Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Helló!

Olyan kérdésem lenne, hogy Astra G-n keresek olyan mérési pontot, ahol "álló" motornál +12V van, de gyújtáskor 0V, tehát gyújtásra tiltja a tápfeszültséget.

Egy elektronikához (utólagos) kéne nekem olyan célra, ha áll az autó akkor megkapja a feszültséget, de ha beindítom a motort, akkor ne működhessen, vegye el a tápot tőle!

Már több embert is kérdeztem, valaki azt mondta, hogy ilyen pont a generátor vezetéke között lehet, mert ott van olyan, hogy a motor beindítását követően az akksitól elveszi a kapcsolatot, mert onnantól már a generátor látja el az elektromosságot. De nem volt benne biztos. Másik emberke azt mondta, hogy autórádiónál lehet fogni ilyen pontot, a memória tápjánál, csak ő sem volt biztos abban, hogy az gyújtáskor 0V-ot ad!

Tudna nekem ebben valaki segíteni, hogy lelhetnék könnyen rá erre a mérési pontra?

Köszönöm válaszokat előre is!

Üdv!

ezt 2 db relével meglehet oldani

Megosztás:

Mai Családi kör

Reggel van, reggel van, mindenki ideges.

Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.

Feketés csészével boglyafejű asszony,

Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.

Mintha szélből volna a nagylánynak lába,

Sebesen bevonul a fürdőszobába.

Hosszú perceken át pingálja a szemét,

Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét!

Konyha melegében jó pirítós mellett

Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.

Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,

Csupa borotvahab összevagdalt feje.

WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek,

Most írja a leckét - na még csak ez kellett.

Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,

Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.

Mire a rádió mondja a hét tizet,

Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet.

Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat,

Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.

A nagylánynak immár fél keze kabátban,

A másikban pöttyös kakaós pohár van.

Le is önti rögvest frissen mosott blúzát,

S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.

Az utcáról szalad vissza a ház ura,

Lábán cipő helyett megszokott papucsa.

A reggel számára eléri a csúcsát,

A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.

Reggel van, reggel van, ideges mindenki,

Az asszony is elment nincs már otthon senki,

Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít,

És a WC-tartály sistereg egy picit...

Megosztás:

Mai Családi kör
Ez jó. :D

Ez kicsit vulgáris lesz, az érzékeny lelkűek és a moderátorok ne olvassák el. :lol: Egy filmben volt és olyan jót nevettem rajta, hogy gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is okoz pár perc örömöt. :D

Szóval...:

Két b*zi elhatározza, hogy gyereket akar, úgyhogy beleverik egy csészébe, a spermát pedig beültettetik az egyik barátnőjükbe. 9 hónap múlva bemennek a kórházba és megállnak a csecsemőosztály előtt.

- Nézd -mondja az egyik-, a mi kisfiúnk a legédesebb, mégcsak nem is sír!

- Most nem sír -mondja a nővér-, de várják meg, amíg kiveszem a cumit a seggéből...

:rolleyes:

Na még egy:

A pasas beállít a feleségéhez egy csokor virággal.

- Akkor azt hiszem most szét kell tennem a lábam - mondja a nő.

- Miért -kérdi a pasi-, nincs vázád?

:P

Megosztás:

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy minek a hibája okozza azt,hogy a vízhőfokjelző nem mindig mutatja a pontos vízhőfokot.Meleg motornál legtőbbször a 0 áll,de van úgy hogy gondol egyet,és beáll az aktuális hőfokra.Egy 1.7CDTI G Astráról van szó.A másik kérdésem az lenne,hogy ehhez a tipushoz,csak gyári vagy utángyártott vízcsővet is lehet kapni,mert a leghosszabb vízcső a rezgéstől kidőrzsölődött?Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv Shimi

Megosztás:

Már érdeklődtem én is erről a beszerzési forrásról, de senki nem jelzett vissza, hogy lenne velük tapasztalata. E-mailben érdeklődtem náluk, de olyan összefüggéstelen, magyar nyelv szerű válasz érkezett, mintha én próbálnék csehül makogni.

Egyébként ezt néztem ki (T indexű). Végül itthon megvettem szereléssel, centrírozással 18.000 Ft/db áron.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.