Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hó-havaseső-hó-havaseső........0 c. fok,egyenlőre nem marad meg a hó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Itt a nap erőlködik, az a kevés hó meg olvad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Itt Csongrádiában éjjel és ma délelőtt esett kb 10 cm. Most olvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hó-havaseső-hó-havaseső........0 c. fok,egyenlőre nem marad meg a hó! :rolleyes: bakker nálatok nincs hó? naálunk meg 20-30 cm között van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Esett a hó többször is,de inkább több volt a havaseső ,most is az esik. Olyan 2-3 centis latyak van csak az úton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Már érdeklődtem én is erről a beszerzési forrásról, de senki nem jelzett vissza, hogy lenne velük tapasztalata. E-mailben érdeklődtem náluk, de olyan összefüggéstelen, magyar nyelv szerű válasz érkezett, mintha én próbálnék csehül makogni. Egyébként ezt néztem ki (T indexű). Végül itthon megvettem szereléssel, centrírozással 18.000 Ft/db áron. Én a gumira gondoltam :rolleyes: Van egy kolegám akinek van valami gumis cimborája állítólag nála az itthoni ár feléért lehet venni. Még futok vele egy kört,ha nem akkor megrendelem innen. Elég mókás a gyári dunlop nyári gumival most :D Az ABS biztos hogy jó az autóban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én a gumira gondoltam :rolleyes: Van egy kolegám akinek van valami gumis cimborája állítólag nála az itthoni ár feléért lehet venni. Még futok vele egy kört,ha nem akkor megrendelem innen. Elég mókás a gyári dunlop nyári gumival most :D Az ABS biztos hogy jó az autóban :P eddigre azért illik lecserélni ám....nem olyan mókás az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 eddigre azért illik lecserélni ám....nem olyan mókás az.... 3 hete használom a szekeret csak :rolleyes: Volt egy temetés,és kimerítette a kasszát..... De igyekszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Egyébként ezt néztem ki A marosigumi.hu-nál ennél olcsóbban van ugyanilyen méretű és sebességindexű Good Year, Bridgestone és Pirelli is. Pont ilyen náluk nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A marosigumi.hu-nál ennél olcsóbban van ugyanilyen méretű és sebességindexű Good Year, Bridgestone és Pirelli is. Pont ilyen náluk nincs. Azért gondoltam Continental TS810 MO ML mert sok helyen ajánlott és teszt győztes gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Na de hagyom ezt a gumit,mert nem jó helyre írtam. Meg nehogy olajos legyen a dolog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Palócországi hójelentés: Elnézést az elmosódott képért, de most este vaku nélkül kézből készült a kép és bemozdult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Palócországi hójelentés: Elnézést az elmosódott képért, de most este vaku nélkül kézből készült a kép és bemozdult... Te az milyen autó? Én pápamobilnak nézem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Te az milyen autó? Én pápamobilnak nézem. :rolleyes: Őszintén szólva nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A marosigumi.hu-nál ennél olcsóbban van ugyanilyen méretű és sebességindexű Good Year, Bridgestone és Pirelli is. Pont ilyen náluk nincs. Teszten a Snowtrac 3 kategória győztes lett. Értsd a felsoroltak mind mögötte végeztek. De mindenki szíve joga a választás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Teszten a Snowtrac 3 kategória győztes lett. Értsd a felsoroltak mind mögötte végeztek. De mindenki szíve joga a választás. :D Jól van már :P 10w40 gumit veszek,vagy nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Jól van már :D 10w40 gumit veszek,vagy nem :rolleyes: Én csak újfent azt tudom mondani, hogy SEMPERIT sportgrip-et 195-ös szélességben senki ne vegyen aki havon is akar autózni. Kicsit bosszantó, mikor a hegyen alig tudtam menni tolatva!!! (előre felé esély sem volt), miközben egy Skoda favorit majdnem ledudált az útról... persze ő rendesen jött... Aztán megállt, megvárta míg elvonszolom magam, aztán helyből elindult a lejtőn felfelé(hólánc nélkül persze). És ez nem az első eset volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én csak újfent azt tudom mondani, hogy SEMPERIT sportgrip-et 195-ös szélességben senki ne vegyen aki havon is akar autózni. Kicsit bosszantó, mikor a hegyen alig tudtam menni tolatva!!! (előre felé esély sem volt), miközben egy Skoda favorit majdnem ledudált az útról... persze ő rendesen jött... Aztán megállt, megvárta míg elvonszolom magam, aztán helyből elindult a lejtőn felfelé(hólánc nélkül persze). És ez nem az első eset volt. Ok én megfogadom. Majd eldöntöm,tavaszig :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy normális-e az, hogy befagyott a szélvédőmosó spricnim. A szerelőm azt mondta annó, hogy megfelelő anyagot töltött bele. Próbáltam bele fújni jégoldó sprayt, de nem segített. Ez mindig így lesz, vagy csak rossz fagyálló van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ...senki ne vegyen aki havon is akar autózni.... Télen pedig esélyes a havon autózás... :D A dologban az a bosszantó, hogy nem egy szezonra vesz az ember gumit, innentől meg, hogy kiderült a bénasága, gondolom nem szívesen használod tovább... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én csak újfent azt tudom mondani, hogy SEMPERIT sportgrip-et 195-ös szélességben senki ne vegyen aki havon is akar autózni. Kicsit bosszantó, mikor a hegyen alig tudtam menni tolatva!!! (előre felé esély sem volt), miközben egy Skoda favorit majdnem ledudált az útról... persze ő rendesen jött... Aztán megállt, megvárta míg elvonszolom magam, aztán helyből elindult a lejtőn felfelé(hólánc nélkül persze). És ez nem az első eset volt. Kleber :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Télen pedig esélyes a havon autózás... :D A dologban az a bosszantó, hogy nem egy szezonra vesz az ember gumit, innentől meg, hogy kiderült a bénasága, gondolom nem szívesen használod tovább... :rolleyes: Ja, az idén már kihúzom, de jövőre újat veszek, legalábbis minimum kettőt az első két kerékre. Ezzel a gumival vettem a kocsit, tehát nem nagy a busszúság. Mondjuk én alapból keskenyebbet vettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Apropó PGA! Hogy áll a kocsid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A multkor olyat olvastam ,hogy a németeknél az ADAC már azt javasolja ,hogy a téli gumit 2 szezon után cserélni kell mert elkopik,öregszik stb.... :rolleyes: Gumigyártómaffia! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A multkor olyat olvastam ,hogy a németeknél az ADAC már azt javasolja ,hogy a téli gumit 2 szezon után cserélni kell mert elkopik,öregszik stb.... :rolleyes: Gumigyártómaffia! :D ez csak lehúzás! ha ésszel van használva egy téli gumi,akkor az több mint 2évig bírja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts