Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Múltkor volt egy közvélemény kutatás az opel.hu -n. Kérdés valahogy így hangzott: Sikerült-e jobban megismernie a VAUXHALL kínálatát. :lol: :lol: :lol: :P Ilyen szolgalelkűen ültették át angolból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 akkor +1 kérdés. Az opel.hu-n, miért hívják NG-nek? Nem Gáz? :lol: Amúgy bírnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 pfuu vazze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Köszönöm,most már avatart is sikerült beállítani... Tényleg jó fórum ez, sok segítőkész emberrel. Sziasztok Jó neked... én lassan egy éve vagyok itt de képet nem tudok kirakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ilyen későn? :lol: Miért ott bezár...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Jó neked... én lassan egy éve vagyok itt de képet nem tudok kirakni :lol: Mert? Képernyő Jobb oldali felső sarka ,vezérlőpult,avatar beállítás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Mert? Mer biztos balf..sz vagyok. Amit feltöltök az nem látszik csak ha megnézik a profilom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Az a személyes fotó,nem? Először próbáld meg a fórum galériából kiválasztani az avatart,azt beállítani. Nekem is volt olyan,hogy hiába állítottam be képet,nem akarta megjeleníteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Az a személyes fotó,nem? Először próbáld meg a fórum galériából kiválasztani az avatart,azt beállítani. Nekem is volt olyan,hogy hiába állítottam be képet,nem akarta megjeleníteni. Húú , de széééép! :lol: Kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Törölve....Áthelyezve megfelelő topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 For I=1 to 10 :lol: .... a klasszikus.. én rengeteget használom az i-t változónak programoknál én a j-t is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 én a j-t is :lol: ja persze... egybeágyazott ciklusoknál a belső ciklusban én is :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Húú , de széééép! :lol: Kösz a segítséget! Kedves Jani meg ne bántsalak de ez a kép egy kicsit olyan hjundajos. Tényleg bocs. :lol: Sookkal jobb képeid is vannak a kocsidról! .:P Ja ahogy írni szokás; szvsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Mer biztos balf..sz vagyok. Amit feltöltök az nem látszik csak ha megnézik a profilom. :lol: Kicsinyítsd le a képet legalább VGA (640x480) felbontásúra vmilyen progival, v ilyen felbontású képet készíts és megjelenik a kép az oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 hopp, kicsit!: http://starwars.wikia.com/wiki/Ulica_Obi-Wana_Kenobiego :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Kedves Jani meg ne bántsalak de ez a kép egy kicsit olyan hjundajos. Tényleg bocs. :lol: Sookkal jobb képeid is vannak a kocsidról! .:P Ja ahogy írni szokás; szvsz :lol: Köszi. Nekem spec. tetszik vagy csak elfogult vagyok. De azt mondják "egy fecske nem csinál nyarat". Ha többeknek nem tetszik lecserélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szavazzunk! 1.Maradhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szavazzunk! 1.Maradhat. Engem sem zavar, de tényleg Hyundai-os az eleje a kitakarás és a nagy távolság, fények, optikai csalódás stb miatt. De csak akkor cseréld le ha neked sem tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Ja mindenki azt tesz fel avatarnak amit akar !(persze,ha nem sért másokat,politika..stb...) Én pl. most magam tettem fel,ha sok mindenkinek nem tettszik :lol: ,akkor leveszem! :lol:vagy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Sziasztok! Most találtam,nemrégen volt szó róla, hátha valakit érdekel. http://cgi.ebay.de/Tacho-Umbausatz-fuer-Op...tn%3D3%26ps%3D6 Széles utat mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 És a kapcsolóhoz a KIT.. http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-G-Zafira-Lic...=item5183b3acdc Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Sziasztok! Széles utat mindenkinek! Ez jó :lol: Egy másik, fotós fórumon meg azt szoktuk mondani, hogy Jó fényeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Erre a hyundaira gondoltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 a bringások meg hátszelet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szerintetek az 1.8-as motorral milyen fordulatszám tartományban érdemes autózni, ill hol kéne felkapcsolni ill le? Ezt azért kérdezem, hogy hol a legjobb a fogyasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts