banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Jajj nem is mondtam, hogy kicseréltem a váltókar és a kézifékkar takaróját. Nagyon szép lett szebb mint a gyári műbőr mert ez valódi bőr meg még nincs is kikopva :rolleyes: . 4038ft volt a kettő postával együtt innen. Majd csinálok képet is ha érdekel valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Bakker! nem megy ez nekem, Bocs Jani! :rolleyes: :D El kell mennem szabira nincs mese, tegnap is összekevertem valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Bakker! nem megy ez nekem, Bocs Jani! :D :P El kell mennem szabira nincs mese, tegnap is összekevertem valamit. Az asszonynak is ezt mondod ugye? "Bocsi, azt hittem arra a nőre, hogy Te vagy..." Azért nem lehet mindent arra fogni, hogy fáradt vagy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Az asszonynak is ezt mondod ugye? "Bocsi, azt hittem arra a nőre, hogy Te vagy..." Azért nem lehet mindent arra fogni, hogy fáradt vagy. :rolleyes: Ezt még lehet, az asszonyosat már nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Csak erős gyomrúaknak: http://www.youtube.com/watch?v=Y-AlZsQu7Yc...player_embedded Hmmm összefut a nyál a számban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 No, hogy a szép pattanások után valami szépet is lássatok: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Itt vannak az új bőrők :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Én is találtam két jó bőrt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 De legalább a bicskám itt lenne,hogy a bőrit lenyúzhatnám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 De legalább a bicskám itt lenne,hogy a bőrit lenyúzhatnám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Én is találtam két jó bőrt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 itt a légzsákok az édekesek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sanyííííííííí.... (kép) "A legdrágább dolog a lóbőr! Ha el tudom adni vehet rajta egy másikat! Eredj Bendegúz, fél óra alatt beéred a Bakterházat... Régen az öcsémmel betéve tudtuk a szövegét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 itt a légzsákok az édekesek! :rolleyes: Photoshop-al meg lehet csinálni nem Frezee..? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ... bögyöskép itt a légzsákok az édekesek! :D Nomeg a honlap címe ! :P Photoshop-al meg lehet csinálni nem Frezee..? :lol: Hogy kisebb legyen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 amiket kivágtak azok nem valami zsírmirigyek voltak. havernak vannak ilyen duncsai. itt na változatosság képen esik a hav. ma ki szeretnék állni a parkolóból. szorítsatok. :rolleyes: mellesleg rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Hogy kisebb legyen? :rolleyes: :D :P :lol: Indul a bakterház Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Vannak érdekes dolgok! Néha unalomban is kell valamit csinálni, ha egész nap a gép elött ülök! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Nomeg a honlap címe ! :rolleyes: Előfordulnak ilyenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Előfordulnak ilyenek ,,há’ mer a kisebbség is számít – teszkó “ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Vannak érdekes dolgok! Néha unalomban is kell valamit csinálni, ha egész nap a gép elött ülök! :D én is szoktam nézni időnként egy hasonszőrű oldalt, csak az nem "net"-el hanem "napi"-val kezdődik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Fúj... nők... :rolleyes: Kiragadt részlet egy régi haverral történt beszélgetésből: - Dugnád mi? - Én? Más lányát? Soha! Ez időnként eszembe jut és jót nevetek rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 én is szoktam nézni időnként egy hasonszőrű oldalt, csak az nem "net"-el hanem "napi"-val kezdődik :D Előfordulnak ilyenek ne erre gondoltam... kicsit durva ez az oldal, de hát ez is a mai valóság része. Néha le vagyok döbbenve, hogy mit hoz a jövő, ha ezek a mai fiatalok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Egy örök klasszikus érdemes megnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Egy örök klasszikus érdemes megnézni Tegnap volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts