Norbedlee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Tegnap volt :D lemaradtam akkor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 lemaradtam akkor :rolleyes: Seráfütty :D Attól még jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Seráfütty :rolleyes: Attól még jó a csóka partyarc lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 S végül elcsendesült a fórum vala Nem jön már sűrű kommentek hada. Szép lassan indul már mindenki haza. S csodálja míly nagy február hava. szép estét mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 S végül elcsendesült a fórum vala Nem jön már sűrű kommentek hada. Szép lassan indul már mindenki haza. S csodálja míly nagy február hava. szép estét mindenkinek... Egy költő veszett el benned Freeze Kicsit kezdőnek hat az íze. De akinek nem tetszik a te versed, Átkozd el! Ha van merszed. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Műszaki Van két (fogas)koszorús költőnk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Műszaki Van két (fogas)koszorús költőnk! :rolleyes: :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Egy költő veszett el benned Freeze Kicsit kezdőnek hat az íze. De akinek nem tetszik a te versed, Átkozd el! Ha van merszed. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 KI Háut ez mán csak aegy ilyen táorsasaóg! A humor á jáókedv á csipkalaódés, midég sajaótja vót a magyar ambernek :rolleyes: BAE Osztán a Maúnika sót neézed-e, he? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Osztán a Maúnika sót neézed-e, he? ne is mondd! 1. 2. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok! Már 3 órája ketyeg az "új" gépem. :rolleyes: Szépen, csendesen jár, péntek délután el is hozhatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok! Már 3 órája ketyeg az "új" gépem. :rolleyes: Szépen, csendesen jár, péntek délután el is hozhatom. :D No és mennyi lett a vége, ha nem vagyok vindisgréc? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/02/0...b_mint_a_dizel/ ... és még teavizet is készít? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 No és mennyi lett a vége, ha nem vagyok vindisgréc? :rolleyes: Egyelőre anyagszámláim, meg a gépműhelyes díj van meg, holnap számolunk el a szerelővel. Majd bedobom ide, hogy mennyiazannyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/02/0...b_mint_a_dizel/ ... és még teavizet is készít? :rolleyes: Én a kommenteken jókat derültem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Egyelőre anyagszámláim, meg a gépműhelyes díj van meg, holnap számolunk el a szerelővel. Majd bedobom ide, hogy mennyiazannyi. :rolleyes: OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok! Már 3 órája ketyeg az "új" gépem. :rolleyes: Szépen, csendesen jár, péntek délután el is hozhatom. :D Mert mi volt a baja, hogy újra kellett éleszteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 ne is mondd! 1. 2. :rolleyes: :D Bakker! Akkor ez????: http://www.youtube.com/watch?v=eNHnhtcNE4o...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mert mi volt a baja, hogy újra kellett éleszteni? Átégett az egyik dugattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Sziasztok! Már 3 órája ketyeg az "új" gépem. :rolleyes: Szépen, csendesen jár, péntek délután el is hozhatom. :D Gratula!Reméljük sokáig jó is marad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mert mi volt a baja, hogy újra kellett éleszteni? Jani! Te nem figyelsz? :rolleyes: Kilyukadt a dugattyúja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Ááá, rossz pénz nem vész el ! :P Nő a gyermek, aztán már meg kell küzdenem a gépért..., ma én győztem ! :rolleyes: :D :D itt még nem tartok, de döbbenten nézem, hogy a nem egészen 4 éves fiam hogy bánik az egérrel, és hogyan játszik :lol: Nem hiába, mi még nem ezen nőttünk fel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Na, jóccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Jani! Te nem figyelsz? :D Kilyukadt a dugattyúja... Lehet, hogy elkerülte a figyelmem ez a dolog. Ha hosszabb ideig nem jelentkezek be akkor csak felületesen olvasom át a dolgokat :rolleyes: Elnézést kérek! De az a lényeg hogy már meggyógyult és szépen ketyeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Lehet, hogy elkerülte a figyelmem ez a dolog. Ha hosszabb ideig nem jelentkezek be akkor csak felületesen olvasom át a dolgokat :rolleyes: Elnézést kérek! De az a lényeg hogy már meggyógyult és szépen ketyeg! Én sem figyelek mindenre, nehogy magadra vedd! :D szerk: én csak azért figyeltem ennyire a dolgora mert 1. nekem is szinte ugyaznez történt 5 éve 2. PGA cartárs szimpatikus ember nekem, és szorítok érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts