tgabika76 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ...elsőnek szeretném megkérdezni Tőletek,hogy ha a csóróságjelző villog,akkor még mennyi az az út amig elérek a kútig? Ez szvsz a motortípuson kívül függ a vezetési stílusodtól meg a bátorságodtól is. :lol: Én ha villog a lámpa, max. 20km-t merek menni, mondjuk én óvatos vagyok mert semmiképp nem szeretnék az út szélén maradni, úgyhogy lehet többet is elmenne. Meg az enyém ugye egynyóc. Próbáltam ehhez valami támpontot találni a kézikönyvben, de okosabb nem lettem, mert ott annyit írnak hogy ha a a lámpa villog akkor a tank kiürült, azonnal tankoljon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Sziasztok! Ez az első bejelentkezésem,nemrég óta vagyok boldog tulajdonosa egy '03-as Astra G kombinak / Z16XE /,mivel még új Nekem a típus, elsőnek szeretném megkérdezni Tőletek,hogy ha a csóróságjelző villog,akkor még mennyi az az út amig elérek a kútig? Köszönöm szépen a válaszotokat! Itt ismét leesett a hó! Mindenki vigyázzon!! Üdv a Fórumon! Majd mindjárt jönnek és ledorongolnak (joggal! :lol: ), mert az Opel Caravant gyártott nem kombit! :lol: Kérdésedre válaszolva. Hát ezt csak saccolni lehet, mert nem túl pontos a műszer. Tapasztalatom szerint a villogáskor 42-44 litert tudok tankolni az 52 literes tartályba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv a Fórumon! http://pet.site.hu/images/smiles/signwelcomespin.gif Majd mindjárt jönnek és ledorongolnak (joggal! :lol: ), mert az Opel Caravant gyártott nem kombit! :lol: Kérdésedre válaszolva. Hát ezt csak saccolni lehet, mert nem túl pontos a műszer. Tapasztalatom szerint a villogáskor 42-44 litert tudok tankolni az 52 literes tartályba. Köszönöm szépen Akarom mondani egy 93-as Caravan boldog tulajdonosa vagyok..... Hiába egy újszülöttnek.... További sok szép balesetmentes kilométert mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hening, te szőrös szívü! :P Eddig még csak az igazi, nagy terjedelmű képekért kaptunk intéseket. Főleg egy kezdő fórumozó faludbelinek? Legközelebb már hangulatjelet sem teszünk. :lol: Bezzeg a '93-as "G" Astra nem bántja a szemed!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv a Fórumon! Majd mindjárt jönnek és ledorongolnak (joggal! :P ), mert az Opel Caravant gyártott nem kombit! :lol: Kérdésedre válaszolva. Hát ezt csak saccolni lehet, mert nem túl pontos a műszer. Tapasztalatom szerint a villogáskor 42-44 litert tudok tankolni az 52 literes tartályba. Én is üdvözöllek a fórumon! Így van! nekem is ez a tapasztalatom, de annyit tennék hozzá, hogy talán az utólsó 2 litert nem lehet kifogyasztani belőle. Nem véltelnül 52 literes a tank. Ennek műszaki biztonsági okai vannak, ha jól sejtem az, hogy ne szaladjon levegőre az AC rendszer semmiképp. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor kb 6 liter marad e bátorság kiteljesítésére. Innentől tényleg attól függ, hogy mennyit fogyaszt a kocsid, hogyan vezetsz stb. Ezek alapján a 20 km kicsit kevés, de a biztonság kedvéért nem elvetendő gyakorlat. A számítás alapján viszont az 50 km is biztonsággal beleférhet. Ettől függetlenül én is azt tanácsolom, hogy igyekezz úgy szervezni az utat, hogy emiatt ne kelljen megvizsgálni, hogy a zabszem belefér-e a seg..edbe :lol: Ha pedig mérni akarod a fogyasztásod, akkor töltsd le az aláírási sávomban lévő táblarendszert. Hasznos társad lesz! Üdv: frz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Én is üdvözöllek a fórumon! Így van! nekem is ez a tapasztalatom, de annyit tennék hozzá, hogy talán az utólsó 2 litert nem lehet kifogyasztani belőle. Nem véltelnül 52 literes a tank. Ennek műszaki biztonsági okai vannak, ha jól sejtem az, hogy ne szaladjon levegőre az AC rendszer semmiképp. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor kb 6 liter marad e bátorság kiteljesítésére. Innentől tényleg attól függ, hogy mennyit fogyaszt a kocsid, hogyan vezetsz stb. Ezek alapján a 20 km kicsit kevés, de a biztonság kedvéért nem elvetendő gyakorlat. A számítás alapján viszont az 50 km is biztonsággal beleférhet. Ettől függetlenül én is azt tanácsolom, hogy igyekezz úgy szervezni az utat, hogy emiatt ne kelljen megvizsgálni, hogy a zabszem belefér-e a seg..edbe :lol: Ha pedig mérni akarod a fogyasztásod, akkor töltsd le az aláírási sávomban lévő táblarendszert. Hasznos társad lesz! Üdv: frz Freeze már megint leírtad amit akartam csak még pontosabban mint én írtam volna! :P Én már jártam úgy hogy 50 litert tankoltam. Akkoriban elég sűrű volt a program és nem volt időm. Akkor mentem amikor már úgy láttam (számoltam) hogy kábé Muszáj mennem. Nagyon finoman közlekedtem vele hogy ki ne szippantsa az utolsó cseppet. :lol: Persze szerencse is kellett úgyhogy nem tanácsolnám az ilyen kísérletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Zachi a kombi sem ,,sértő ,, jelző a caravan-ra. Szerintem. Sőt ha azt írják hogy lökös, kipuf vagy benya, akkor is tudjuk hogy nem újításról van szó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Freeze már megint leírtad amit akartam csak még pontosabban mint én írtam volna! :lol: Én már jártam úgy hogy 50 litert tankoltam. Akkoriban elég sűrű volt a program és nem volt időm. Akkor mentem amikor már úgy láttam (számoltam) hogy kábé Muszáj mennem. Nagyon finoman közlekedtem vele hogy ki ne szippantsa az utolsó cseppet. :lol: Persze szerencse is kellett úgyhogy nem tanácsolnám az ilyen kísérletet. Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásait! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Sziasztok! Ez az első bejelentkezésem,nemrég óta vagyok boldog tulajdonosa egy '03-as Astra G kombinak / Z16XE /,mivel még új Nekem a típus, elsőnek szeretném megkérdezni Tőletek,hogy ha a csóróságjelző villog,akkor még mennyi az az út amig elérek a kútig? Köszönöm szépen a válaszotokat! Itt ismét leesett a hó! Mindenki vigyázzon!! Üdw néked! Jó választás az autód és a fórum is! Gratulálok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdw néked! Jó választás az autód és a fórum is! Gratulálok! :lol: Köszönöm,most már avatart is sikerült beállítani... Tényleg jó fórum ez, sok segítőkész emberrel. Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Jól emlékszem hogy a bönösnek volt anno bavaria típusa? Vagy az nem típus név volt? Aszem 5-ös bmv-ken láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Köszönöm,most már avatart is sikerült beállítani... Tényleg jó fórum ez, sok segítőkész emberrel. Sziasztok Galériából v. hozott anyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Köszönöm,most már avatart is sikerült beállítani... Tényleg jó fórum ez, sok segítőkész emberrel. Sziasztok Külön örülök hogy te nem a világ másik felén laksz mint az itteni barátaink zöme! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Galériából v. hozott anyag? Szép ótó mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Zachi a tiédet hol lehetne meglesegetni? Persze a 66-os is szuper. A fiammal (a Vedrák óta) alaposan tanulmányoztuk a 66-os út történelmét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Jó reggelt mindenkinek,a mérnököknek is! :lol: Üdv az új fórumosnak! Szerint az első felvillanástól számítva 60-80 km-t elmegy az autó,a folyamatos villogásnál is 20 km-t simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Zachi a tiédet hol lehetne meglesegetni? Itt kint a ház előtt! :lol: :lol: :P Csak előbb ki kéne vakarni a hóból, mert már megint hull. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Galériából v. hozott anyag? Most lőttem le a friss hóesésben... saját pic. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Jó reggelt mindenkinek,a mérnököknek is! :lol: Üdv az új fórumosnak! Szerint az első felvillanástól számítva 60-80 km-t elmegy az autó,a folyamatos villogásnál is 20 km-t simán. ,,folyamatos villogásnál,, :lol::D há ezt jól megaszontad :P Persze ércsükám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Jól emlékszem hogy a bönösnek volt anno bavaria típusa? Vagy az nem típus név volt? Aszem 5-ös bmv-ken láttam Igen én is úgy tudom hogy az volt egy felszereltség tip. a Bömbiknél. De én igazából a " vizi" Bavariát ismerem és szeretem... Csak mostanában ritkábban , sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Most lőttem le a friss hóesésben... saját pic. :lol: Győri vagy, vagy környéki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Győri vagy vagy környéki? Született, kis időre elhagyott majd újra visszatért győri.. Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Bavaria = Bajorország Mert hát a németek is tudnak ám a németekre köpködni, ezért (is) látható nem csak BMW-ken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na most jött el az ideje amikoris megtudtam hogy a Bavaria az yacht. Tényleg szép. Tán csak nem tulaj is vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Na most jött el az ideje amikoris megtudtam hogy a Bavaria az yacht. Tényleg szép. Tán csak nem tulaj is vagy? Sajnos csak kis ideig használtam egy ilyen "csodát", családilag egy Balaton 25-s van ami egy más "hajóosztály " de szép .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts