freeze Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Sziasztok! Megmondaná valaki,hogy a kesztyűtartóban található két tartót hogyan lehet kiszedni? Az enyémben az egyik törött, van egy donor amiből operálnék... Köszi a gyors válaszokat! Honnan tudod, hogy gyors lesz? :D :rolleyes:
Zachi Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Sziasztok! Megmondaná valaki,hogy a kesztyűtartóban található két tartót hogyan lehet kiszedni? Az enyémben az egyik törött, van egy donor amiből operálnék... Köszi a gyors válaszokat! A két tartót simán ki lehet feszíteni belőle, csak jól meg kell fogni aztán, vagy előre, vagy hátra megfeszíteni. Nem kell félni hogy törik, mert max a fül törik le, de hát azt a villával együtt cseréled. A zárhoz nem tudom hogy fogsz tudni hozzáférni, mert nekem valaki azt mondta ragasztott az előlap. Amúgy ez megint egy tipikus G astra problem :rolleyes: Vagy itt a 260. oldal.
freeze Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Igazad volt, annyira gyors volt a válasz, hogyhamarabb megszületett mint a kérdés! :rolleyes:
Zachi Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Igazad volt, annyira gyors volt a válasz, hogyhamarabb megszületett mint a kérdés! :rolleyes:
bavaria44 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Vagy itt a 260. oldal. Köszönöm szépen,siker... pénz,csillogás... Még valami, a hamutartó problémát valakinek sikerült már megoldani? Mármint hogy nem akad be, hanem folyamatosan nyitva van,pedig nem is dohányzom:( Van erre valami megoldás?? Sziasztok
freeze Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Túl a barátságon OFF vége Ez azé meleg... :rolleyes:
Zachi Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Köszönöm szépen,siker... pénz,csillogás... Még valami, a hamutartó problémát valakinek sikerült már megoldani? Mármint hogy nem akad be, hanem folyamatosan nyitva van,pedig nem is dohányzom:( Van erre valami megoldás?? Sziasztok Szereld ki (a leírását már tudod hol találod :rolleyes: ). Ha kint van jól nézz körül a környékén (zseblámpa ajánlott). Talán megtalálod azt a kis fényes fém tengelyt (kb. 1x15 mm), ami kiesett a menetirány szerinti bal oldalából. Ragaszd vissza a helyére (anno pillanatragasztót használtam) és már szerelheted is vissza. Szerencsés esetben max. 10-15 perc az egész
banjani Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ez azé meleg... :D Ezt melyik hozzászóláshoz írtad?? Megőrülök se találom Zachi "túl a barátságon" hozzászólását. :rolleyes:
speter Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ezt melyik hozzászóláshoz írtad?? Megőrülök se találom Zachi "túl a barátságon" hozzászólását. :rolleyes: másik topicban volt.
Zachi Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ezt melyik hozzászóláshoz írtad?? Megőrülök se találom Zachi "túl a barátságon" hozzászólását. :D Nem találod, mert a szervizelés OFF-ból jött át ide a chat-be (de jól tette! :rolleyes: ).
freeze Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Nem találod, mert a szervizelés OFF-ból jött át ide a chat-be (de jól tette! :rolleyes: ). Ügyelek a részletekre, úgy éreztem már érik a moderátori pofon :D
freeze Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 No azért az is igaz, hogy ide jó belépni, szinte mintha haza jönnék :rolleyes: Fen vagyok egy másik fórumon is, ott aztán szigorú az etikett!
Norbedlee Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Hali! Nektek ilyen zerge baszta hidegben a kipufogóból folyik vmi? mert nekem mintha valamiféle víz "csurogna" ki persze csak cseppekben
PGA Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Hali! Nektek ilyen zerge baszta hidegben a kipufogóból folyik vmi? mert nekem mintha valamiféle víz "csurogna" ki persze csak cseppekben Kondenzvíz, természetes dolog.
potyo Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Nemrég megbeszéltük itt, hogy kondenzvíz, és hogy normális.
Norbedlee Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Nemrég megbeszéltük itt, hogy kondenzvíz, és hogy normális. OK köszönöm, de megnéztem és mintha egy kicsit olajos lenne, ez a dob belseje miatt?
PGA Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 OK köszönöm, de megnéztem és mintha egy kicsit olajos lenne... Nyugi, ez nem ivóvíz-minőség...
banjani Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Nyugi, ez nem ivóvíz-minőség... Neeeem?? Akkor már értem miért ülök naphosszat a WC-n!
Korzika Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 ÁÁÁ,csak a kondenzvíz,nincs attól semmi baj! :D Ez ilyen! A repülők meg kondenzcsíkot húznak mégse izgulnak miatta! :rolleyes:
banjani Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 ÁÁÁ,csak a kondenzvíz,nincs attól semmi baj! :P Ez ilyen! A repülők meg kondenzcsíkot húznak mégse izgulnak miatta! :rolleyes: ...mert nem látják!! :D
Korzika Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Az előbb itt volt valaki,aki Opp-nek hívja magát és erről jutott eszembe!
G á b o r Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ugye a shell v-powert emlegetitek időnként, hogy az jót tesz a motornak és abban van valamilyen tisztító adalék? Vagy a racing? Lusta vagyok visszaolvasni. :rolleyes: Más: Nekem nagyon tetszett. :D
jaygab Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ugye a shell v-powert emlegetitek időnként, hogy az jót tesz a motornak és abban van valamilyen tisztító adalék? Vagy a racing? Lusta vagyok visszaolvasni. :lol: Más: Nekem nagyon tetszett. :D nagyon kemény :rolleyes: :D :P
G á b o r Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 nagyon kemény :rolleyes: :D :P Ez se rossz: :lol:
Recommended Posts