Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
az a kígyó vagynemtommi alakú bigyó a CLII ajtaján egyébként mit akar jelenteni, azt tudja vki? :lol:

Szia!

Az egy stilizált R betű és a Riviera felszereltségi szintre utal.

Elküldve
Sziasztok!

G Caravan-hoz hol tudok viszonylag jó árban venni gumiszőnyeget?

Bal első ki van taposva :lol:

Csak szettet lehet venni mindenhol vagy lehet darabra is?

Én pár éve vettem a Lidl-ben fillérekért szettet. Nem olyan rossz mint amilyen olcsó volt. A gyári meg ott van alatta. :lol:

Elküldve
Remélem hasznát veszitek! Másnem olvasgatni jó lesz :lol:

Én örülök hogy felraktad, köszönöm! Egyből alaposan áttanulmányoztam. Nem olyan rosszak ezek a módosítások. Valahogy be kéne vésni minden ember agyacskájába. Persze a meg nem változtatott, régi szabályokkal együtt.

Elküldve

Sziasztok!

Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve.

Elküldve
Ne de mit takar a riviéra?

Meleg tengerparti föveny érzés a plüss kagylóülésekben :lol: bár az opel ülései nem éppen a keleti kényelmükről híresek :lol:

Elküldve
Sziasztok

Első bejelentkezésem. Már nézegettem az oldalt. Lelestem egy-két trükköt, amit írtak az opelesek és a szerelők. Köszönöm! Továbbra is élek a lehetőséggel, ha nem gond. 2002-es G Astra 1.7 DTI fehér kombim van. Meg vagyok vele elégedve.

szerintem nem gond, elnézzük :lol: :lol: :P

ugyanilyen verdám van ám :lol: unikum a kocsi a maga nemében, ritka, mint a fehér G astra kombi :lol:

Elküldve
Sziasztok!

Üdw minálunk! :lol:

Elküldve
Sziasztok!

Üdv.!

Elküldve
De akkor is. Az alakítások nagyon jók! :lol:

Nem úgy értettem hogy sz@r.

Ez jó film,mint a bakterház,egészséges erotika,pogány madonna,stb

Na meg a rocco hátulról szereti :lol:

Elküldve
Nem úgy értettem hogy sz@r.

Ez jó film,mint a bakterház,egészséges erotika,pogány madonna,stb

Na meg a rocco hátulról szereti :lol:

Az első 3-at ismerem, de ki az a Rocco? :lol:

Elküldve
Egy kis olajos téma??

Négy napja nem volt mozgás az olajos topicban. :P

Ma sült krumplit kértem vacsira. Asszony olajban sütötte ki. :lol:

(vagy meg? :lol: )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.