GH Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 én delparts-ról rendeltem éppen, hátsó ablaktörlő lapátot gyárit, meg gyári javítófestéket (metál) 2100 körül volt mindkettő, szerintem nem rossz... (hátsó ablaktörlőre 1-2 hónapja valami 4 ropit mondtak a csergőben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 én delparts-ról rendeltem éppen, hátsó ablaktörlő lapátot gyárit, meg gyári javítófestéket (metál) 2100 körül volt mindkettő, szerintem nem rossz... (hátsó ablaktörlőre 1-2 hónapja valami 4 ropit mondtak a csergőben) Hátsó törlő csergőnél: Gyári:2766 Utángyártott:2694 Nem azt mondtam hogy olcsó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Hátsó törlő csergőnél: Gyári:2766 Utángyártott:2694 Nem azt mondtam hogy olcsó :rolleyes: akkor lejjebb ment... mondjuk ősszel v tél elején talán nagyobb volt a kereslet mint most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 akkor lejjebb ment... mondjuk ősszel v tél elején talán nagyobb volt a kereslet mint most Nem szurkálódásból írtam :rolleyes: Csak most néztem én is,mert nagy kárt tett a koszban az ablakon. Megnéztem jobban,csak befagyott és nem vette fel a szélvédő alakját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Nem szurkálódásból írtam :D Csak most néztem én is,mert nagy kárt tett a koszban az ablakon. Megnéztem jobban,csak befagyott és nem vette fel a szélvédő alakját :P nem is vettem annak :rolleyes: én amúgy a nem gyárival szívtam be, valami olasz gyártmány az unixban vettem, kinézetre tök ugyanolyan de annyira merev hogy nem fekszik fel rendesen és az ablak közepén kihagy egy kb 20x40es csíkot... akkor drágálltam a gyárit szal végül hagytam a fenébe, de most így már beruháztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Nem szurkálódásból írtam :rolleyes: Csak most néztem én is,mert nagy kárt tett a koszban az ablakon. Megnéztem jobban,csak befagyott és nem vette fel a szélvédő alakját :D Más.Meg lett a baja a kocsinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Más.Meg lett a baja a kocsinak? Megírtam az embernek azt mondta rendeljek neki. Most bontott van benne mert már cserélték neki. A lambdát kicserélte,azt írta hogy jobb lett ,de a megtorpanás megmaradt. Más. Nekem P0141 van az astrába két sorban P0141 (1) P0141 (8) A szövegre nem emlékszek,valami lambda fűtés gyík. Nézek értetlenül ,egyébként minden oké a szekérrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 beer-nád mi? Imádom azt a fórumot, midig jó kedvem lesz tőle :D ...nopersze csak akkor, ha épp nem én aggódok valamiért, persze akkor Opelaner barátom mindig megnyugtat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Imádom azt a fórumot, midig jó kedvem lesz tőle :P ...nopersze csak akkor, ha épp nem én aggódok valamiért, persze akkor Opelaner barátom mindig megnyugtat :rolleyes: Kuma elvan tűnve ,pedig meginnák egy online pálinkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Kuma elvan tűnve ,pedig meginnák egy online pálinkát :D Ja, lehet, hogy készül az új könyve! :rolleyes: Egyébként én tényleg szoktam MSN piázni nagy néha távoli haverokkal... MSN, WEBCAM, YOUTBE, SÖR, PÁLESZ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Ja, lehet, hogy készül az új könyve! :rolleyes: Egyébként én tényleg szoktam MSN piázni nagy néha távoli haverokkal... MSN, WEBCAM, YOUTBE, SÖR, PÁLESZ... A könyv címe:Falrahányt borsó LED világításban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Ja, lehet, hogy készül az új könyve! :rolleyes: Egyébként én tényleg szoktam MSN piázni nagy néha távoli haverokkal... MSN, WEBCAM, YOUTBE, SÖR, PÁLESZ... Legalább nincs vita hogy ki hozza a kört. :P Van aki a távoli barátnőivel tölti az időt kellemesen, a virtun keresztül. :lol: (Bocsi nem hagyhattam ki. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Csak erős gyomrúaknak: http://www.youtube.com/watch?v=Y-AlZsQu7Yc...player_embedded Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ja, lehet, hogy készül az új könyve! :rolleyes: Egyébként én tényleg szoktam MSN piázni nagy néha távoli haverokkal... MSN, WEBCAM, YOUTBE, SÖR, PÁLESZ... A címe: Kumaszutra Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Csak erős gyomrúaknak: http://www.youtube.com/watch?v=Y-AlZsQu7Yc...player_embedded Na ez nem az én gyomromnak való... Csak az elejét néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 A címe: Kumaszutra :rolleyes: már jól kezdődik a nap. egy kis tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 POTYO! BZZZEG! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Legalább nincs vita hogy ki hozza a kört. :P Van aki a távoli barátnőivel tölti az időt kellemesen, a virtun keresztül. :lol: (Bocsi nem hagyhattam ki. :rolleyes: ) Az már erős :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok!!!!! HELP! Hozzáértő fórumtársak! Van elképzelésetek, hogy hogyan csatlakozik az első lengéscsillapító a toronycsapágyhoz? Itt egy kép, ezt raknám a Astra G-be. Katt Ide a kép megtekintéséhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok!!!!! HELP! Hozzáértő fórumtársak! Van elképzelésetek, hogy hogyan csatlakozik az első lengéscsillapító a toronycsapágyhoz? Itt egy kép, ezt raknám a Astra G-be. Katt Ide a kép megtekintéséhez! Ha kicsit visszább olvasol akkor megtalálod Zachi cartárs hsz-át ahonnan letölthető a "hogyan csináld astra g 98-2004-ig" című könyv. Annak a 117. oldalán megtalálod a kérdésedre a választ. De ha lusta vagy akkor ITT van a hozzászólás. A 17777. hsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Kuma! Jótanács... Ha egy hsz-t akarsz közvetlnen linkelni és nem egy oldalt, ahogy tetted, akkor rá kell kattintani a hsz sorszámára és máris másolható a link a közvetlen URL! szerk: így ni: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=603327 Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Kuma! Jótanács... Ha egy hsz-t akarsz közvetlnen linkelni és nem egy oldalt, ahogy tetted, akkor rá kell kattintani a hsz sorszámára és máris másolható a link a közvetlen URL! szerk: így ni: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=603327 OK de maradjunk a banjani-nál. :rolleyes: De egy kicsit had keresgéljen már ő is. Nem kell mindent a szájába adni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 OK de maradjunk a banjani-nál. :rolleyes: De egy kicsit had keresgéljen már ő is. Nem kell mindent a szájába adni :D Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Kuma! Jótanács... Ha egy hsz-t akarsz közvetlnen linkelni és nem egy oldalt, ahogy tetted, akkor rá kell kattintani a hsz sorszámára és máris másolható a link a közvetlen URL! szerk: így ni: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=603327 KIJAVÍTVA!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Köszönöm! Hasznos kis könyvecske. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts