Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 hááádde 60 x 1,3 = 78km Vagy valamit én nem értek :rolleyes: Lehet, hogy még korán van neked? :D PGA 1500 km Api 1200 x 1.3 = 1560 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Lehet, hogy még korán van neked? :D PGA 1500 km Api 1200 x 1.3 = 1560 km jahogy nem kéne elfelejteni az előzmény :rolleyes: és a 60 az a külömbözet :P :lol: Reggel is van, hétfő is van, meg beteg is vagyok! elnézitek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Lehet, hogy még korán van neked? :D PGA 1500 km Api 1200 x 1.3 = 1560 km Freeze mostanában nincs toppon. Csak el kellene mennie szabira! :P A múltkor én Kuma voltam neki, előtte meg egy másik topic hsz.-t ide írt be most meg ez a matek... Kezdek aggódni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az időt senki nem tudja megállítani,öregszik biztos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Freeze mostanában nincs toppon. Csak el kellene mennie szabira! :lol: A múltkor én Kuma voltam neki, előtte meg egy másik topic hsz.-t ide írt be most meg ez a matek... Kezdek aggódni! :rolleyes: Az időt senki nem tudja megállítani,öregszik biztos! :D :P I have end like da stick has! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Na, vazzze! Mire kijavítottam, már meg is lettem gyanúsítva. :rolleyes: :D :P Itt vigyázni kell, az elírásokkal mert már volt hogy én is beleszaladtam egybe :lol: Itt a link: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=581303 Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :rolleyes: I have end like da stick has! I am over than for the stick! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 'coz she is a spoon = merőkanál Pseudo fog is coming with us together = Működjön együtt velünk beer you = sötre you cuprum = Teréz Half batery = félelem Fork cutting machine = villanyírógép . . . . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 'coz she is a spoon = merőkanál Pseudo fog is coming with us together = Működjön együtt velünk beer you = sötre you cuprum = Teréz Half batery = félelem Fork cutting machine = villanyírógép . . . . :P :rolleyes: :D A botos témára meg azt mondták ez a helyes: I'am end as a stick! Az asszony angoltanárnő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :rolleyes: :D A botos témára meg azt mondták ez a helyes: I'am and as a stick! Az asszony angoltanárnő... end :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 end :rolleyes: ebattam na... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Itt vigyázni kell, az elírásokkal mert már volt hogy én is beleszaladtam egybe :rolleyes: Itt a link: Én is a figyelmetlenségem miatt keresgéltem annyit a dugó lyukadós hsz.-okat. Tudtam hogy valaki írta de valamiért Zachira emlékeztem. Tegnap találtam meg hogy PGA meg Freeze járt így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 ... Fork cutting machine = villanyírógép . . . . :D Azt hogy mondják hogy; villanyírás? És azt hogy; szőrös villa? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én is a figyelmetlenségem miatt keresgéltem annyit a dugó lyukadós hsz.-okat. Tudtam hogy valaki írta de valamiért Zachira emlékeztem. Ááá, csak logikusan gondolkodtál: mivel Zachi két asszonnyal jár nyaralni, ekkora terhelésnél tényleg gond adódhat a dugattyúval... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Itt vigyázni kell, az elírásokkal mert már volt hogy én is beleszaladtam egybe :rolleyes: Itt a link: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=581303 Ez télleg jó volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ááá, csak logikusan gondolkodtál: mivel Zachi két asszonnyal jár nyaralni, ekkora terhelésnél tényleg gond adódhat a dugattyúval... :rolleyes: :P A sajátjával. Na de az autóéval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 'coz she is a spoon = merőkanál Pseudo fog is coming with us together = Működjön együtt velünk beer you = sötre you cuprum = Teréz Half batery = félelem Fork cutting machine = villanyírógép . . . . :rolleyes: mi az a sötre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Köszönöm a hozzám való jóságotokat és az egészségem iránti aggódást! :rolleyes: Hálából szeretném bemutatni kis barátomat: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 mi az a sötre :D No, azt hiszem mára már áthelyezem magam READ ONLY-ba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 No, azt hiszem mára már áthelyezem magam READ ONLY-ba :rolleyes: A munkába betegedtél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Köszönöm a hozzám való jóságotokat és az egészségem iránti aggódást! :lol: Zachi miért van bekötve a fejed? Egyébként mintha fogytál volna! Eszel te rendesen? :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 A munkába betegedtél bele? Egyrészt.. :P Másrészt a nagyobbik fiam hozza haza állandóan a betegséget az oviból. Most ez az időszak van az életünkben. Zachi miért van bekötve a fejed? Egyébként mintha fogytál volna! Eszel te rendesen? :rolleyes: :D :lol: Hogy ne lenne bekötve, hát két asszonya van, duplán be van kötve a feje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Zachi miért van bekötve a fejed? Egyébként mintha fogytál volna! Eszel te rendesen? :rolleyes: :D :P Semmi vészes, csak a derekam hasogat. Feküdnöm kéne, de az parancsszóra nem megy csak lustaságból. És mielőtt megkérdeznéd: nem! Nem én vagyok a Banjani által említett tulaj a garázsból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Semmi vészes, csak a derekam hasogat. Feküdnöm kéne, de az parancsszóra nem megy csak lustaságból. És mielőtt megkérdeznéd: nem! Nem én vagyok a Banjani által említett tulaj a garázsból! :D Bassus ,a Banjani helyett először egy másik nevet olvastam(a jelenlegi miniszterelnököt)és nem értettem miről van szó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Bassus ,a Banjani helyett először egy másik nevet olvastam(a jelenlegi miniszterelnököt)és nem értettem miről van szó! :rolleyes: Húha úgy látom a mai nap már csak ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts