Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ez ám a kihagyhatatlan ajánlat :rolleyes:; ,,Opel Astra Club Caravan 1.649.000 Ft 2001, megkímélt, benzines 130.000 km,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ez ám a kihagyhatatlan ajánlat :D; ,,Opel Astra Club Caravan 1.649.000 Ft 2001, megkímélt, benzines 130.000 km,, borsos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Olyan még nincs hogy Astra J Caravan ? Képek alapján elég kicsinek látom a csomagtartót. Bár nem mintha az a veszély fenyegetne hogy venni kell egyet. :D Szerintem ezt az autót ugyanilyenre fogom majd (eccer) cserélni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 borsos :rolleyes: Tréfás:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Tényleg érdekes, látványos videó. Eszerint a világ véges, és gömbölű? :rolleyes: Az "ismert" világ odáig tart. :D De ha megnézed, még csak nagyon kis szegletét látták a tudósok az univerzumnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ez ám a kihagyhatatlan ajánlat :D; ,,Opel Astra Club Caravan 1.649.000 Ft 2001, megkímélt, benzines 130.000 km,, :rolleyes: Egy kicsivel mindig többet kell kérni mint amennyiért el akarod adni. Ez egy alku képes ár! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 :rolleyes: Egy kicsivel mindig többet kell kérni mint amennyiért el akarod adni. Ez egy alku képes ár! :D hááát, mondjuk kerek 1 milla sztem... Az enyémból indulok ki, 2009 áprban vettem, 1,2 M-ért. 110Ekm-rel Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Csak én nem látom free fejét?Nálam még mindig a kocsi az avatar. :rolleyes: Sör+feles :170 ft? Ha elég Sör+feles -t iszol, akkor meglátod. :P Vagy Ő így néz ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 http://www.vezess.hu/teszt/extrem_teszt_opel_astra_1/22400/ Tegnap láttam élőben, nekem kicsit Corsás. Szemből viszont tetszik. Ha valaki Kecskeméten jár, akkor a Malomban megnézheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 hááát, mondjuk kerek 1 milla sztem... Az enyémból indulok ki, 2009 áprban vettem, 1,2 M-ért. 110Ekm-rel Nem néztem utána az aktuális árfolyamnak de kb. én is így gondolom. Én 2008-ban vettem (2004-es, z14xe caravan) 1.65-ért és akkor már 50e.-t alkudtam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 az a bizonyos ,,visítós csapágyhang,, is megjelent egy alig fél másodpercre. ilyet nekem is csinált 1-2x az utóbbi időben, főleg a nagyon hideg reggeleken gáz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 :rolleyes: Egy kicsivel mindig többet kell kérni mint amennyiért el akarod adni. Ez egy alku képes ár! :D ilyenkor kell úgy alkudni ha szép az autó hogy: nah jó akkor induljunk ki 1.200.000.- Ft ból :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 nekem freeze-ről al bundy ugrott be :rolleyes: ez a sör +fél kombó erősen kommersz kategória. minőség=1/mennyiség nekem most van egy meccsem az anyósomékkal. van egy berlingo-juk el akarják adni. a használtautón olyan 300-350e körül vannak. 500e-ről indultak. most 400. de nem lehet nekik megmagyarázni hogy hülye aki ennyiért megveszi. azt hajtogatják hogy ők x évvel ezelőtt 1 milláért vették és nem adják el ingyen. de hogy az az autót mennyit használtál azt nem is fogják fel. az ilyen ember csak "dicsekszik". akinek kell a lóvé az olyan árat mond, hogy elvigyék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
shimi Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hali! Én nem értek az autókhoz, csak a fórum egy másik rovatát ajánlom figyelmedbe: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=109 Nem olvastam végig, de valószínűleg sok hasznos infót találhatsz ott is. Üdv. G. Üdv Gábor! Köszi az infót,megprobálok utána járni a dolognak. Üdv Shimi Link to comment Megosztás: More sharing options...
shimi Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hali! A klíma légyege a kompresszor meg egy halom cső. A kompresszor kuplungja nem zár gáz nélkül, tehát nem megállapítható a működése. A gázt hűteni kell, ezt egy venti végzi. Ha nincs mit hűteni... Ugye érted. Ez a helyzet a többi elektronikus kütyüvel is (érzékelő, kapcsoló,...). Amit elsőként ki tudsz deríteni az a tömítettség, nincs-e lyuk valahol. A klímás először egy ,,hiba kereső,, gázzal tölti fel. Nekem ez a véleményem a dologról. :rolleyes: Üdv! Köszi az infót,csak ott helyben szerettem volna valami okosat erre a megoldásra.Eléggé befolyásolja a további kőltségeket ha nem jó a klima.A feltőltés más tészta,bár csak ez legyen a hiba. Üdv Shimi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 ilyet nekem is csinált 1-2x az utóbbi időben, főleg a nagyon hideg reggeleken gáz ez? Eléggé. Készülhetsz hogy csere lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ez ám a kihagyhatatlan ajánlat :D ; ,,Opel Astra Club Caravan 1.649.000 Ft 2001, megkímélt, benzines 130.000 km,, Csak épp azt nem tudjuk milyen motor van benne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Persze. Nekem igen ezért is furcsáltam. :rolleyes: képet kaphatok mennyire 0? köszi, megnézem holnap ezt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Eléggé. Készülhetsz hogy csere lesz. :rolleyes: generátor csapágy csinálja? lehet akkor inkább elébe megyek és megnézetem a villanyászommal Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 képet kaphatok mennyire 0? köszi, megnézem holnap ezt is! Tessék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Egy kis segítség, ha csak a helyhiányon múlna... :rolleyes: :D 1. 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Egy kis segítség, ha csak a helyhiányon múlna... :rolleyes: :P 1. 2. 3. ez kész. remélem a hivatalos sajtóanyag része. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 ez kész. remélem a hivatalos sajtóanyag része. :D Ja, és mikor megveszed az autót adnak hozzá egy ilyet is hogy tesztelni tudja a fogyasztói társadalom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 generátor csapágy csinálja? lehet akkor inkább elébe megyek és megnézetem a villanyászommal Nálam 99% hogy az. Már egy ideje lehet hallani hogy van valami hang aminek nem kellene lenni. Legelőször akkor hallottam amikor a kerék nyomást ellenőriztem. A bal első kerék mögé hallgatózva gyanús lett hogy ketyeg valamelyik csapágy órája. Akkor még nem tudtam, csak reméltem hogy generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ja, és mikor megveszed az autót adnak hozzá egy ilyet is hogy tesztelni tudja a fogyasztói társadalom :rolleyes: viccelsz? egy ilyen csaj több tucat corsa árát "kidolgozza". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts