nundee Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 az a kígyó vagynemtommi alakú bigyó a CLII ajtaján egyébként mit akar jelenteni, azt tudja vki? :lol: Szia! Az egy stilizált R betű és a Riviera felszereltségi szintre utal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! G Caravan-hoz hol tudok viszonylag jó árban venni gumiszőnyeget? Bal első ki van taposva :lol: Csak szettet lehet venni mindenhol vagy lehet darabra is? Én pár éve vettem a Lidl-ben fillérekért szettet. Nem olyan rossz mint amilyen olcsó volt. A gyári meg ott van alatta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na mindegy teszek egy próbát. Ha nem sikerül elnézést kérek!! Kresz módósítás 2010 Birsag2010 Gratulálok! Sikerült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Én pár éve vettem a Lidl-ben fillérekért szettet. Nem olyan rossz mint amilyen olcsó volt. A gyári meg ott van alatta. :lol: én méretpontosat vettem 6750-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Gratulálok! Sikerült. :lol: Remélem hasznát veszitek! Másnem olvasgatni jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Remélem hasznát veszitek! Másnem olvasgatni jó lesz :lol: Én örülök hogy felraktad, köszönöm! Egyből alaposan áttanulmányoztam. Nem olyan rosszak ezek a módosítások. Valahogy be kéne vésni minden ember agyacskájába. Persze a meg nem változtatott, régi szabályokkal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Szia! Az egy stilizált R betű és a Riviera felszereltségi szintre utal. végre valaki :lol: köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 végre valaki :lol: köszönöm :lol: Ne de mit takar a riviéra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ttibi Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ne de mit takar a riviéra? Meleg tengerparti föveny érzés a plüss kagylóülésekben :lol: bár az opel ülései nem éppen a keleti kényelmükről híresek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve. szerintem nem gond, elnézzük :lol: :lol: :P ugyanilyen verdám van ám :lol: unikum a kocsi a maga nemében, ritka, mint a fehér G astra kombi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ne de mit takar a riviéra? Klíma helyett egy pálma levél van betűzve a műszerfalba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Régen láttam már a filmet! Szerintem az egyik legjobb!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve. Üdw minálunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Klíma helyett egy pálma levél van betűzve a műszerfalba. :lol: De digit két zónás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Régen láttam már a filmet! Szerintem az egyik legjobb!!! :lol: Ez is alap film :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Egy kis olajos téma?? Négy napja nem volt mozgás az olajos topicban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve. Üdv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ez is alap film :lol: De akkor is. Az alakítások nagyon jók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 De akkor is. Az alakítások nagyon jók! :lol: Nem úgy értettem hogy sz@r. Ez jó film,mint a bakterház,egészséges erotika,pogány madonna,stb Na meg a rocco hátulról szereti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Nem úgy értettem hogy sz@r. Ez jó film,mint a bakterház,egészséges erotika,pogány madonna,stb Na meg a rocco hátulról szereti :lol: Az első 3-at ismerem, de ki az a Rocco? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Az első 3-at ismerem, de ki az a Rocco? :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Egy kis olajos téma?? Négy napja nem volt mozgás az olajos topicban. :P Ma sült krumplit kértem vacsira. Asszony olajban sütötte ki. :lol: (vagy meg? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi Baxus a Wiki mindenkit ismer? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Ma sült krumplit kértem vacsira. Asszony olajban sütötte ki. :lol: (vagy meg? :lol: ) Próbáljátok ki a fritőz olajat. http://vog.hu/termekek/olaj/fritozolaj.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts