ViharVadász Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 motorkód kéne és akkor mondanám.... 1999-es 1.4 16V GCC motorkódja azt hiszem: X14XE, de nem biztos, ezért írtam le mikori a járgány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy Astra G-n keresek olyan mérési pontot, ahol "álló" motornál +12V van, de gyújtáskor 0V, tehát gyújtásra tiltja a tápfeszültséget. Egy elektronikához (utólagos) kéne nekem olyan célra, ha áll az autó akkor megkapja a feszültséget, de ha beindítom a motort, akkor ne működhessen, vegye el a tápot tőle! Már több embert is kérdeztem, valaki azt mondta, hogy ilyen pont a generátor vezetéke között lehet, mert ott van olyan, hogy a motor beindítását követően az akksitól elveszi a kapcsolatot, mert onnantól már a generátor látja el az elektromosságot. De nem volt benne biztos. Másik emberke azt mondta, hogy autórádiónál lehet fogni ilyen pontot, a memória tápjánál, csak ő sem volt biztos abban, hogy az gyújtáskor 0V-ot ad! Tudna nekem ebben valaki segíteni, hogy lelhetnék könnyen rá erre a mérési pontra? Köszönöm válaszokat előre is! Üdv! ezt 2 db relével meglehet oldani Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViharVadász Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 freeze! tudsz mondani egy jelszót az üzembentartási táblázat protection feloldásához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 freeze! tudsz mondani egy jelszót az üzembentartási táblázat protection feloldásához? szia, miért kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mai Családi kör Reggel van, reggel van, mindenki ideges. Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres. Feketés csészével boglyafejű asszony, Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon. Mintha szélből volna a nagylánynak lába, Sebesen bevonul a fürdőszobába. Hosszú perceken át pingálja a szemét, Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét! Konyha melegében jó pirítós mellett Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet. Min vigyorog mama? - kérdezi a veje, Csupa borotvahab összevagdalt feje. WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek, Most írja a leckét - na még csak ez kellett. Ajtó előtt jár a család furcsa táncot, Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot. Mire a rádió mondja a hét tizet, Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet. Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat, Férje jeges vízben sziszegve mos fogat. A nagylánynak immár fél keze kabátban, A másikban pöttyös kakaós pohár van. Le is önti rögvest frissen mosott blúzát, S kabátján vastagon megkent kiflit húz át. Az utcáról szalad vissza a ház ura, Lábán cipő helyett megszokott papucsa. A reggel számára eléri a csúcsát, A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát. Reggel van, reggel van, ideges mindenki, Az asszony is elment nincs már otthon senki, Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít, És a WC-tartály sistereg egy picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mai Családi körEz jó. :D Ez kicsit vulgáris lesz, az érzékeny lelkűek és a moderátorok ne olvassák el. :lol: Egy filmben volt és olyan jót nevettem rajta, hogy gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is okoz pár perc örömöt. :D Szóval...: Két b*zi elhatározza, hogy gyereket akar, úgyhogy beleverik egy csészébe, a spermát pedig beültettetik az egyik barátnőjükbe. 9 hónap múlva bemennek a kórházba és megállnak a csecsemőosztály előtt. - Nézd -mondja az egyik-, a mi kisfiúnk a legédesebb, mégcsak nem is sír! - Most nem sír -mondja a nővér-, de várják meg, amíg kiveszem a cumit a seggéből... :rolleyes: Na még egy: A pasas beállít a feleségéhez egy csokor virággal. - Akkor azt hiszem most szét kell tennem a lábam - mondja a nő. - Miért -kérdi a pasi-, nincs vázád? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 szia, miért kell? cellaformátum módosításához kellene. A tankolások sheeten az óraállás tankoláskor (H) oszlop csak a 25. sorig van megformázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 cellaformátum módosításához kellene. A tankolások sheeten az óraállás tankoláskor (H) oszlop csak a 25. sorig van megformázva. de ha megcsinálod, nekem úgy is jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Vélemény erről? http://www.legolcsobbgumi.eu/hu/pneumatiky...5&prumer=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 de ha megcsinálod, nekem úgy is jó :rolleyes: Megcsinálom és írok itt és letöltheted, de úgy is jó ha elküldöd a tiédet és akkor át sem kell másolni az adatokat. Ha így kell írj PÜ-t és megadom a mélcímem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Megcsinálom és írok itt és letöltheted, de úgy is jó ha elküldöd a tiédet és akkor át sem kell másolni az adatokat. Ha így kell írj PÜ-t és megadom a mélcímem. megnéztem.. tényleg :rolleyes: hát ez eddig nekem fel sem tűnt Link to comment Megosztás: More sharing options...
shimi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék,hogy minek a hibája okozza azt,hogy a vízhőfokjelző nem mindig mutatja a pontos vízhőfokot.Meleg motornál legtőbbször a 0 áll,de van úgy hogy gondol egyet,és beáll az aktuális hőfokra.Egy 1.7CDTI G Astráról van szó.A másik kérdésem az lenne,hogy ehhez a tipushoz,csak gyári vagy utángyártott vízcsővet is lehet kapni,mert a leghosszabb vízcső a rezgéstől kidőrzsölődött?Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv Shimi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Vélemény erről? http://www.legolcsobbgumi.eu/hu/pneumatiky...5&prumer=15 Jó ár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Urak, jótanács! Megkövetem magam, korábban azt mondtam jó! 195-ös Semperit sport grip gumit NNNEEEE!!! Gyakorlatilag a hóban egyenlő a zérussal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szép napot! Úgy döntöttem, hogy idén a MOTE kapja az adóm 1%-át. Tudom, hogy senkit nem érdekel :D Ha valaki mégis követni akar akkor az adószám: 18564042-1-42 Ez nem reklám és nem is fizet érte nekem senki!! :rolleyes: Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szép napot! Úgy döntöttem, hogy idén a MOTE kapja az adóm 1%-át. Tudom, hogy senkit nem érdekel :lol: Ha valaki mégis követni akar akkor az adószám: 18564042-1-42 Ez nem reklám és nem is fizet érte nekem senki!! :rolleyes: Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete megadhatom az én adószámom is ? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 megadhatom az én adószámom is ? :D :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szép jó napot! Hójelentés? Itt nem esett. Tegnap este 0 fok volt. Jön a tavasz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szép jó napot! Hójelentés? Itt nem esett. Tegnap este 0 fok volt. Jön a tavasz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szép jó napot! Hójelentés? Itt nem esett. Tegnap este 0 fok volt. Jön a tavasz :rolleyes: Jó neked! Én mehetek lapátolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Vélemény erről? http://www.legolcsobbgumi.eu/hu/pneumatiky...5&prumer=15 Már érdeklődtem én is erről a beszerzési forrásról, de senki nem jelzett vissza, hogy lenne velük tapasztalata. E-mailben érdeklődtem náluk, de olyan összefüggéstelen, magyar nyelv szerű válasz érkezett, mintha én próbálnék csehül makogni. Egyébként ezt néztem ki (T indexű). Végül itthon megvettem szereléssel, centrírozással 18.000 Ft/db áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2010 itt meg még mindig esik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nálunk is 2 napja... 30-40 cm hó van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts