Lacika85 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nem kifogásként írtam, hanem arra gondoltam hogy mivel a törvényben nincsen megfelelően leírva az hogy pontosan mit is jelent az a "ha a látási viszonyok ezt indokolják", ennélfogva ha a rendőrnek én azt mondom hogy ködfényszóró nélkül nem látok jól, ködfényszóróval meg igen, akkor nem tud mit kezdeni velem, elvégre azt ő nem ítélheti meg hogy én hogyan látok... Ha mondjuk úgy fogalmazna a törvény hogy ködfényszórót csak lakott területen kívül lehet használni és ott is csak akkor ha a látótávolság 50m alá esik, akkor nem volna vitatéma, mert ez így egy mérhető adat, nem úgy mint a "jól látok/nem jól látok", illetve "a látási viszonyok indokolják/nem indokolják" kérdése, mert ez mindenkinél egyénfüggő. Az 50m meg mindenkinél 50m. jó de ha süt a nap és azt mondod nem látsz ködlámpa nélkül akkor kib.szásból elküld orvasira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Csak Explorer alatt fut. nekem mozilla van és megy... csak explorer alatt megy... firefox nem képes kezelni az image plugint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Csak Explorer alatt fut. nekem mozilla van és megy... Az ábrák is? Anno én is letöltöttem a Müllertől + beépülő modult a kép megjelenítéséhez és Firefox alatt csak ábrák nélkül futott. Lehet, hogy azóta már átgyúrták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 No, ma reggel kaptam levelet a Schillertől. Van egy ingyenes átvizsgálási és mosási bónom Jól kezdődik a nap :lol: Pedig csak akkor voltam ott átvizsgálásom egyszer mikor vettem a kocsit a tulajtól aki egyébként Nyíregyházi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Egyszer régen nagyon régen egy diszkó előtt a parkolóban nekem is elb.xódott a kocsiban az álló részem. Elég ciki volt de aztán másnap otthon kárpótoltam a csajt. :lol: :lol: Kellemetlen az ilyen, de megesik néha. :lol: Kérdés: nálatok is olyan a szivargyújtó, hogy ha beledugtok valamit (szigorúan odavaló dolgokat :lol: ), akkor az mozog és nem mindig kap áramot? Észrevettem már a GPS-nél és az ülésfűtésnél is. Ez típushiba? Ha veszek másikat, akkor jó lesz? Eléggé zavar, hogy ha hozzáérek a kábelhez véletlenül, akkor fázik a valagam, mert nincs fűtés. :P És menet közben nem szívesen nézegetem a kis ledet, hogy melyik az a pozíció, amikor újra kap áramot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 No, ma reggel kaptam levelet a Schillertől. Van egy ingyenes átvizsgálási és mosási bónom Jól kezdődik a nap :lol: Pedig csak akkor voltam ott átvizsgálásom egyszer mikor vettem a kocsit a tulajtól aki egyébként Nyíregyházi. vigyázz azért mert nagyon éhes az autóipar a válság óta nehogy eredménynek kijöjjön egy 250.000 HUF + áfa ajánlott javítási ajánlat mert mindent észrevesznek! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 vigyázz azért mert nagyon éhes az autóipar a válság óta nehogy eredménynek kijöjjön egy 250.000 HUF + áfa ajánlott javítási ajánlat mert mindent észrevesznek! :lol: :lol: :P Ajánlani lehet, az még ingyé van :lol: Ha valós a hiba akkor meg meg jön az egyéni akció Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 No, ma reggel kaptam levelet a Schillertől. Van egy ingyenes átvizsgálási és mosási bónom Jól kezdődik a nap :lol: Pedig csak akkor voltam ott átvizsgálásom egyszer mikor vettem a kocsit a tulajtól aki egyébként Nyíregyházi. engem (meg gondolom az eddig velük kapcsolatba került összes embert) tegnap invitált wallis, hogy nézzem meg az új Astrát és ha tesztvezetek adnak 100.000 Ft-os kupont, amit új autó vásárlásnál használhatok fel, ja és átruházható. Nomeg a H Astrát már Classic III-nak nevezik és új klasszikusként fut, a cl II meg már tradicionális jelzőt kapott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Ajánlani lehet, az még ingyé van :lol: Ha valós a hiba akkor meg meg jön az egyéni akció Persze vágom én csak azt hittem átmegy a poén :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 :lol: Kellemetlen az ilyen, de megesik néha. :lol: Kérdés: nálatok is olyan a szivargyújtó, hogy ha beledugtok valamit (szigorúan odavaló dolgokat :lol: ), akkor az mozog és nem mindig kap áramot? Észrevettem már a GPS-nél és az ülésfűtésnél is. Ez típushiba? Ha veszek másikat, akkor jó lesz? Eléggé zavar, hogy ha hozzáérek a kábelhez véletlenül, akkor fázik a valagam, mert nincs fűtés. :lol: És menet közben nem szívesen nézegetem a kis ledet, hogy melyik az a pozíció, amikor újra kap áramot. Nálam is tud mozogni, de ha rendesen betolod, akkor nem mozog. Ragaszd le a vezetéket, hogy ne piszkálhasd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Persze vágom én csak azt hittem átmegy a poén :lol: :lol: Átjött, csak nehéz jól gesztikulálni fórumon :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 engem (meg gondolom az eddig velük kapcsolatba került összes embert) tegnap invitált wallis, hogy nézzem meg az új Astrát és ha tesztvezetek adnak 100.000 Ft-os kupont, amit új autó vásárlásnál használhatok fel, ja és átruházható. Nomeg a H Astrát már Classic III-nak nevezik és új klasszikusként fut, a cl II meg már tradicionális jelzőt kapott :lol: Ja azt nekem is mondták, mondtam, hogy felejtős Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Ja azt nekem is mondták, mondtam, hogy felejtős 60-70 kuponnal már válogathatsz, hogy melyiket vegyed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 60-70 kuponnal már válogathatsz, hogy melyiket vegyed! :lol: bakker, tényleg ez mekkora. Srácok, ki megy hétvégén tesztvezetni? Nem akarjátok rám átruházni a kuponjaitokat? Viszlek egy próbakört az új Insigniámmal, na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 60-70 kuponnal már válogathatsz, hogy melyiket vegyed! :lol: No ha évente keresnek és adnak kupont, akkor 70 év és meg van a gyári veterán H astra :lol: :P szerk: igaz, hogyaddigra 105 leszek, node jól bírom én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 No ha évente keresnek és adnak kupont, akkor 70 év és meg van a gyári veterán H astra :lol: :lol: szerk: igaz, hogyaddigra 105 leszek, node jól bírom én... Átruházható!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 bakker, tényleg ez mekkora. Srácok, ki megy hétvégén tesztvezetni? Nem akarjátok rám átruházni a kuponjaitokat? Viszlek egy próbakört az új Insigniámmal, na? No ha évente keresnek és adnak kupont, akkor 70 év és meg van a gyári veterán H astra :lol: :lol: szerk: igaz, hogyaddigra 105 leszek, node jól bírom én... végülis, hogy az egy mindenkiért, mindenki énértem, mozgalomban mindenki jól járjon, valóban kell a 60-70 év, feltéve, hogy évente lesz ilyen akció. Azért nem vagyok olyan önző dög, hogy mondjuk szívességből ne menjek el az akkor már 1 éves insigniámmal segíteni egy kartársnak, hogy neki is lehessen új autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Egyszer régen nagyon régen egy diszkó előtt a parkolóban nekem is elb.xódott a kocsiban az álló részem. Elég ciki volt de aztán másnap otthon kárpótoltam a csajt. :lol: Hááát... 4 napig állt... egyfolytában.. azé ez nemrossz teljesítmény..! :lol: Nemcsoda, h bemondta az unalmast..! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Persze vágom én csak azt hittem átmegy a poén :lol: :lol: :lol: :P Vazze magamnak válaszolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 :lol: :lol: Vazze magamnak válaszolok Tehát nektek átjött a poén :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látom mindenki keményen dolgozik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látom mindenki keményen dolgozik. :lol: biztos sok itt a bkv-s :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látom mindenki keményen dolgozik. :lol: A látszat csal, csak Multitaskosak vagyunk :lol: Egyébként tényleg, két hónapja reggeltől estig nyomjuk. Holnap lesz leadás phuu... Elvinni sem lesz egyszerű a terveket, méretre sem kevés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látom ezzel a ködlámpa témával beleléptem a sűrűbe. Ha a látási viszonyok úgy ítélik meg. Szerény véleményem szerint, ha valaki MÁR csak és kizárólag ködlámpával lát megfelelően, akkor orvosilag vannak gondja. A kátyús dolgokkal egyet értek, valóban jóval hamarabb észlelhetőek, mint normál tompítottnál vagy refinél. Sajnos a Kreszben még ezt nem tették helyre, és erre hivatkozva sokan használják. Az utólagos xenonnál ugyan ez a helyzet. Bár most azt hallottam, hogy célirányosan ezt is nézni fogják. A hátsó ködzárófény is egy érdekes történet. De valóban igaz, hogy egy rosszul beállított tompított, vagy egy "kacsintó" autó is okozhat ilyen vakfoltokat, meg vakításokat. Az mellett hogy megint elkezdték a mentőládákat nézegetni 30 000 pénzbüntetés keretében. Megint kell nekik a pénz úgylátom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látom mindenki keményen dolgozik. :P Aljas rágalom! Kikérem magamnak! Még hogy dolgozni! :lol: Csak látnád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts