Sebald Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Békés megyében a legrosszabbak a viszonyok, kevés pénz és elég drágaság van... és nagy a munkanélküliség...... Értem. Azért béke az van ugye? Ehh erre nem lehet semmi vicceset válaszolni mert ez sajnálatos akárhogy is nézzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 105, itt elértek :lol: eredetileg közlekedés építő technikus lennék Engem is ezen a számon, csak más városban :lol: Holnap megyek is. Tényleg hadd kérdezzem már meg, merre vonulsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na Free csomagolj, lassan lejár a te időd és jő az enyém az igavonásban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Értem. Azért béke az van ugye? Ehh erre nem lehet semmi vicceset válaszolni mert ez sajnálatos akárhogy is nézzük... béke az van meg remény, de sajnos máshol sem jobb a helyzet Peace and Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Make love not war! :lol: (milyen okosakat írok ma este,pedig nem is ittam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na Free csomagolj, lassan lejár a te időd és jő az enyém az igavonásban. :lol: Még nem vagyok kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 :lol: Tervezés, vagy kivitelezés? Már biztos én vagyok fáradt, de mit akartál azzal mondani, hogy kitakarás nélkül? Más megtervezi, közben én megrajzolom és utána kivitelezővé válok. univerzális vagyok Kitakarás nélkül? Nem ássuk fel a nyomvonalat, hanem csak egy indítóaknát építünk és onnan béleljük ki a régi csűt. Most éppen Debrecent tesszük tisztába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na én megyek filmet nézek.(Sasszem 2008)Majd ha vége lesz visszanézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Más megtervezi, közben én megrajzolom és utána kivitelezővé válok. univerzális vagyok Kitakarás nélkül? Nem ássuk fel a nyomvonalat, hanem csak egy indítóaknát építünk és onnan béleljük ki a régi csűt. Most éppen Debrecent tesszük tisztába. Világos így már értem. Majdnem nekünk is volt egy debreceni munkánk, szennyvíz bővítés tervezésre. Már nem tudom min úszott el. Na én megyek filmet nézek.(Sasszem 2008)Majd ha vége lesz visszanézek. Na remélem akkor én már sörörzök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 B@cca meg,hú de utálom ,mikor nézem a filmet és a 3/4 részénél visszaugrik a letöltés elejére és nem is lehet végignézni! :lol: Pedig marha jó volt a film. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Hey Qpack barátom! Lehet, hogy én nem figyeltem eddig, de nekem most derült fény a sötét agyamban, hogy miért is Qpack a neved. Eddig nem tudtam, hogy neked is Coupe-d van. Arra már rájöttem, hogy az avatar-od csak a tárból való... :lol: Hát barátom, de jó is volna...az enyém a drágább Coupe, mert ezen 2 ajtóval több van :P ...bakker nem tudok szunnyadni...reggel pedig indulás melóba :lol: ...még aludhatnék egy egész órát... :lol: Az 1.8-on nem ugyanaz a váltó(áttétel) van mint az 1.6-on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Én is tervezem, hogy hazafelé beugrok a sörözőbe... ott vannak a cimborák. Otthon már úgy is alszanak a gyerekek, az asszony meg a holnapi vizsgáira készül. Tehát.... Én most jöttem haza haverokkal a sörözőből. Leszaladt néhány söröcske, haver barátnőjét cikiztem is egy picit :lol: Nagylány sehol, egyetemista, szóval "az" ma nem lesz... :lol: Amúgy irígy vagyok rád. Nálunk asszem először lesz diploma, aztán lesznek gyerekek, az meg kb. 4-5 év, pedig már egynek a nevét is kitaláltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Aztán csak óvatosan azzal a PS-írással, mert CTP-sek aztán jól lehordanak... huhú, szintén szakmabeli? vagy csak 1 tájékozott embör? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 huhú, szintén szakmabeli? vagy csak 1 tájékozott embör? DTP-iparban nyomom én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Békés megyében a legrosszabbak a viszonyok, kevés pénz és elég drágaság van... és nagy a munkanélküliség...... Én meg majdnem elvégeztem a tűzoltóparancsnokit a Laktanya utcában, csak közben kiszervezték a cég tűzoltóságát. Azért az szívás, hogy ehhez nekem, mint önkéntesnek 3 hónapos tanfolyam elég lett volna, míg egy főállásúnak (ha jól emléxem) 9-12 hónap az alaptanfolyam. Mégis magasabb értékű képzettségem lett volna illetve van sokaknak (de csak papíron). Ez nálunk az értékrend. :lol: Amúgy itt Somogyban sem jobb a helyzet a pénzt, munkát, árakat illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 De én is láttam már szennyvizet is meg vizet is meg gázt is meg terveket is meg...... :lol: Úgy úgy. Valamilyen szinten nekem is közöm van ezekhez. A szennyvíz előállításában nagyban amihez ugye elengedhetetlen a vízhasználat egy gázzal bemelegített fűrdőszobában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Én meg majdnem elvégeztem a tűzoltóparancsnokit a Laktanya utcában, csak közben kiszervezték a cég tűzoltóságát. Azért az szívás, hogy ehhez nekem, mint önkéntesnek 3 hónapos tanfolyam elég lett volna, míg egy főállásúnak (ha jól emléxem) 9-12 hónap az alaptanfolyam. Mégis magasabb értékű képzettségem lett volna illetve van sokaknak (de csak papíron). Ez nálunk az értékrend. :lol: Amúgy itt Somogyban sem jobb a helyzet a pénzt, munkát, árakat illetően. Akkor mostmár az jelentkezzen,akinél rendesen fizetnek,van munka,megbecsülik a dolgozót,megfizethetőek az árak. Mert akkor mind odaköltözünk! :P Vagy ilyen nincs is már ebben az országban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 De van! Ott jajgatnak a leghangosabban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Akkor mostmár az jelentkezzen,akinél rendesen fizetnek,van munka,megbecsülik a dolgozót,megfizethetőek az árak. Mert akkor mind odaköltözünk! :lol: Vagy ilyen nincs is már ebben az országban? :lol: parlament, Bkv és Máv már tele van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ...szóval nem gondolom, hogy nem tudná azaz 1.8 a 200 km/h-t... Biztosan tudja, én úgy értettem hogy az 1.8-as Coupé nem futja meg a 240-et... Update: a gyári adat szerint a Z18XE Coupé végsebessége 210km/h, a 3-4-5 ajtósé ugyanezzel a motorral 205km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Az 1.8-on nem ugyanaz a váltó(áttétel) van mint az 1.6-on? A 16szelepes 1.6-osok váltója ugyanaz mint az 1.8-é (bár kétféle végáttétel van), a 8 szelepes 1.6-osoké teljesen más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Hogy tudok itt közzé tenni .pdf-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Akkor mostmár az jelentkezzen,akinél rendesen fizetnek,van munka,megbecsülik a dolgozót,megfizethetőek az árak. Mert akkor mind odaköltözünk! :lol: Vagy ilyen nincs is már ebben az országban? :lol: Mit jelent a ,,rendesen fizetnek,, ? Fizikai melóból soha sehol senki nem gazdagodott meg. Én karbantartó vagyok egy elég nagy gyárban. Ketten nyomjuk délután meg éjszaka, hetente váltva, 20 ember meg délelőtt. 688/ó+65%mp+mb. Nem sok de eltartom belőle a 3 gyerekem meg a nejemet, fizetem a kocsi és a házam törlesztését. Panaszkodjak? Minek? Rosszabb ne legyen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na mindegy teszek egy próbát. Ha nem sikerül elnézést kérek!! Kresz módósítás 2010 Birsag2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! G Caravan-hoz hol tudok viszonylag jó árban venni gumiszőnyeget? Bal első ki van taposva :lol: Csak szettet lehet venni mindenhol vagy lehet darabra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts