Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Pedig elvileg mennie kell, ha mégsem akkor írj PÜ-t az oldal tulajdonosának/adminnak (velo)

valami rgisztrácios hiba volt,én baszarintottam el..

szerintem:)

Elküldve
WOW az 1.2-es után eltöri a gerinced! :rolleyes:

Sok sikert hozzá!!

hát remélem jó lesz...nagyon szép állapotban van..

Elküldve
Képet tudsz róla mutatni?

Hátha ismerjük az autót...

igyekszem,oké? Nem akarom elkiabálni az egészet Tolnay Petié volt a kocsi....ha van infó,azt szivesen veszem....

Elküldve

Help valaki segítsen.Van egy olyan problémám hogy kb egy hónapja elkezdett a kicsi g astrám (1.4,z14xe)rosszalkodni a hiba kód szerint 3. hengernél gyújtáshiba,kimaradás ezt éreztem is rajta gyenge volt motor három henger járt.A szerelő szerint gyertya csere,megtörtént utána is csinálta most gyújtáshíd csere megint csinálja.Mi lehet a hiba mert most már nagyon kezd idegesíteni.A gyújtáshíd csere előtt már napi rendszerességgel csinálta hogy egy idő után leállt egy henger.Segítsen valaki!!!!

Elküldve
Help valaki segítsen.Van egy olyan problémám hogy kb egy hónapja elkezdett a kicsi g astrám (1.4,z14xe)rosszalkodni a hiba kód szerint 3. hengernél gyújtáshiba,kimaradás ezt éreztem is rajta gyenge volt motor három henger járt.A szerelő szerint gyertya csere,megtörtént utána is csinálta most gyújtáshíd csere megint csinálja.Mi lehet a hiba mert most már nagyon kezd idegesíteni.A gyújtáshíd csere előtt már napi rendszerességgel csinálta hogy egy idő után leállt egy henger.Segítsen valaki!!!!

inkább szelepszorulása van. vagy az a henger befecskendezést kap?

Elküldve
köszike:) esetleg én?

próbálok regizni ide,de azt irja,hogy az e-mail cimemet már használja valaki,ez lehetetlen:) mit csináljak???

nyomj az elfelejtett jelszóra :rolleyes:

Elküldve
köszike:) esetleg én?

próbálok regizni ide,de azt irja,hogy az e-mail cimemet már használja valaki,ez lehetetlen:) mit csináljak???

Menj el orvoshoz, lehet hogy skizofrén vagy :rolleyes: :D

Elküldve
Menj el orvoshoz, lehet hogy skizofrén vagy :rolleyes: :D

má voltam,aszonta torokgyulladásom van:) de rosszul éreztem ott magam,mintha valaki figyelt volna:)

Elküldve
nyomj az elfelejtett jelszóra :rolleyes:

próbáltam nincsen az adatbázisban a mail cimhez rendelt felhasználónév..... ki érti ezt?????

Elküldve
inkább szelepszorulása van. vagy az a henger befecskendezést kap?

befecskendezéses próbáljak ki vmi injektor tisztító adalékot?

Elküldve
próbáltam nincsen az adatbázisban a mail cimhez rendelt felhasználónév..... ki érti ezt?????

készíts új mail-címet, oszt regizz be arról :rolleyes:

ingyenes freemail, citromail, gmail stb.. kb.5perc

Elküldve
készíts új mail-címet, oszt regizz be arról :rolleyes:

ingyenes freemail, citromail, gmail stb.. kb.5perc

én is erre gondoltam.....aztán ha lehet átirom.... azért kössz az ötletet...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.