freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kinek mennyi volt eddig az egy nap alatt levezetett legtöbb km??? Nekem: Csongrád- Székesfehérvár= 180km Székesfehérvár_ Abaújszántó= 300km Abaújszántó-Székesfehérvár= 300km Székesfehérvár- Kisláng= 38km Összesen:818km egy nap alatt nekem olyan 650 körül van a max asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kinek mennyi volt eddig az egy nap alatt levezetett legtöbb km??? Sofőr vagyok, úgyhogy esélyetek sincs... Mondjuk pontosan nem tudom, de volt már hogy egy nap 2x kellett tankolni a céges autóba, pedig az több mint 1000km-t elmegy egy tank gázolajjal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Sofőr vagyok, úgyhogy esélyetek sincs... Mondjuk pontosan nem tudom, de volt már hogy egy nap 2x kellett tankolni a céges autóba, pedig az több mint 1000km-t elmegy egy tank gázolajjal... ...és saját autóval?? Mert nekem ez sajáttal volt és nekem is 2x kellett tankolni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 ...és saját autóval?? Mert nekem ez sajáttal volt és nekem is 2x kellett tankolni :rolleyes: nekem olyan 1000km volt de most nyáron megdöntöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kinek mennyi volt eddig az egy nap alatt levezetett legtöbb km??? Kaposvár - Katerini (GR) kb. 1100 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 nekem olyan 1000km volt de most nyáron megdöntöm... Melyik tengerpartra mész...? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kinek mennyi volt eddig az egy nap alatt levezetett legtöbb km??? Igaz, hogy két nap alatt, de a mostani bejáratós, havas hétvégén: 860 km. :rolleyes: Régebben volt egy egynapos Tarvisio-i túránk, az olyan 1300 km körül lehetett. A leghosszabb autós távom Vieste volt (Nápoly-jal "átellenben"), az valami 2100 km-re van, mondjuk az váltott vezetéssel ment, de így se volt igazán pihentető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kaposvár - Katerini (GR) kb. 1100 km Az nem gyenge menet, főleg , hogy a Bulgároknál nem nagyon lehet tolni a gépnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Hölgyeim és uraim, Jelenleg PGA vezet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az nem gyenge menet, főleg , hogy a Bulgároknál nem nagyon lehet tolni a gépnek. :rolleyes: Az csak kerülő lett volna! Erre mentünk asszonnyal, két gyerekkel, nyaralási málhával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 A leghosszabb autós távom Vieste volt (Nápoly-jal "átellenben"), az valami 2100 km-re van, mondjuk az váltott vezetéssel ment, de így se volt igazán pihentető... Nem jól írtam, 1500 km körül van. Sajnos, régen volt már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :rolleyes: Az csak kerülő lett volna! Erre mentünk két asszonnyal, gyerekkel, nyaralási málhával. Poligámia játszik? Jó lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :rolleyes: Az csak kerülő lett volna! Erre mentünk asszonnyal, két gyerekkel, nyaralási málhával. Ja, akkor gondolom a Macedon vízumkényszer eltörlése után mentetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Poligámia játszik? Jó lehet... :lol: Na, vazzze! Mire kijavítottam, már meg is lettem gyanúsítva. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Szevasztok! Frankfurt-Hatvan egy kis Müncheni kitérővel 1200km éjszaka! Ez hányadik helyre elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Szevasztok! Frankfurt-Hatvan egy kis Müncheni kitérővel 1200km éjszaka! Ez hányadik helyre elég? Az éjszaka az x1.3-as szorzós :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Szevasztok! Frankfurt-Hatvan egy kis Müncheni kitérővel 1200km éjszaka! Ez hányadik helyre elég? Avatarodban szép kis busával egyensúlyozol. Hány kilós volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Akkor 60km-el vertem az 1500-at.Így akkor első vagyok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Akkor 60km-el vertem az 1500-at.Így akkor első vagyok? :D ezt hogy számoltad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Akkor 60km-el vertem az 1500-at.Így akkor első vagyok? :D ezt hogy számoltad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az éjszaka az x1.3-as szorzós :rolleyes: Az jó! 17 órakor léptünk ki Tompánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ó csak 37,5kg ez után még fogtam egy 34-set is csak ez szebb mert ez fehér a másik meg pöttyös volt.De azért elég nagy ez is,ja a hossza 120cm volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az éjszakai 1.3-as szorzóval vagy nem erre gondoltál? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az éjszakai 1.3-as szorzóval vagy nem erre gondoltál? :rolleyes: :D hááádde 60 x 1,3 = 78km Vagy valamit én nem értek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kinek mennyi volt eddig az egy nap alatt levezetett legtöbb km??? Én még 2001-ben mentem volt asszonyért Bad Krozingenbe, DE-CH-IT hármashoz, Münchenen át, oda-vissza 2200km volt. Fater sima 1,4-es Astrája 5,6os átlaggal megelégedett. :rolleyes: Reggel indultam, oda 10,5 óra volt, vissza kicsit több, mert vásárlás-kis kirándulás is volt benne. Így hányadik helyre esek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts