. a lemezfelni darabját is 5-é mérik,+ a gumi állapottól függően is min. 2-3ezret kóstál. hát olyasmi ami normális, csak annyi 15" felni van mint a szemét. 6-7 rogyért szépeket dobálnak. Amúgy milyen elképzelésed van? mert sok webshopban 16-17 rongyé új 16" adnak. igaz nem gyári de a masszívak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Tényleg Miskolcon volt!(már biztos sok volt a bor) És akkor most nerre van MIKÓC? http://obrazki.elektroda.net/64_1265711137.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Mindenki ebédel??? :rolleyes: Én már befejeztem. Kicsit megálltak a topic-ok. Jó étek vágyat mindenkeinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Mindenki ebédel??? :rolleyes: Én már befejeztem. Kicsit megálltak a topic-ok. Jó étek vágyat mindenkeinek! Én már szintén jól laktam, egészségedre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Részemről a kormány alatt balra lent található "mini kesztyűtartóban", és bluetooth headset-et használok. Navigálásra PDA-t használok, gyári tartójában a szélvédőre ragasztva, és ha nem kell a tartó akkor leveszem. Navigáció nekem is van, vákuumos tartóval a szélvédőn és ha nem használom leveszem, ne lássák.... Azt ritkán használom és akkor belefér le-fel tenni. De a telefonnak azért nem akarok ilyen tartót, mert azt már gáz lenne állandóan le-fel pakolgatni :rolleyes: Ilyen szellőzőrostélyra rakhatón gondolkozom, vagy megveszem ezt, vagy a meglévő csavarral szerelhetőt (na ezt nem akarom csavarral) rakom fel, hogy leapplikálom 2 illatosítóról azt a kis kúpos bigyót ami ezen is van amit belinkeltem és ráragasztom a meglévőre és akkor úgy óccsóbb :D http://www.gpsvilag.hu/index.php/cellular-...e-pattinth.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Navigáció nekem is van, vákuumos tartóval a szélvédőn és ha nem használom leveszem, ne lássák.... Azt ritkán használom és akkor belefér le-fel tenni. De a telefonnak azért nem akarok ilyen tartót, mert azt már gáz lenne állandóan le-fel pakolgatni :rolleyes: Ilyen szellőzőrostélyra rakhatón gondolkozom, vagy megveszem ezt, vagy a meglévő csavarral szerelhetőt (na ezt nem akarom csavarral) rakom fel, hogy leapplikálom 2 illatosítóról azt a kis kúpos bigyót ami ezen is van amit belinkeltem és ráragasztom a meglévőre és akkor úgy óccsóbb :D http://www.gpsvilag.hu/index.php/cellular-...e-pattinth.html Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit. Aljas, mocskos, fineszes rablóbanda, hogy törne el a kezük még erre is figyelnek. :D Hát nyomokat nem szoktam törölgetni és valóban ott tartom a kesztyűtartóban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Aljas, mocskos, fineszes rablóbanda, hogy törne el a kezük még erre is figyelnek. :D Hát nyomokat nem szoktam törölgetni és valóban ott tartom a kesztyűtartóban :rolleyes: No akkor ez legyen eszedben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Autóillatosító: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jó erős a tükör. :rolleyes: micsoda illat lehet bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Wunderbaumspeck!!! :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Csak a cinkék nehogy kicsipkodják a szélvédőt az éhségtől! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx! Szia, szerintem egy teljes kiszáríás után páramentesítővel le kellene kezelni. De ez csak egy tipp! Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Párátlanítsd belülről az autót, mielőtt otthagyod. Ne használd a belső levegő keringetést és szellőztesd át az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Valaki tud segíteni Opel Astra G eljegesedés meggátolásában!Ha ott hagyom szabadban az autót,a szélvédő és az ablakok belülről fagynak be,olyan szinten,hogy kaparni kell a jeget!Az még rendben lenne,hogy kívül lefagy,dehogy belülről is?Érthetetlen! Thx! Nincs ebben semmi természet ellenes. Behordod a havat, latyakot a cipőddel, az párolog, és az fagy rá az ablakra belülről. Ha van klímád használd a fűtés mellett menet közben és akkor az szárít is. Toljad a levegőt az ablak és a láb felé is. Ha nincs klímád,akkor fűtés mellett nyiss kis résnyi ablakot menet közben. A lényeg, hogy ki kell szárítani belülről a gépezetet. szerk: és tartsd be az előttem szólók tanácsát is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Arra is ügyelj, hogy a nyomát is tüntesd el a szélvédőről. Hallottam már olyanról, hogy a nyom miatt feltételezték, hogy esetleg a kesztyűtartóban van és feltörték a kocsit. Újabb érv hogy beszerezzek egy zárható kesztyűtartót... csak sajnos elég ritka, tudtommal csak Cabrioban volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts