G á b o r Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ez nagyon jó: :lol: A többi videóját és érdemes megnézni, sok ökörséget csinált. :lol: Rocky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ez nagyon jó: :lol: A többi videóját és érdemes megnézni, sok ökörséget csinált. :lol: Rocky: Van egy olyan TV csatorna, hogy Comedy Central. Azon reklámidőben szoktak ilyen videókat mutogatni. www.nimportequi.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 REMI GAILLARD alap http://www.indavideo.hu/video/Hardcore_orosz_atveresek/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 REMI GAILLARD alap http://www.indavideo.hu/video/Hardcore_orosz_atveresek/ :lol: :lol: :P Ez tetszett! A vége a legjobb :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerviztopicban felvetett téma: Miket hazudnak a nepperek a használt autó előző tulajáról... Én őszintén szólva soha nem értettem mitől pozitívum a női tulaj? Figylem! Általánosítani fogok, a kivételek csak erősítik a szabályt 1. Soha nem mossa le maga kézzel, gépi mosóban karcoltatja össze 2. Össze-vissza váltanak szétrángatják az egészet 3. Vagy halál óvatosan megy --> koksz 4. Koccannak mindennel 5. A legtöbbje nem figyel a szervizelésre, olajcserére 6. Nem fórumozik itt!!! :lol: 7. Szerelőt akkor lát a kocsi, ha már megállt az út szélén . . . Szal nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szal nem értem :lol: Én sem. De még a nemdohányzót se, néhány hónap alatt kimegy a szaga, főleg ha még nyitva is lehet hagyni ablakot (zárt helyen áll). Ha meg az ember csinál egy tisztítást, akkor szinte azonnal (én sem dohányzok, de vettem autót dohányzótól). Még néhány, ami eszembe jut: 8. Parkolás hagy némi kívánnivalót maga után -> állóhelyzetben csavargatja a kormányt (mellesleg ezért se jó az agyonszervózás, tessék izomból is érezni) 9. Nem figyel a motor hőmérsékletére (hideg nem kéne nagyon nyomni) 10. Sokat csusztatja a kuplungot 11. Műszerfalon a jelzéseket kb. sosem figyeli vagy veszi észre Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Én sem. De még a nemdohányzót se, néhány hónap alatt kimegy a szaga, főleg ha még nyitva is lehet hagyni ablakot (zárt helyen áll). Ha meg az ember csinál egy tisztítást, akkor szinte azonnal (én sem dohányzok, de vettem autót dohányzótól). Még néhány, ami eszembe jut: 8. Parkolás hagy némi kívánnivalót maga után -> állóhelyzetben csavargatja a kormányt (mellesleg ezért se jó az agyonszervózás, tessék izomból is érezni) 9. Nem figyel a motor hőmérsékletére (hideg nem kéne nagyon nyomni) 10. Sokat csusztatja a kuplungot 11. Műszerfalon a jelzéseket kb. sosem figyeli vagy veszi észre Van egy városban szaladgálós skoda 105L-je az asszonynak. A nyáron gondolt egyet és átment Szentesre vele. Kb fél óra és csörög a telefon, hogy drágám felforraltam a vizet. Mondom hogy-hogy!!?? Azt mondja nem tudja. Mondom nyisd föl a motorháztetőt (hátul) és nézd meg van e ékszíj. Nem volt!! Mondom és nem vetted észre a műszerfalon, hogy világít a tőltésjelző!!!?? Aszongya azt hittem a nap süt bele.....!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerviztopicban felvetett téma: Miket hazudnak a nepperek a használt autó előző tulajáról... Én őszintén szólva soha nem értettem mitől pozitívum a női tulaj? Figylem! Általánosítani fogok, a kivételek csak erősítik a szabályt 1. Soha nem mossa le maga kézzel, gépi mosóban karcoltatja össze 2. Össze-vissza váltanak szétrángatják az egészet 3. Vagy halál óvatosan megy --> koksz 4. Koccannak mindennel 5. A legtöbbje nem figyel a szervizelésre, olajcserére 6. Nem fórumozik itt!!! :lol: 7. Szerelőt akkor lát a kocsi, ha már megállt az út szélén . . . Szal nem értem :lol: Ja, ezt én sem értettem sosem. Ne hagyd ki az út szélén olyatán való parkolást, hogy a felni pereme már hullámos, a futóműnek meg annyi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na én ezzel már vitatkoztam egyszer :lol: Gyere már ki 30-30 centi elől hátul parkolásból úgy, hogy nem tekered álló helyben.. Finom pedálkezelés és elég gyors kormányforgatás a siker titka. Át lehet tekerni azt a kormányt egyik végállásból a másikba úgy is hogy közben csak 10 centit gurulsz előre vagy hátra... a lényeg hogy gurulj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Amúgy majdnem minden Astraban 220-ig van skálázva a sebességmérő, talán csak a 2,2-es szívó és a 2,0-s turbós benzinesnél van feljebb. 1.8 Coupé is 240-ig van... az más kérdés hogy meg se közelíti ezt a sebességet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Van egy városban szaladgálós skoda 105L-je az asszonynak. A nyáron gondolt egyet és átment Szentesre vele. Kb fél óra és csörög a telefon, hogy drágám felforraltam a vizet. Mondom hogy-hogy!!?? Azt mondja nem tudja. Mondom nyisd föl a motorháztetőt (hátul) és nézd meg van e ékszíj. Nem volt!! Mondom és nem vetted észre a műszerfalon, hogy világít a tőltésjelző!!!?? Aszongya azt hittem a nap süt bele.....!! :lol: Az az érdekes, hogy a többibe nem süt bele a nap, csak pont abba az egybe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Bsszus, hogy én még mindig dolgozom :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Bsszus, hogy én még mindig dolgozom :lol: :lol: :P :lol: akkor már ketten vagyunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 akkor már ketten vagyunk..... Hárman... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 akkor már ketten vagyunk..... Hárman... Szerk.: négyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nabbzzeg... ti mit melóztok? Én szennyvíz csatornahálózatot tervezek Pilisvörösvárra éppen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nabbzzeg... ti mit melóztok? Én szennyvíz csatornahálózatot tervezek Pilisvörösvárra éppen én meg vigyázok rátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Én szennyvíz csatornahálózatot tervezek Pilisvörösvárra éppen Figyejjémá, sztem holnapig má kibírják hogy nincs hova elfolynia a szennyvízüknek... :lol: *Szerk.: hétfőig is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Figyejjémá, sztem holnapig má kibírják hogy nincs hova elfolynia a szennyvízüknek... :lol: *Szerk.: hétfőig is. :lol: Hétfő reggel van a leadási határidő... Hétvégén már nem akarok bejönni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nabbzzeg... ti mit melóztok? Én szennyvíz csatornahálózatot tervezek Pilisvörösvárra éppen Szép is az, a kivitelezők meg majd jól lekaszálják az uniós lóvét helyetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szép is az, a kivitelezők meg majd jól lekaszálják az uniós lóvét helyetted. Ja, és megépítenek egy tök mást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ja, és megépítenek egy tök mást... Nopersze csak a 8. alvállalkozó.. A zsírt a jogászok teszik el Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Nopersze csak a 8. alvállalkozó.. A zsírt a jogászok teszik el Ejj, de szép kis ország ez :lol:, vagy csak mi vagyunk rossz helyen. Nem "menő" ma dógozni, el kő menni BKV-fejesnek vagy szakszervezeti vezetőnek, vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nabbzzeg... ti mit melóztok? Én szennyvíz csatornahálózatot tervezek Pilisvörösvárra éppen kolléga! :lol: én szintén szennyvíz, és víz és gáz kitakarás nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 kolléga! :lol: én szintén szennyvíz, és víz és gáz kitakarás nélkül Kollégák! Apám szintén szennyvíz :lol: :lol: :P (csepeli szennyvíztisztító) Amúgy én meg DTP (tervezőszerkesztő), de jól hangzott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts