Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Akkor te nem képviselő vagy! :lol: Se országgyűlési, se önkormányzati, se területi, se közös. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 :lol: Van nekem rendes szakmám, foglalkozásom, munkahelyem. És gerincem is van. :lol: Akkor te tisztességes ember vagy és tisztességgel , becsülettel dolgozol. Ebből nem lehet megélni!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 tiszteletem az uraknak. tegnap ugy jártam hogy kispesten mentem a Zrinyi u.-ban 2 oldalt parkoltak jött velem szembe 1 g astra-s márkatárs és ha nem kapom el a kormányt lesodorja a bal oldalamat . ugy látszik köztünk is vannak ganaj emberek . fekete metál volt a müszer nagyon szép de a gazdája meg sötét hogy világit a szájába a negro cukor . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 "Ahhoz" tudtommal nem kell járó motor... :lol: Amúgymeg mivan abban, hogy nincs töltés? Egy darabig elmegy az autó töltés nélkül is... Kedves barátom az autónak nem volt semmi baja, az én álló részem romlott el! :lol: Egyébként csak tréfa folt valóság alap nélkül. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Hm! A kátyúkat meg nem kerülgetni, vagy este ködlámpával keresgélni hanem megszüntetni kellene vagy esetleg olyan utat építeni amin nem keletkezik az első téli időszak után gödör, lyuk! kinn a kátyukat ugy javitják hogy legalább 30cm mélyen kivakarják a kátyut és uj töltést csinálnak bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 kinn a kátyukat ugy javitják hogy legalább 30cm mélyen kivakarják a kátyut és uj töltést csinálnak bele Itthon meg úgy, hogy "kotord ki Józsikám egy kicsit azzal a lapáttal. Így jó, most cigiszünet. Na akkor tegyünk bele egy kis aszfaltot aztán tapicskoljuk le." Vagy kiteszik a 30-as táblát mert az olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Kedves barátom az autónak nem volt semmi baja, az én álló részem romlott el! :lol: Egyébként csak tréfa folt valóság alap nélkül. :lol: Ebben a korban már megesik :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 tiszteletem az uraknak. tegnap ugy jártam hogy kispesten mentem a Zrinyi u.-ban 2 oldalt parkoltak jött velem szembe 1 g astra-s márkatárs és ha nem kapom el a kormányt lesodorja a bal oldalamat . ugy látszik köztünk is vannak ganaj emberek . fekete metál volt a müszer nagyon szép de a gazdája meg sötét hogy világit a szájába a negro cukor . Na Freeze...? :lol: Erről is egy vicc jut eszembe: Megy haza a medve segg részegen. Meglátja a nyuszika és gondolja jól elveri a medvét most elbír vele. Másnap kék-zölden kel fel a medve, fáj mindene. Az oroszlán összehív egy gyűlést, hogy kiderítsék ki verte meg a medvét. Mondja a medvének mesélje el mire emlékszik. Azt mondja a medve: Igazából csak arra emlékszem, hogy valami két nagy lefegő izé volt a fején!-mondja a medve Erre nyuszika felszólal: Na csiga, szorul a hurok...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nehogy már gond legyen egy Astra méretű autót egy egészséges férfinak kormányozni néhány (néhánytíz) percig... probáld ki Mosonmagyarovártol gyál-ig majd megtudod a magyarok istenét,de nem kivánom senkinek./adagoloelektronika/. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 tiszteletem az uraknak. tegnap ugy jártam hogy kispesten mentem a Zrinyi u.-ban 2 oldalt parkoltak jött velem szembe 1 g astra-s márkatárs és ha nem kapom el a kormányt lesodorja a bal oldalamat . ugy látszik köztünk is vannak ganaj emberek . fekete metál volt a müszer nagyon szép de a gazdája meg sötét hogy világit a szájába a negro cukor . Én pontosan ugyanígy jártam 2-3 héttel az után hogy megvettem az autót. Én már az út harmadánál voltam amikor a másik befordult az utcába, de nem is lett volna gond hisz a parkoló autók között két astra még simán elfér. Hát ez a gyökér talán becsukta a szemét és pont mielőtt mellém ért, rámhúzta a kormányt. én hogy mentsem amit lehet, a lehető legjobban megközelítettem a parkoló autókat de hiába... 3 tükör csattant egyszerre. Nekem mindkettő, meg a szembe jövő astrának a bal. Az én jobb tükröm egy focus tükrének ment, azon egy halvány karcolás sem esett. Én persze azonnal megálltam, a másik meg lassítás nélkül elment. Így lártam... Persze utána mentem és megállítottam de egy öreg fószer meg egy mami volt. Azt mondta hogy hát ő észre sem vette hogy történt valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Múltkor 25 km-t tettem meg szervó és töltés nélkül a szerelőig, 1x meg kellett fordulnom, na az kemény volt, mivel teljesen más tészta a szervótlanság egy szervós autón, mint amin egyáltalán nincs szervó. csatlakozom az elöttemszolóhoz . Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Se országgyűlési, se önkormányzati, se területi, se közös. :lol: Én közös vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Na Freeze...? :lol: Erről is egy vicc jut eszembe: Megy haza a medve segg részegen. Meglátja a nyuszika és gondolja jól elveri a medvét most elbír vele. Másnap kék-zölden kel fel a medve, fáj mindene. Az oroszlán összehív egy gyűlést, hogy kiderítsék ki verte meg a medvét. Mondja a medvének mesélje el mire emlékszik. Azt mondja a medve: Igazából csak arra emlékszem, hogy valami két nagy lefegő izé volt a fején!-mondja a medve Erre nyuszika felszólal: Na csiga, szorul a hurok...! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 A SZERVÓS TÉMÁHOZ: Hát nem tudom srácok...(mondjuk nem is szeretném tudni milyen ha elmegy a szervó) DE én csak annyit mondok annál talán nem lehet durvább, mint ahogy én önszántamból vezettem az F astrámat majd 5évig. -szervó nuku gyárilag (erre mondjátok, hogy az nem olyan rossz, mintha a meglévő elszáll) -195/50-es gummák -32cm-es SPORTKORMÁNY!!!!! Parkolni még nekem is nehéz volt vele, (bár nem vagyok egy kicsi, gyenge emberke, 196cm, 105kg) mégis szerettem, bár nem sírom vissza az biztos. Egyik barátom (70kiló vasággyal) ha nem gurult legalább 10km/h-val nem tudta eltekerni a kormányt, a nők meg meg se próbálják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 az a kígyó vagynemtommi alakú bigyó a CLII ajtaján egyébként mit akar jelenteni, azt tudja vki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket! Elég jó árban árulják ezeket az állítható sport futóműveket: Katt ide, és nézd meg! Milyen márka ez a TA-Technix? Volt már dolga valakinek ilyennel? Vásárlás előtt vagyok, segítségeteket kérném! Előre is köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na Freeze...? :lol: Erről is egy vicc jut eszembe: Megy haza a medve segg részegen. Meglátja a nyuszika és gondolja jól elveri a medvét most elbír vele. Másnap kék-zölden kel fel a medve, fáj mindene. Az oroszlán összehív egy gyűlést, hogy kiderítsék ki verte meg a medvét. Mondja a medvének mesélje el mire emlékszik.... ha már viccelődünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Azt ugye tudjátok, hogy álló helyzetben sem a szervós kormányt, sem pedig a szervó nélkülit nem tekergetjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Azt ugye tudjátok, hogy álló helyzetben sem a szervós kormányt, sem pedig a szervó nélkülit nem tekergetjük :P akkor álló helyzetben hogy fordulok meg egy szűk helyen? Chuck Norris módra odébb tolom? :lol: :lol: csak vicc volt pajti szúúúúú száááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 A SZERVÓS TÉMÁHOZ: Hát nem tudom srácok...(mondjuk nem is szeretném tudni milyen ha elmegy a szervó) DE én csak annyit mondok annál talán nem lehet durvább, mint ahogy én önszántamból vezettem az F astrámat majd 5évig. -szervó nuku gyárilag (erre mondjátok, hogy az nem olyan rossz, mintha a meglévő elszáll) -195/50-es gummák -32cm-es SPORTKORMÁNY!!!!! Parkolni még nekem is nehéz volt vele, (bár nem vagyok egy kicsi, gyenge emberke, 196cm, 105kg) mégis szerettem, bár nem sírom vissza az biztos. Egyik barátom (70kiló vasággyal) ha nem gurult legalább 10km/h-val nem tudta eltekerni a kormányt, a nők meg meg se próbálják :lol: Na itt az alapvető különbség! Kenyérszervó vs. döglöttszervó. Nem ugyanaz a "feeling". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Azt ugye tudjátok, hogy álló helyzetben sem a szervós kormányt, sem pedig a szervó nélkülit nem tekergetjük :lol: Na én ezzel már vitatkoztam egyszer :lol: Gyere már ki 30-30 centi elől hátul parkolásból úgy, hogy nem tekered álló helyben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 ha mán vicc akkor ezt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na itt az alapvető különbség! Kenyérszervó vs. döglöttszervó. Nem ugyanaz a "feeling". :lol: Ja ki lehet próbálni gurulni leállított motorral szervós autóval... érdekes feeling de még a fék is :P Olyan mint egy rossz szoruló kormányos fékproblémás trabant! :lol: (amúgy a trabant jó kocsi!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na én ezzel már vitatkoztam egyszer :lol: Gyere már ki 30-30 centi elől hátul parkolásból úgy, hogy nem tekered álló helyben.. Úgy-úgy, tekergetjük! :lol: Csak nem használ neki! A muszáj nagy úr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ja ki lehet próbálni gurulni leállított motorral szervós autóval... érdekes feeling de még a fék is :lol: Olyan mint egy rossz szoruló kormányos fékproblémás trabant! :lol: (amúgy a trabant jó kocsi!!) Az már nem feeling. Horror! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts