Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ez csak lehúzás! ha ésszel van használva egy téli gumi,akkor az több mint 2évig bírja De akkor,hogy élnek meg szegény gumigyárak? Az is milyen jó üzlet volt,hogy kitalálták a téligumit!Dupla haszon! Mindenkinek az eddigi 1 garnitúra helyett kettő kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 De akkor,hogy élnek meg szegény gumigyárak? Az is milyen jó üzlet volt,hogy kitalálták a téligumit!Dupla haszon! Mindenkinek az eddigi 1 garnitúra helyett kettő kell! nem kell sajnálni őket van nekik haszon rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát én jövőre ilyet veszek valszleg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 4 ilyen gumi árából,már ilyet is lehet venni! :rolleyes: kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 4 ilyen gumi árából,már ilyet is lehet venni! :rolleyes: kadett csak mire lepapírozod, meg életet lehelsz belé Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 4 ilyen gumi árából,már ilyet is lehet venni! :D kadett ez már háromból is meg van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Apropó PGA! Hogy áll a kocsid? Úgy néz ki, ma hatolnak bele az összerakásba. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Hát én jövőre ilyet veszek valszleg: []http://www.taylorgumi.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/michelin_alpin_a3.jpg Nekem ennek az elődje van fent, és nem panaszkodom. Fogyasztást sem növelt és a tegnapi tapasztalatok alapján szerintem jól tapad. Történt ugyanis, hogy Magyarország 4. főközlekedési útvonalát röpke 15 km-es szakaszon cseszték lesózni. Eredmény Vmx=40km/h, Vátlag 18km/h volt a szakaszon, szép kocsisor és a szokásos fékezgetések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 4 ilyen gumi árából,már ilyet is lehet venni! :rolleyes: kadett Egy baj van vele. Négy évszakos autó, azaz éven át áll. Igaz úgy nem is csúszkál! :D Jelen állapotában kerti dísznek csúnya is, drága is. Sok-sok garnitúra gumi árát kéne belelapátolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Úgy néz ki, ma hatolnak bele az összerakásba. :rolleyes: Szorítok! Nekem ennek az elődje van fent, és nem panaszkodom. Fogyasztást sem növelt és a tegnapi tapasztalatok alapján szerintem jól tapad. Történt ugyanis, hogy Magyarország 4. főközlekedési útvonalát röpke 15 km-es szakaszon cseszték lesózni. Eredmény Vmx=40km/h, Vátlag 18km/h volt a szakaszon, szép kocsisor és a szokásos fékezgetések. Ok, köszi az infót ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 7 ágra süt a nap, felhő sehol. Gyönyörű idő van, meg is vizslatom a Budai Tamás kiszemelt autóját! :rolleyes: "Majd a Budai!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Halik! Ezt kaptam ma iwiwen, gondoltam ide is berakom. Kwajóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Halik! Ezt kaptam ma iwiwen, gondoltam ide is berakom. Kwajóó :lol: 04:12-nél: "...há jött vóna be a két vas közé, milyen lenne mán az agya...." :rolleyes: :D :P kitört a kultúra a pilótából Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Már az elején tisztán látszik a ,,kultúra,, :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Már az elején tisztán látszik a ,,kultúra,, :D Nem is alkalmassági feltétel a kultúráltság. :rolleyes: Ja, híradók szerint már kilépett a cégtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem is alkalmassági feltétel a kultúráltság. :P Ja, híradók szerint már kilépett a cégtől. Mondom mi az isten ez az unalmas szr.. :lol: 4:35 nél megúntam.. De aztán ahogy itt olvasom a kommenteket, rájöttem, hogy hang nem ártott volna :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem is alkalmassági feltétel a kultúráltság. :D Ja, híradók szerint már kilépett a cégtől. ja kilépett, vagy inkább kiléptették. Én azon röhögtem: Nézd má, láttya, hogy vontatnak, oszt rohan a buszhoz. Agyam eldobom. A hülye utasa. (vagy valami ilyesmi) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A multkor olyat olvastam ,hogy a németeknél az ADAC már azt javasolja ,hogy a téli gumit 2 szezon után cserélni kell mert elkopik,öregszik stb.... :rolleyes: Bekaphatják. Ez egy hülyeség, hogy elöregszik ennyi idő alatt. A kopás meg tényleg komoly indok, ha megyek vele 1000km-t összesen, akkor is elkopik? Anyámnak a 100000km-t futott 20 éves citroenjen a hátsó gumik még gyáriak voltak, nem volt azoknak semmi bajuk azon kívül, hogy elkoptak. Az elsők is csak a kopás miatt lettek cserélve. Mostanában meg amikor az ember nem 20 év alatt teszi meg ezt a távot, inkább harmada idő alatt, akkor simán lehet a gumit használni addig, amíg el nem kopik, függetlenül a korától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 itt megint esik a hav. a kocsival már nem tudunk kiállni a parkolóból. a gumiteszteket csak ésszel elhinni. mindenhol van lobbi. az öregedésre. belül a szálak a gumiban elkorrodálnak, elrohadnak aminek lehet egy durrdefekt a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Bekaphatják. Ez egy hülyeség, hogy elöregszik. A kopás meg tényleg komoly indok, ha megyek vele 1000km-t összesen, akkor is elkopik? Anyámnak a 100000km-t futott 20 éves citroenjen a hátsó gumik még gyáriak voltak, nem volt azoknak semmi bajuk azon kívül, hogy elkoptak. Az elsők is csak a kopás miatt lettek cserélve. Mostanában meg amikor az ember nem 20 év alatt teszi meg ezt a távot, inkább harmada idő alatt, akkor simán lehet a gumit használni addig, amíg el nem kopik, függetlenül a korától. Vagy a TESCO-tól :rolleyes: Egyébként egyet értek. A nyárira inkább jellemző, hogy egy idő utál felkeményedik, de ahhoz is sok kell. A téli gumi kifejezettem lágy gumiból készül, ezért kopik el nyáron könnyen. Nem kell azt félteni az idő vasfogától. El kell koptatni és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Kisfilm Opel és a kutyus Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 itt megint esik a hav. a kocsival már nem tudunk kiállni a parkolóból. a gumiteszteket csak ésszel elhinni. mindenhol van lobbi. az öregedésre. belül a szálak a gumiban elkorrodálnak, elrohadnak aminek lehet egy durrdefekt a vége. Itt most süt a nap, de a fiamat szánkóval vittem oviba :rolleyes: kb 35-40 cm hó van mindenütt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Kisfilm Opel és a kutyus :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Itt nem esik de nem is süt a nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Frissítsük fel ismereteinket: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts