Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A hólingózásra rájött a szapora, de nem vészes, az alacsony forgalmú utakon sem marad meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hóesés elállt, 4 fok, olvad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hóesés elállt, 4 fok, olvad Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nálunk már nyit a strand :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nálunk már nyit a strand :lol: :lol: :lol: Ilyen későn? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ilyen későn? :lol: Csak cipészeknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ajtók nálam is síkban.Legalábbis mikor vettem akkor még síkban volt,átnéztem tüzetesen. Ha jól tudom, az első ajtóknak egy kicsit kintebb kell lenniük alapból, mint a hátsóknak, különben nagyobb lesz a szélzaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na ,mostmár ha hazamegyek megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Senki nem volt Astra J "kóstolón"? Nekem a "B" oszlopig so-so, attól hátra :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Senki nem volt Astra J "kóstolón"? Nekem a "B" oszlopig so-so, attól hátra :lol: . Nem I astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nem I astra? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nem. Oszt aza "I" bötű mé maradott ki? szarul hangzott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Oszt aza "I" bötű mé maradott ki? szarul hangzott? marketing Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nem. :lol: pedig sok helyen azt írták. mind1 úgy is classic lesz majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Oszt aza "I" bötű mé maradott ki? szarul hangzott? A római "1-esre" (I) hajazott, és félreérthető lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Oszt aza "I" bötű mé maradott ki? szarul hangzott? Azért lett J, mert az I betűt elég könnyű 1-nek nézni. Ez nem a marketingesek találmánya, elektronikában is mellőzzük az I betűt, amikor betűkkel jelölünk valamit, szintén ugyanezen okból. A marketintes magyarázat pedig az, hogy az Opelnél ez a tizedik generáció, csak az első Kadettnek nem volt betűjele, és eddig sorba mentek a betűkkel, azért H volt az előző, most meg a tizedik betűt nézik, ezért lett ez a mostani meg J. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Azért lett J, mert az I betűt elég könnyű 1-nek nézni. Ez nem a marketingesek találmánya, elektronikában is mellőzzük az I betűt, amikor betűkkel jelölünk valamit, szintén ugyanezen okból. A marketintes magyarázat pedig az, hogy az Opelnél ez a tizedik generáció, csak az első Kadettnek nem volt betűjele, és eddig sorba mentek a betűkkel, azért H volt az előző, most meg a tizedik betűt nézik, ezért lett ez a mostani meg J. For I=1 to 10 :lol: .... a klasszikus.. én rengeteget használom az i-t változónak programoknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Marketingesek melléfogása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 For I=1 to 10 :lol: .... a klasszikus.. én rengeteget használom az i-t változónak programoknál De a kis i-t használsz, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 De a kis i-t használsz, nem? A nagy I a római egyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A nagy I a római egyes. Ja igen, lehet, hogy ez volt az indok, hogy az I-t római egyesnek gondolnák sokan. Szóval akkor már három van: 10. generáció, egyesnek gondolják és egyesnek nézik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ja igen, lehet, hogy ez volt az indok, hogy az I-t római egyesnek gondolnák sokan. Szóval akkor már három van: 10. generáció, egyesnek gondolják és egyesnek nézik :lol: akkor +1 kérdés. Az opel.hu-n, miért hívják NG-nek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 De a kis i-t használsz, nem? persze azt... nem is vitázni akartam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 akkor +1 kérdés. Az opel.hu-n, miért hívják NG-nek? New Generation? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 bonyolódik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts