banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 ha már viccelődünk :lol: :P Este vacsora közben megy a vita férj és feleség között. Egyszer csak rácsap a férj az asztalra...Mégis, ki az úr a háznál!!?? :lol:Arra a szóra az asszony lekever egy hatalmasat a férjének. Erre a férj: Jól van na, csak kérdeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 az a kígyó vagynemtommi alakú bigyó a CLII ajtaján egyébként mit akar jelenteni, azt tudja vki? :lol: tényleg senki nem vágja? komolyan kérdeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ja ki lehet próbálni gurulni leállított motorral szervós autóval... érdekes feeling de még a fék is :P Olyan mint egy rossz szoruló kormányos fékproblémás trabant! :lol: (amúgy a trabant jó kocsi!!) Van egy ismerősöm aki buszsofőr volt. Elég vékonyka gyerek de a szervókormányos buszhoz elég volt az a fizikai erő amit ő képviselt. Majd egyszer csak munkahely váltás miatt egy szervo nélküli kisbuszra került. Egy hét után elkezdett panaszkodni, hogy neki milyen izomláza van meg hogy fáj a karja. :lol: Ez egy hétvégi összeröffenésnél volt ahol 5-6 fős társaság iszogatott (köztük én is). El vagyunk kényelmesedve. A jót hamar meg lehet szokni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 az a kígyó vagynemtommi alakú bigyó a CLII ajtaján egyébként mit akar jelenteni, azt tudja vki? :lol: "Az egy kígyó?!!!! Jújj, more az nagyon kígyó"!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
criss Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 kinn a kátyukat ugy javitják hogy legalább 30cm mélyen kivakarják a kátyut és uj töltést csinálnak bele angliában nem kátyúznak!egész útszakaszt ujra aszfaltozzák!egyszerrekb 100 métert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Úgy-úgy, tekergetjük! :lol: Csak nem használ neki! A muszáj nagy úr. Úgy ám! Most hogy mondod, hadd mutatkozzam be; Muszáj Gábor vagyok. Üdw! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Úgy-úgy, tekergetjük! :lol: Csak nem használ neki! A muszáj nagy úr. Úgy ám! Most hogy mondod, hadd mutatkozzam be; Muszáj Gábor vagyok. Üdw! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Úgy ám! Most hogy mondod, hadd mutatkozzam be; Muszáj Gábor vagyok. Üdw! :lol: Jólvan, elhisszük, ne mondd többször :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
criss Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 menet közben visza jött a töltés és vele együtt a szervó is!ebben az esetben mi volt a probléma?Kontakt hiba????????????????????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 menet közben visza jött a töltés és vele együtt a szervó is!ebben az esetben mi volt a probléma?Kontakt hiba????????????????????????? :lol: Az, hogy a mai napig nem látta szakember. :P :lol: Bocs, de ha jól számolom már legalább 1 hete fennálló problémád van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
criss Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Az, hogy a mai napig nem látta szakember. :lol: :lol: mindig opel szervizbe hordom csak most nem kapkodtam el pénzhiány miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 mindig opel szervizbe hordom csak most nem kapkodtam el pénzhiány miatt! Bár a motortér nem bálterem, de addig is a kontaktokat próbáld meg átnézni, megmozgatni, tisztogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Van egy ismerősöm aki buszsofőr volt. Elég vékonyka gyerek de a szervókormányos buszhoz elég volt az a fizikai erő amit ő képviselt. Majd egyszer csak munkahely váltás miatt egy szervo nélküli kisbuszra került. Egy hét után elkezdett panaszkodni, hogy neki milyen izomláza van meg hogy fáj a karja. :lol: Ez egy hétvégi összeröffenésnél volt ahol 5-6 fős társaság iszogatott (köztük én is). El vagyunk kényelmesedve. A jót hamar meg lehet szokni! Ez igaz, de a szervó nélküli, vagy a nem működő szervó közt nagy a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
criss Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Bár a motortér nem bálterem, de addig is a kontaktokat próbáld meg átnézni, tisztogatni. ja azon leszek köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Van egy problémám. Vettem nemrég egy Y20DTH-s Asztrát, és nem meny 210 k/h fölé a mutató. Pedig 220-ig van kiosztva. Nem tudjátok mi lehet az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Van egy problémám. Vettem nemrég egy Y20DTH-s Asztrát, és nem meny 210 k/h fölé a mutató. Pedig 220-ig van kiosztva. Nem tudjátok mi lehet az oka? Mindegyik 220 ig van, nekem is, pedig a hivatalos adat 198km/h max nekem. Ez semmit nem jelet, viszont, ha sokáig akarod még használni a kocsidat ne nagyon menjél 210-el. Jogsiról nem is beszélve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mindegyik 220 ig van, nekem is, pedig a hivatalos adat 198km/h max nekem. Ez semmit nem jelet, viszont, ha sokáig akarod még használni a kocsidat ne nagyon menjél 210-el. Jogsiról nem is beszélve... Győr-Tatabánya oda-vissza 100-110 km, nem is tudom... Persze a kacsingató kameráknál lassítva. Ne vedd komolyan a kérdést, azt hittem leesik elsőre.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ez igaz, de a szervó nélküli, vagy a nem működő szervó közt nagy a különbség. Értem én, hogy non-stop de meddig van nyitva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 menet közben visza jött a töltés és vele együtt a szervó is!ebben az esetben mi volt a probléma?Kontakt hiba????????????????????????? :lol: nem opel szervízbe kell menni, ha nem garis már....elektromosságis kollégát kell keresni és megcsinálja..nem 4-5000 Ft/órás díjjal...az én töltésem egy ilyen után(indításkor nem volt töltés, majd kb 5 másdoperc és volt) még élt 25 percet....aztán 110km-re még haza húztam vele töltés nélkül egy 318-as BMW-t :lol: Szóval 110km szervó nélkül kb 100km/h-val (3 méterre) a seggembe egy BMW akart leturni...de nem hagytam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Van egy problémám. Vettem nemrég egy Y20DTH-s Asztrát, és nem meny 210 k/h fölé a mutató. Pedig 220-ig van kiosztva. Nem tudjátok mi lehet az oka? nem megy 220-at! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Van egy problémám. Vettem nemrég egy Y20DTH-s Asztrát, és nem meny 210 k/h fölé a mutató. Pedig 220-ig van kiosztva. Nem tudjátok mi lehet az oka? Gyári végsebesség 188km/h (a megengedett terhelés felénél mérve), a többit is az óra csalja oda. Amúgy majdnem minden Astraban 220-ig van skálázva a sebességmérő, talán csak a 2,2-es szívó és a 2,0-s turbós benzinesnél van feljebb. Már az 1,3-as Kadettnél is 220-at írt, aztán az se megy többet 155-nél, de az F Astraban is 220-ig volt emlékeim szerint. Egyszerűen ugyanazt a műszeregységet rakják (majdnem) minden motorváltozathoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nem megy 220-at! :lol: Nehogymá ennyivel menjetek. Nem is (csak) a motor, de a fééék.... Vazz, ezt az autót nem erre találták ki... Én már 150nél furin érzem magam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Nehogymá ennyivel menjetek. Nem is (csak) a motor, de a fééék.... Vazz, ezt az autót nem erre találták ki... Én már 150nél furin érzem magam.... Én 150nél rakom az 5.-et... :lol: mert akkor már kéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts