jaygab Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ez se rossz: :D na ezt már nem értettem 100%-ban, annyira nem tok angolul :rolleyes: ,de a lényeg azért megvolt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 na ezt már nem értettem 100%-ban, annyira nem tok angolul :rolleyes: ,de a lényeg azért megvolt :D Sima Vpower. A racing az 100-as oktánszámú, de ugyanazokat az adalékokat tartalmazza, mint a sima. Én mindig sima Vpowert tankolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Sima Vpower. A racing az 100-as oktánszámú, de ugyanazokat az adalékokat tartalmazza, mint a sima. Én mindig sima Vpowert tankolok. freeze ezt biztos nekem akartad válaszolni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 freeze ezt biztos nekem akartad válaszolni? :rolleyes: Nekem, csak félrenyomott. :D Freeze: köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Nekem, csak félrenyomott. :P Freeze: köszi! Bakker télleg... úgy látszik ez már típushiba lesz nálam. :rolleyes: ma 3x csináltam meg. 2x észrevettem és utólag cseréltem az idézetet Ez, a harmadik, itt már észre sem vettem. Ha ez így folytatódik mi lesz?!... Holnap a fotozz.hu-ra fogok írni valamit mondjuk a Z16XEP vezérléséről? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 ÁÁÁ,csak a kondenzvíz,nincs attól semmi baj! :P Ez ilyen! A repülők meg kondenzcsíkot húznak mégse izgulnak miatta! :rolleyes: Eddig azt hittem, hogy a csík tolja a repülőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Szereld ki (a leírását már tudod hol találod :rolleyes: ). Ha kint van jól nézz körül a környékén (zseblámpa ajánlott). Talán megtalálod azt a kis fényes fém tengelyt (kb. 1x15 mm), ami kiesett a menetirány szerinti bal oldalából. Ragaszd vissza a helyére (anno pillanatragasztót használtam) és már szerelheted is vissza. Szerencsés esetben max. 10-15 perc az egész Köszönöm szépen,siker ismét... Nem volt kiesve csak egy kicsit elgörbülve / gondolom elődöm kicsit megfeszítette valahogyan /,de orvosoltam és most olyan mint új korában.. És már világit is a szivargyújtóm,mennyivel jobb így.. Kösz még1* Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 A kocsmából indul haza az alkoholista, de útravalóként még egy üveg vörösbort betesz a kabátzsebébe. Ahogy botorkál az úton, beleesik egy árokba, jól megüti magát. Érzi, hogy valami nedvesség elkezd végigfolyni a mellkasán, kétségbeesve felkiált: Remélem vér! Étteremben: - Kérek egy marhasültet, parasztosan. - Nesze baz'meg. Beszélget az amerikai, az orosz és a magyar tikosrendőr. A téma: ki tudja jobban megtartani a szolgálati titkot. - Én a nejemmel egy irodában dolgozok, ő nem tudja mit csinálok, nem is érdekli, én nem tudom mit csinál, de nem is érdekel. - mondja az amerikai. - Az semmi... Én egy íróasztalnál dolgozom a feleségemmel! Nem tudja mit csinálok de nem is érdekli, én sem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel. - kontráz rá az orosz. A magyar erre nagyot legyint: - Ugyan már... Én egyedül dolgozom egy irodában! Nem tudom, mit csinálok, de nem is érdekel Székely meg a fia mennek az erdőben. Egyszercsak tanálnak egy puskát. Állnak mellette egy darabig, mire a fiú megszólal: - Hát mi lehet ez édesapám? Pár perc múlva: - Édös fiam, emmeg beztosan egy furulya. Elrakják, mennek tovább. A fiút csak nem hagyja nyugodni a dolog, megkérdi vagy öt mérfölddel odébb: - Osztán, ha ez egy furulya, há' mér nem próbáljuk es ki? Pár perc múlva mondja az öreg: - Há', próbáljuk, fiam. Pár mérföldnyire meg is állnak, előveszik az instrumentumot. Megszólal a fiú: - Osztán, ha kipróbáljuk, az hogyan lössz? - Há', fiam, majd én fulom, te mög nyomogassad, oszt majd csak mögszólal. Így is történik: az öreg bekapja a puska csövét, fújja rettenetesen, a fiú meg a ravasszal babrál. Egyszer csak elsül a puska, az öreg szája meg fülig fölreped. Aszongya erre a fiú: - Há', ne vigyorogjon, idösapám, mer' én kurvára mögijedtem! - Mit gondolsz melyik a gyorsabb, a ló vagy a postagalamb? - kérdi a székely a komájától. - Gyalog a ló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 ...- Mit gondolsz melyik a gyorsabb, a ló vagy a postagalamb? - kérdi a székely a komájától. - Gyalog a ló... ha már viccelődés és tél akkor itt egy jó kis powerpoint: Ez az igazi tel arca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 ,,Rossz a letöltési link! Hibás címet írtál be, vagy a fájl törlésre került. Kérlek ellenörizd a tartalom elérési útvonalát. ,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Sziasztok! Ha már viccek: A gyerek az óvodában nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát odament neki segíteni az óvónéni. Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác azt mondja: - Óvónéni, fordítva van a lábamon a csizma. A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kissrác lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal: - Ez nem is az én csizmám! A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját: - ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám. Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a művelet. Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket: - Pistike, hol a sapkád? Mire a gyerek: - A csizmámban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Próbáltátok már azt az STP márkájú szelep és injektor tisztítót? Egyáltalán valós dolog ez hogy húdejó az neki ha etetek vele ilyesmit? Mint már korábban írtam, én naponta használom a kocsit 3-5 km-es utakra. Szinte mindig hideg a motor. Tudom hogy ez nagyon nem jó neki. Szóval ezért gondoltam hogy esetleg ,,örülne,, valami ilyesminek. Esetleg más termék javaslat? Vagy mechanikus tisztítás? A jövő 7 végén elmegyünk egy kis csavargásra. Ez 2x100km-t jelent neki. (Axem ez a fagyi. Ugyi? :rolleyes: ) Ez nyilván jót tesz majd neki (ha csak ki nem ég a dugó) , de azért előtte megkínálnám ha tényleg van értelme. Persze a promókat én is olvastam de a ti egyéni tapasztalataitok érdekelne. Köszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 És még 1 Emberünk egy órája vajúdik a wc-ben, de hiába, még semmi eredmény. Hallja, hogy a szomszéd fülkébe valaki benyit, majd a szokásos bemelegítő zajokat követően sssss, aztán csobbb. Emberünk nyögve, kínlódva, vigaszt remélve átszól: - Jaj de irigylem magát. Válasz is érkezik: - Ne irigyeljen: az első a nadrágomba ment, a második a mobilom volt. Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Sima Vpower. A racing az 100-as oktánszámú, de ugyanazokat az adalékokat tartalmazza, mint a sima. Én mindig sima Vpowert tankolok. Én meg csak OMV, carrera 95 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barnus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer csak odaérkezik egy gyönyörű, csinos fiatal nő és megcsókolja a férjet. A felesége felháborodva, önmagából kikelve megkérdezi: - Ki ez a picsa? A férj, teljesen nyugodtan: - A szeretőm. - Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez! - ordítja a feleség. - Jó szívem - mondja a férj csendesen - váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, sízés az Alpokban, és még sorolhatnám... Mély csend következik, csak az evőeszközök csillingelése hallatszik. Egyszercsak belép az étterembe a család egyik régi barátja, -jobbján szintén- egy csinos fiatal nővel. A feleség ismét felháborodva: - Ki az a nő ott a Bélával??? - A szeretője - mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal. Kis csend következik, majd a feleség megszólal: - A miénk szebb ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 nem tudja valaki hogy melyik az a ptk törvény mely szerint a javitott gépkocsit nem fizették ki végrhajtást lehet kezdeni a biroság által?. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 nem tudja valaki hogy melyik az a ptk törvény mely szerint a javitott gépkocsit nem fizették ki végrhajtást lehet kezdeni a biroság által?. Mennyit "csúszik" az illető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 nem tudja valaki hogy melyik az a ptk törvény mely szerint a javitott gépkocsit nem fizették ki végrhajtást lehet kezdeni a biroság által?. Nem tudom, hogy ez segít-e valamit. De ha komoly akkor olvasgass jogi oldalakat, fórumokat. Elég sok okosságokat lehet találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nem tudja valaki hogy melyik az a ptk törvény mely szerint a javitott gépkocsit nem fizették ki végrhajtást lehet kezdeni a biroság által?. Jogi úton ez nagyon hosszadalmas, macerás... A bírósági tárgyalásokkal el lehet rugózni akár évekig is, mire az végrehajtást rendel el. A legjobb közjegyző előtt tartozáselismerést aláíratni az adósoddal, és abban kitűzni egy viszonylag rövid fizetési határidőt, nem teljesítés esetére meg elláttatni végrehajtási záradékkal. Aztán ha ez alapján se fizet, akkor ezt a közjegyzői papírt be lehet adni a bíróságra, akik ilyenkor mérlegelés nélkül, azonnal kiadják az ügyet a végrehajtónak. De még így se egyszerű a dolog, ráadásul a végrehajtási illetéket+egyebeket neked kell előre megfinanszíroznod. Ha kisebb összegről van szó, én ezt a jogi utat nem ajánlom. Lehet, hogy be kell nyelned a buktát, vagy próbálj meg elbeszélgetni az adósoddal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Próbáltátok már azt az STP márkájú szelep és injektor tisztítót? Egyáltalán valós dolog ez hogy húdejó az neki ha etetek vele ilyesmit? Mint már korábban írtam, én naponta használom a kocsit 3-5 km-es utakra. Szinte mindig hideg a motor. Tudom hogy ez nagyon nem jó neki. Szóval ezért gondoltam hogy esetleg ,,örülne,, valami ilyesminek. Esetleg más termék javaslat? Vagy mechanikus tisztítás? A jövő 7 végén elmegyünk egy kis csavargásra. Ez 2x100km-t jelent neki. (Axem ez a fagyi. Ugyi? :rolleyes: ) Ez nyilván jót tesz majd neki (ha csak ki nem ég a dugó) , de azért előtte megkínálnám ha tényleg van értelme. Persze a promókat én is olvastam de a ti egyéni tapasztalataitok érdekelne. Köszik! :D Tényleg ez engem is érdekelne.Mi is hasonló cipőben járunk.Nagyon rövid reggeli és délutáni utak ,be sem melegszik a motor. STP-t már öntöttem egyszer az előző F Astrába,én nem vettem észre semmit. Gondolom az lenne jó nekünk,hogy amikor hosszabb távra megyünk,akkor meghajtani a gépet (persze a szabályok között) 3000 ford. felett váltani ,jobb benzint belerakni és akkor magától kitisztulna a motor ,nem kellene semmit beleönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Próbáltátok már azt az STP márkájú szelep és injektor tisztítót? Egyáltalán valós dolog ez hogy húdejó az neki ha etetek vele ilyesmit? Mint már korábban írtam, én naponta használom a kocsit 3-5 km-es utakra. Szinte mindig hideg a motor. Tudom hogy ez nagyon nem jó neki. Szóval ezért gondoltam hogy esetleg ,,örülne,, valami ilyesminek. Esetleg más termék javaslat? Vagy mechanikus tisztítás? A jövő 7 végén elmegyünk egy kis csavargásra. Ez 2x100km-t jelent neki. (Axem ez a fagyi. Ugyi? :rolleyes: ) Ez nyilván jót tesz majd neki (ha csak ki nem ég a dugó) , de azért előtte megkínálnám ha tényleg van értelme. Persze a promókat én is olvastam de a ti egyéni tapasztalataitok érdekelne. Köszik! :D Szia! néha, úgy kéthavonta szokott olyat csinálni a gép, hogy enyhén rángat alacsonyabb fordulaton, inkább remegésnek mondanám, akkor adok neki STP-t, egy flakonnal tele tankba, utána 2-300 km és elmúlik a remegése. Mondjuk a fagyis módszer sem árt néha neki:-) Mondjuk én nem igazán járok rövid távokon vele, a minimum is 40-50 km, ebből 35 országút.De ha tényleg csak rövid távokon használod, akkor inkább a kitakarítás. Régebben rakott fel valaki képet, azt hiszem UrbánJózsi, olyan volt a folytószelepház, mintha tejföllel ki lett volna öntve:-) Ez meg nem igazán fog neked elégni onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViharVadász Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy Astra G-n keresek olyan mérési pontot, ahol "álló" motornál +12V van, de gyújtáskor 0V, tehát gyújtásra tiltja a tápfeszültséget. Egy elektronikához (utólagos) kéne nekem olyan célra, ha áll az autó akkor megkapja a feszültséget, de ha beindítom a motort, akkor ne működhessen, vegye el a tápot tőle! Már több embert is kérdeztem, valaki azt mondta, hogy ilyen pont a generátor vezetéke között lehet, mert ott van olyan, hogy a motor beindítását követően az akksitól elveszi a kapcsolatot, mert onnantól már a generátor látja el az elektromosságot. De nem volt benne biztos. Másik emberke azt mondta, hogy autórádiónál lehet fogni ilyen pontot, a memória tápjánál, csak ő sem volt biztos abban, hogy az gyújtáskor 0V-ot ad! Tudna nekem ebben valaki segíteni, hogy lelhetnék könnyen rá erre a mérési pontra? Köszönöm válaszokat előre is! Üdv! motorkód kéne és akkor mondanám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sziasztok. Van 1 kis problémám saját hibámból:D Astra g fűthető elektromos tükröt akkor akartam állítani belülröl amikor oda volt fagyva a tükörlap a tükör testéhez és ezért félig meddig a tükörlap elvált a gondolom hátulján levő számomra ismeretlen felfogatásától ezért most menet közben elég rendesen rázkódik szinte kiesik a helyéről,gondolom már nem sok minden tartja. A kérdésem hogy tudom ezt orvosolni? Ragasztva vannak ezek vagy patent vagy ilyesmi? köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts