Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Bavaria = angolul a Bajor. Nem? Wiki mondta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Sajnos csak kis ideig használtam egy ilyen "csodát", családilag egy Balaton 25-s van ami egy más "hajóosztály " de szép .. Nekünk egy hatalmas Luznice van. Egy ideje csak tervezgetjük hogy elmegyünk vele csavarogni. Valahogy nincs rá idő. Fent pihen pár éve. Hát az is egy egészen más hajó osztály :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ,,Egy új Bavaria44 hajó ára 389.000 dollár körül mozog,, ... Ejha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ti miről beszéltek itt hajó .... :lol: meg Bajorország???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Nekünk egy hatalmas Luznice van. Egy ideje csak tervezgetjük hogy elmegyünk vele csavarogni. Valahogy nincs rá idő. Fent pihen pár éve. Hát az is egy egészen más hajó osztály :lol: :lol: Hát igen.. 170 Ló az más.. Mosonin elfér ? vagy nagy Duna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 :lol::D Ez is tök jó lehet és nyilván olcsóbb is. Kár hogy ezt sem ismerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hát igen.. 170 Ló az más.. Mosonin elfér ? vagy nagy Duna? 170 ló? Na persze... Kétszemélyes kenu! :lol: Duna, Lajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 170 ló? Na persze... Kétszemélyes kenu! :lol: Duna, Lajta :lol: Bocs,azt hittem erre gondolsz.. http://www.hajoregiszter.hu/index.php?ship=1972 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A Duna is nagyon szép! Ha egyszer ülhetnék egy igazi yachtban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Bocs hogy megtévesztettelek! (Szándékos volt :lol:) Nem is tudtam hogy létezik ilyen nagy hajó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A Duna is nagyon szép! Ha egyszer ülhetnék egy igazi yachtban.. Igen,ez igaz,régebben mikor még "normális " vizállás volt a Mosonin,egy alacsonyabb merülésűvel simán fel tudtam menni Halászi-ig. De szép is az.. Akkoriban még oktattuk itt Győrben a viziközlekedést...gyakorlatban és elméletben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Gyerekként hjaj de szépek is voltak a szigetköz vízi útjai kenuból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Igen,ez igaz,régebben mikor még "normális " vizállás volt a Mosonin,egy alacsonyabb merülésűvel simán fel tudtam menni Halászi-ig. De szép is az.. Akkoriban még oktattuk itt Győrben a viziközlekedést...gyakorlatban és elméletben. Régen bizony láttam szigetközben nagy yachtot is. Szegény lecsüccsent a Nyáros szigetnél. Legalább meg tudtuk csodálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na visszaesek a földre mert ideje hawlapátolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na visszaesek a földre mert ideje hawlapátolni. :lol: Na, nálunk már csak szállingózik a hó = hólingózik! És olvad!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na, nálunk már csak szállingózik a hó = hólingózik! És olvad!!! Itt is egyre kisebb pelyhekben ... Olvad.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv! Konstrukciós kérdés. Minden G Astra tulajnak beljebb van a két első ajtaja, mint a két hátsó? Értem ez alatt, hogy a 2 ajtó nncs síkban. Haverom állított a saját ÚJ G Astra-án de így sem 100%-os. Neki ettől sűvített a szél fejmagasságban elől menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv! Konstrukciós kérdés. Minden G Astra tulajnak beljebb van a két első ajtaja, mint a két hátsó? Értem ez alatt, hogy a 2 ajtó nncs síkban. Haverom állított a saját ÚJ G Astra-án de így sem 100%-os. Neki ettől sűvített a szél fejmagasságban elől menet közben. nekem síkban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv! Konstrukciós kérdés. Minden G Astra tulajnak beljebb van a két első ajtaja, mint a két hátsó? Értem ez alatt, hogy a 2 ajtó nncs síkban. Haverom állított a saját ÚJ G Astra-án de így sem 100%-os. Neki ettől sűvített a szél fejmagasságban elől menet közben. Nekem is síkban van. Nekem a tankoló nyílás fedele nem illeszkedik 100%-osan. Pici hézag van felül de belefér, nem feltűnő és nem is zavaró. Az ajtót tuti be lehet állítani 100%-ra. Már ha nem volt sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hójelentés; Kicsi szünet után ismét esik. Nincs hideg, de olvadásról még nem beszélnék. Az utakon nyilván nem marad meg mert annyira nincs hideg hogy ráfagyjon. A járművek simán széttapossák. Szóval az egyenleg; sok, jó tapadós (hóember építős hógolyózós) hó, de járható utak. Mi kell még télen? :lol: Én személy szerint a tökig érő havat sem bánom mert ritkítja az autókat, javul a levegő minősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na sokadik javításra sikerült ideálissá tennem az irományomat. Jobb ha az ember olyant és úgy ír ami nem félre érthető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Keleti országhatár,Biharkeresztes-Biharpüspöki tengelyben gyenge hóesés,olvad,nem marad meg,-1 C. fok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ajtók síkban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ajtók nálam is síkban.Legalábbis mikor vettem akkor még síkban volt,átnéztem tüzetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Tamási: Hószálingózás, enyhe északnyugati szél, -1C°, a Koppány kissé árad, hajóvonták találkozása tilos! :lol: szerk: a bal első ajtóm nincs síkban, de nem zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts