atom Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Csak rajta... Én meg infokat meg képeket akarok dögivel! :rolleyes: Ha megvan az autó, majd azért nézz el ide is: http://forum.astra-coupe.hu már nézegettem,csak nem tudtam regisztrálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hajrá Atom! :rolleyes: Milyen motor lesz a coupe-ban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hajrá Atom! :rolleyes: Milyen motor lesz a coupe-ban? z20let:) az álmom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 z20let:) az álmom:) WOW az 1.2-es után eltöri a gerinced! :rolleyes: Sok sikert hozzá!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 már nézegettem,csak nem tudtam regisztrálni... Pedig elvileg mennie kell, ha mégsem akkor írj PÜ-t az oldal tulajdonosának/adminnak (velo) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Pedig elvileg mennie kell, ha mégsem akkor írj PÜ-t az oldal tulajdonosának/adminnak (velo) valami rgisztrácios hiba volt,én baszarintottam el.. szerintem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 WOW az 1.2-es után eltöri a gerinced! :rolleyes: Sok sikert hozzá!! hát remélem jó lesz...nagyon szép állapotban van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Képet tudsz róla mutatni? Hátha ismerjük az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Képet tudsz róla mutatni? Hátha ismerjük az autót... ja! lássuk, lássuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Képet tudsz róla mutatni? Hátha ismerjük az autót... igyekszem,oké? Nem akarom elkiabálni az egészet Tolnay Petié volt a kocsi....ha van infó,azt szivesen veszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2010 nem biztos hogy ezt mindenki látni fogja, de Tgabi biztos :rolleyes: http://forum.astra-coupe.hu/viewtopic.php?f=3&t=195 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyaa Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Help valaki segítsen.Van egy olyan problémám hogy kb egy hónapja elkezdett a kicsi g astrám (1.4,z14xe)rosszalkodni a hiba kód szerint 3. hengernél gyújtáshiba,kimaradás ezt éreztem is rajta gyenge volt motor három henger járt.A szerelő szerint gyertya csere,megtörtént utána is csinálta most gyújtáshíd csere megint csinálja.Mi lehet a hiba mert most már nagyon kezd idegesíteni.A gyújtáshíd csere előtt már napi rendszerességgel csinálta hogy egy idő után leállt egy henger.Segítsen valaki!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Help valaki segítsen.Van egy olyan problémám hogy kb egy hónapja elkezdett a kicsi g astrám (1.4,z14xe)rosszalkodni a hiba kód szerint 3. hengernél gyújtáshiba,kimaradás ezt éreztem is rajta gyenge volt motor három henger járt.A szerelő szerint gyertya csere,megtörtént utána is csinálta most gyújtáshíd csere megint csinálja.Mi lehet a hiba mert most már nagyon kezd idegesíteni.A gyújtáshíd csere előtt már napi rendszerességgel csinálta hogy egy idő után leállt egy henger.Segítsen valaki!!!! inkább szelepszorulása van. vagy az a henger befecskendezést kap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 nem biztos hogy ezt mindenki látni fogja, de Tgabi biztos :rolleyes: http://forum.astra-coupe.hu/viewtopic.php?f=3&t=195 köszike:) esetleg én? próbálok regizni ide,de azt irja,hogy az e-mail cimemet már használja valaki,ez lehetetlen:) mit csináljak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2010 köszike:) esetleg én? próbálok regizni ide,de azt irja,hogy az e-mail cimemet már használja valaki,ez lehetetlen:) mit csináljak??? nyomj az elfelejtett jelszóra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 köszike:) esetleg én? próbálok regizni ide,de azt irja,hogy az e-mail cimemet már használja valaki,ez lehetetlen:) mit csináljak??? Menj el orvoshoz, lehet hogy skizofrén vagy :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 :rolleyes::) ez aaaazzzzzzzz:):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 szép óttó Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 szép óttó el fogja viselni a valagam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Menj el orvoshoz, lehet hogy skizofrén vagy :rolleyes: :D má voltam,aszonta torokgyulladásom van:) de rosszul éreztem ott magam,mintha valaki figyelt volna:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 nyomj az elfelejtett jelszóra :rolleyes: próbáltam nincsen az adatbázisban a mail cimhez rendelt felhasználónév..... ki érti ezt????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyaa Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 inkább szelepszorulása van. vagy az a henger befecskendezést kap? befecskendezéses próbáljak ki vmi injektor tisztító adalékot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 próbáltam nincsen az adatbázisban a mail cimhez rendelt felhasználónév..... ki érti ezt????? készíts új mail-címet, oszt regizz be arról :rolleyes: ingyenes freemail, citromail, gmail stb.. kb.5perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 készíts új mail-címet, oszt regizz be arról :rolleyes: ingyenes freemail, citromail, gmail stb.. kb.5perc én is erre gondoltam.....aztán ha lehet átirom.... azért kössz az ötletet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts