jaygab Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 én is erre gondoltam.....aztán ha lehet átirom.... azért kössz az ötletet... nincs mit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
shimi Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hali! A klíma légyege a kompresszor meg egy halom cső. A kompresszor kuplungja nem zár gáz nélkül, tehát nem megállapítható a működése. A gázt hűteni kell, ezt egy venti végzi. Ha nincs mit hűteni... Ugye érted. Ez a helyzet a többi elektronikus kütyüvel is (érzékelő, kapcsoló,...). Amit elsőként ki tudsz deríteni az a tömítettség, nincs-e lyuk valahol. A klímás először egy ,,hiba kereső,, gázzal tölti fel. Nekem ez a véleményem a dologról. :rolleyes: Szia! Köszi az infót. Üdv Shimi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Szia! Köszi az infót. Üdv Shimi Nincs mit! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 corsIKa! Megúntad a búrás avatart? ...a lapáttal nagyon kemény vagy.. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Használ valaki közületek emelt fényerejű izzót? gondolok itt Osram Night Breaker, White hammer és társai +50, +90%-os izzókra. ha használtok, akkor mi a tapasztalat, milyet érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Használ valaki közületek emelt fényerejű izzót? gondolok itt Osram Night Breaker, White hammer és társai +50, +90%-os izzókra. ha használtok, akkor mi a tapasztalat, milyet érdemes megvenni? Szia! Ez is olyan téma, mint az olaj, kinek, mi jön be, meg kell tapasztalni. Én ilyet használok: Tungsram Megalight 90%. Jól látok vele, bevált. Osram-ot nem használtam véleményt nem tudok mondani. Viszont amikor én is nézelődtem erősebb izzó után rátaláltam erre a fórumra: Speciális fényszóró - izzók Na ezután sem tudtam tudatosan dönteni, melyik lenne a jó. De olvasottabbnak :rolleyes: éreztem magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Sziasztok! Használ valaki közületek emelt fényerejű izzót? gondolok itt Osram Night Breaker, White hammer és társai +50, +90%-os izzókra. ha használtok, akkor mi a tapasztalat, milyet érdemes megvenni? nekem Tungsram Sportlight van benne, ez +50% és kicsit fehérebb mint a sima (nem kékes, csak akkor venni észre a különbséget ha csere felénél ránézel egyszerre a két oldalra) szerintem jó cucc, a régi Astrámban is ilyen volt, főleg közvetlen a kocsi előtt lévő sávot világítja jobban, illetve a közlekedési táblák kontrasztosabban fénylenek, jobban olvashatóak éjjel csak rendesen be kell állítani a fényszórót, mert amúgy eléggé vakíthatja a szembejövőt Bárdinál vettem, 6 hónap garit adnak rá (nemtom máshol adnak-e, vagy mennyit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 nekem Tungsram Sportlight van benne, ez +50% és kicsit fehérebb mint a sima (nem kékes, csak akkor venni észre a különbséget ha csere felénél ránézel egyszerre a két oldalra) szerintem jó cucc, a régi Astrámban is ilyen volt, főleg közvetlen a kocsi előtt lévő sávot világítja jobban, illetve a közlekedési táblák kontrasztosabban fénylenek, jobban olvashatóak éjjel csak rendesen be kell állítani a fényszórót, mert amúgy eléggé vakíthatja a szembejövőt Bárdinál vettem, 6 hónap garit adnak rá (nemtom máshol adnak-e, vagy mennyit) én osram night breaker-t használok, unixnál 6hónap gari szűk 5000ft, csak sajnos az egyik kiégett, ez a gastra zabálja az izzókat :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 én osram night breaker-t használok, unixnál 6hónap gari szűk 5000ft, csak sajnos az egyik kiégett, ez a gastra zabálja az izzókat :rolleyes: :D :P hát igen, nekem is valami 4500ba fájt a kettő az F-ben a H4-es az bírta rendesen, nemtom ez meddig fogja azt nem igazán értem hogy miért csak párban árulják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 hát igen, nekem is valami 4500ba fájt a kettő az F-ben a H4-es az bírta rendesen, nemtom ez meddig fogja azt nem igazán értem hogy miért csak párban árulják... sajnos én sem értem, de a h7-es az eléggé gyenge nem sokat bírnak (nálam 10ekm-t), és tapasztalat , hogy ha az egyik kiég a másiknak sincs sok hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 1.2M?????????????? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-18200207/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 1.2M?????????????? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-18200207/ sztem ennyivel ellehet vinni aztán pedig 3214%-os THM :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 sztem ennyivel ellehet vinni aztán pedig 3214%-os THM :D Vételárnak pedig nem lenne rossz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Vételárnak pedig nem lenne rossz :rolleyes: már egy kicsit túl űrhajós a belseje meg ennyi pénzért nem ezt venném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 1.2M?????????????? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-18200207/ ja, a 4 kerék kb :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 én osram night breaker-t használok, unixnál 6hónap gari szűk 5000ft, csak sajnos az egyik kiégett, ez a gastra zabálja az izzókat :rolleyes: :D :P Nem tudom hogy kaptál rá garanciát, de én két helyen is voltam és azt mondták, hogy gyárilag nincs gari. Ezért nem vettem osramot (90%) vagy tungsramot (90%). Nem mertem bevállalni. Inkább valami német gyártmányú (nem tudom a nevét) izzót vettem ami 50%-os, de arra 1 év garanciát adnak. Jobb, mint a normál, kicsit többet látok vele. Ha már itt tartunk, akkor megkérdezem, hogy nálatok is "osztott" a bal első fényszóró? Nálam olyan, hogy két fénykéve jön ki, a kettő között meg egy szinte fénymentes sáv van. Tudom kicsit hülyén írtam le, de másképp nem tudom. Elvileg az izzó jól van visszarakva, a fényszóró foncsora nem sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 White hammer-t vettem. Ez is +50%-os. Állítólag ez egy tesztgyőztes legalábbis egy német oldal szerint ahol kb 20 izzót hasonlítottak össze. Talán a Nightbreaker 4. lett ott és ennek hosszabb az élettartalma is (elvileg). Ja és sokkal olcsóbb. H7: 2300/2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 sztem ennyivel ellehet vinni aztán pedig 3214%-os THM :D Vagy lemaradt egy nulla :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 SUFNITUNING! Az autódoktor válasza is érdekes!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 White hammer-t vettem. Ez is +50%-os. Állítólag ez egy tesztgyőztes legalábbis egy német oldal szerint ahol kb 20 izzót hasonlítottak össze. Talán a Nightbreaker 4. lett ott és ennek hosszabb az élettartalma is (elvileg). Ja és sokkal olcsóbb. H7: 2300/2db esetleg nem tudnád linkelni a cikket. ma is jó friss az idő. -12°C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 esetleg nem tudnád linkelni a cikket. ma is jó friss az idő. -12°C nálunk "csak" -4 van itt az oldal---> http://www.nteam.hu/index.php?t=productove...p;kod=N00005089 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 nálunk "csak" -4 van itt az oldal---> http://www.nteam.hu/index.php?t=productove...p;kod=N00005089 szerintem a teszt eredményekre gondolt, azt én is kerestem már de sehol nincs fent rendesen auto zeitung 2/2008 példányát kéne megtalálni, úgy láttam abban volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 esetleg nem tudnád linkelni a cikket. ma is jó friss az idő. -12°C A kért teszt: Teszt http://www.autoteilemann.de/opencms/export...ichttest_h7.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 A kért teszt: Teszt http://www.autoteilemann.de/opencms/export...ichttest_h7.pdf köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ma kicseréltem a pollenszűrőt/utastérszűrőt! Már ráfért!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts