Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 romnyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 az mi? szokták úgy is mondani, hogy WIW gyanús kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Gáré, romnyi, csaj = lány (enyhén lovári nyelvi beütésekkel) Birtokos esetben barátnő, nem pedig "lánya"-ként értendő :lol: ezen nyelvi használattal persze nem célozni akartam a lányka cipész mivoltára, mert nem tűnik annak, csupán meg fertőzte már a szóhasználatomat a Nógrádi "Kisseb"-ség. A múltkor jókat rögögtem a KSH %-os adatain e tekintetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Gáré, romnyi, csaj = lány (enyhén lovári nyelvi beütésekkel) Birtokos esetben barátnő, nem pedig "lánya"-ként értendő :lol: ezen nyelvi használattal persze nem célozni akartam a lányka cipész mivoltára, mert nem tűnik annak, csupán meg fertőzte már a szóhasználatomat a Nógrádi "Kisseb"-ség. A múltkor jókat rögögtem a KSH %-os adatain e tekintetben. A romnyi-t sem ismertem :lol: DE köszi a felvilágosítást. Ja azt hallottátok, hogy Győzikét kirabolták meg megverték a posta előtt? pffff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 A veréstől sem jött meg az esze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 A romnyi-t sem ismertem :lol: DE köszi a felvilágosítást. Ja azt hallottátok, hogy Győzikét kirabolták meg megverték a posta előtt? pffff Nem is hallottam róla, pedig Édesanyámmal lakik egy utcában, (vagy lakott már nem is tudom, hogy elköltözött-e) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 max hülyébb lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nem is hallottam róla, pedig Édesanyámmal lakik egy utcában, (vagy lakott már nem is tudom, hogy elköltözött-e) Óóó, még tavaly volt, de csak tegnap tették közhírré ime Szerintem egyébként kamu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Óóó, még tavaly volt, de csak tegnap tették közhírré ime Szerintem egyébként kamu... Hát én egy szót sem hallottam róla, ami persze nem jelenti, hogy nem lehet igaz. A szituáció elvben könnyen elképzelhető, nem kevesen csapnának neki oda szívesen :lol: DE az is igaz, hogy rengeteg álhír szokott megjelenni róla. A Győzike show is egy akkora megjátszás volt, hogy az elképesztő. Egy Ismerősöm egy könyvesboltban dolgozott, ahová egyszer betért a stáb. Teljesen normálisan viselkedett mindenki, aztán az ismerősöm elmondása szerint intett a kamerás, hogy készen állnak a felvételre. No ekkor Győzi szólt a kis Virágnak, hogy lehet kezdeni és akkor elkezdett látványosan mindent lepakolni, rosszalkodni. Aztán vége lett a felvételnek és a hangoskodásnak is. Aztán összepakoltak... Anyámnál is voltak egyszer az üzletében, (tavaly télen) mikulásruhát kölcsönözni. Akkor az öccse volt ott. Az is akkora agybajnok, hogy 5x kellett újravenni a jelenetet, pedig csak egy egyszerű ruhakölcsönzésről volt szó. Anyám jókat odamondott úgy finoman, persze azt kivágták :lol: szerk: Bátyja bocs, nem öccse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Jajj ezek a magyar celebek,ááááááá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 No, meg a futóműve is rendben van. :lol: Én azért alánéznék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 celebek? ezek? ugyan má'... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 celebek? ezek? ugyan má'... Celeb = semmihez sem értő, semmirekellő, magamutogató majom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 én csak azt nem tudom, hogy a "celebek" akarnak a tv-ben szerepelni vagy a tv akar "celebek"-et mutogatni... de végülis mindegy. nálam elérték, hogy tv2-n; rtl-en kb csak hiradót nézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 én csak azt nem tudom, hogy a "celebek" akarnak a tv-ben szerepelni vagy a tv akar "celebek"-et mutogatni... de végülis mindegy. nálam elérték, hogy tv2-n; rtl-en kb csak hiradót nézek. szerintem utóbbi, külben nem a tv fizetne a celebeknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Celeb = semmihez sem értő, semmirekellő, magamutogató majom... :lol: Ja ja.. oká.. hmm rókázni tudnák tőlük, a legnagyobb kedvencem a f@szpörgetődániel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 általában mennyi ideig jár indítás után emelt alapjáraton a motor? lehet sok mindentől függ, nekem most reggel -3 fokban kb fél perc után visszaállt a normálra.. ehhez képest az F-ben télen percekig nyomta, biztos jó ez így? valami hőmérsékletet kell elérnie ami felett visszaveszi, vagy hogy van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 általában mennyi ideig jár indítás után emelt alapjáraton a motor? lehet sok mindentől függ, nekem most reggel -3 fokban kb fél perc után visszaállt a normálra.. ehhez képest az F-ben télen percekig nyomta, biztos jó ez így? valami hőmérsékletet kell elérnie ami felett visszaveszi, vagy hogy van ez? Az enyémen semeddig. Legalábbis én nem veszem észre (lehet, hogy 700 helyett 800-on megy és neki az az emelt), mert 800 fölött sohasem járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Az enyémen semeddig. Legalábbis én nem veszem észre (lehet, hogy 700 helyett 800-on megy és neki az az emelt), mert 800 fölött sohasem járt. nekem is z14xep, és 1000 körül tartja meg egy darabig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 nekem is z14xep, és 1000 körül tartja meg egy darabig nekem a Z14XE még nincs kész a garázsom és hát csak egy tető van felette így kb 1200 pörög majd rövid időn belül 1000 majd 800. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 nekem a Z14XE még nincs kész a garázsom és hát csak egy tető van felette így kb 1200 pörög majd rövid időn belül 1000 majd 800. Nekem szintén ugyan ez! Motor nekem is Z14XE! Mikor voltak azok a -18 ak akkor azért feltekerte 1300 ig ott kb 2 percig járt aztán mikor visszajött 1100 re akkor már indultam szal tovább nem figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Nekem szintén ugyan ez! Motor nekem is Z14XE! Mikor voltak azok a -18 ak akkor azért feltekerte 1300 ig ott kb 2 percig járt aztán mikor visszajött 1100 re akkor már indultam szal tovább nem figyeltem. jaja nekem is valami ilyesmi. -18 ban egy éjszakás állás után pár másodpercig megmutatta hogy van benne hidrotőke, :lol: taktaktak Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 hát akkor lehet hogy az éppen bent lévő sw-től függ ez vagy nemtom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 jaja nekem is valami ilyesmi. -18 ban egy éjszakás állás után pár másodpercig megmutatta hogy van benne hidrotőke, :lol: taktaktak Igy igaz nekem is! Meg nekem nyáron is ha tűzforró a motor akkor is néha hallani bár akkor azért oda kell figyelni. Szerelő szerint az 5w40 es olaj következménye. Szerinte Z14XE 80-90 ezer km vel simán 10W40. Állítólag a szakszervizbe is ezt teszik bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Igy igaz nekem is! Meg nekem nyáron is ha tűzforró a motor akkor is néha hallani bár akkor azért oda kell figyelni. Szerelő szerint az 5w40 es olaj következménye. Szerinte Z14XE 80-90 ezer km vel simán 10W40. Állítólag a szakszervizbe is ezt teszik bele. ismerősöm aki előző tulaj volt meg én is csak 10W40-et teszek bele. télen azért hallani a hitrotőkéket pár másodpercig mert nagyon megszikkad az olaj ezért beindításkor kell egy kis idő mire megtörik és elkezd kenni. Nyáron még nem nagyon tapasztaltam, persze lehet van valamennyi hang ha sokat áll de annyira nem észlelhető szerintem szabad füllel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts