oggy Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 A cdti az közös nyomócsöves dízel, az újabb. Hogy jobb-e, attól függ, környezetvédelmi vagy javítási szempontból nézzük :lol: A dti meg dth régebbi rendszerű adagolóval vannak tudtommal. De a betűjelzés az sokféle lehet, meg sokan hülyeséget is írnak hirdetésekben. A motorkódból lehet többet megtudni. Igen a DTI meg a DTH adagolós, a kétliteres dízel volt a DTH de az is 101 lovas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nekem télen hóban 8L csak városban. nyáron 7L ismerőseim dieseljei 6,5-7 kajoltak a mostani gány időszakban (1,5 DCI, 1,7CDTI, 320D) :lol: Ja, nekem most full városban, a -10-es idôszakokban 6.3-6.5 körül evett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 A cdti az közös nyomócsöves dízel, az újabb. Hogy jobb-e, attól függ, környezetvédelmi vagy javítási szempontból nézzük :lol: A dti meg dth régebbi rendszerű adagolóval vannak tudtommal. De a betűjelzés az sokféle lehet, meg sokan hülyeséget is írnak hirdetésekben. A motorkódból lehet többet megtudni. A Z17DTL (CDTI) Euro4 besorolású. A javítás? Számold össze hány motorikus panaszt találsz itt az Opel Fórumon, ami ehhez a motortípushoz köthető. Engem érdekelne Uhuhu és Wessz szerviztapasztalata is. Az talán mindennél többet mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 A Z17DTL (CDTI) Euro4 besorolású. A javítás? Számold össze hány motorikus panaszt találsz itt az Opel Fórumon, ami ehhez a motortípushoz köthető. Engem érdekelne Uhuhu és Wessz szerviztapasztalata is. Az talán mindennél többet mond. összehasonlitás pl.y17dt vannak tipus hibái lásd:olajszivattyu csavar meglazulás, edu, gázolajfolyás, olajhütő, vezérlőegység láb kirohadás.de ezeket mind orvoslom. de pl: z17dt 4 porlasztócsúcs szokott pisilni ha "szart" öntenek bele.az meg drága buli gyári db-ja 200e ft de láttam már 200e ft / 4db. nem olcsó viszont érzékeny gázolaj rendszere. ha tehetném én inkább y17dt szavaznék igaz nem olyan erös mint a többi z17dtl de megbizhatóbb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 összehasonlitás pl.y17dt vannak tipus hibái lásd:olajszivattyu csavar meglazulás, edu, gázolajfolyás, olajhütő, vezérlőegység láb kirohadás.de ezeket mind orvoslom. de pl: z17dt 4 porlasztócsúcs szokott pisilni ha "szart" öntenek bele.az meg drága buli gyári db-ja 200e ft de láttam már 200e ft / 4db. nem olcsó viszont érzékeny gázolaj rendszere. ha tehetném én inkább y17dt szavaznék igaz nem olyan erös mint a többi z17dtl de megbizhatóbb..... Igen! Azt már kitárgyaltuk, hogy üzemanyagot használunk, nem csak úgy gázolajt. Az is tiszta sor, hogy mi mennyibe kerül. De melyikkel találkozol gyakrabban a dízelek közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Én tudomásom szerint: 1.3 diesel ,1.9 diesel fiat multijet 1.5 diesel, 1.7 diesel isuzu A többit motort nem tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Igen! Azt már kitárgyaltuk, hogy üzemanyagot használunk, nem csak úgy gázolajt. Az is tiszta sor, hogy mi mennyibe kerül. De melyikkel találkozol gyakrabban a dízelek közül? Szerintem a diesel autó egyik lelke az üzemanyagszűrő, ezért szerintem érdemes 15ezrenkét cserélni. Ennyit megér,inkább szűrő csere gyakrabban, mint porlasztócsúcs csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Én tudomásom szerint: 1.3 diesel ,1.9 diesel fiat multijet 1.5 diesel, 1.7 diesel isuzu A többit motort nem tudom. :lol: Ha jól tudom az 1.9-et be is fejezték. Bocs, ha tévednék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ha jól tudom az 1.9-et be is fejezték. Bocs, ha tévednék! lehet. szerintem már 1.5 se raknak bele, azok még a-b corsa meg f astra meghajtó egység volt. de ki ment ,megy a világból. az új astrába meg A17DTJ, A17DTR, A20DTH motorral szerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Opelaner! Igazad volt ! :lol: Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :lol: :P Abban... ... De előtte egy kis olajcsere téma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Miben ? A " marakodáson " a gázolajos " témán ? Nem gond, tavaszig elleszünk vele, aztán jöhetnek a csajok, akkor már úgy is elkezdenek vetkőzni... :lol: :P :lol: Ugyan-ugyan. Csak információ gyűjtés. A nem is olyan távoli múltban tőletek tanultam meg a benzines mocikat, most jöjjenek a dieselek. :lol: Peersze nyilván van erre (is) egy külön topic, de én itt és tőletek kérnék véleményt meg okosságot. :lol: Tavasszal majd kitárgyaljuk hogy mék didi a jobb, szebb, praktikusabb, stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Tavasszal majd kitárgyaljuk hogy mék didi a jobb, szebb, praktikusabb, stb. :lol: minek várni tavaszig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szép napot! Na mégis meglestem aztat a dízeles topicot. Érdemes volt. Lehet hogy nem kéne csökönyösen ragaszkodni ehhez? :lol: Mint láttam ti is vándoroltok. Na azé a könyvjelezőmbe ez marad. Ahogy olvasgattam, majdnem az jött le hogy ha hiányzik a gond a kocsimból, cseréljem dieselre. :lol: Na nem azt mondtam hogy a dieselek nem jók, félreértés ne essék! Csak talán komplexebb műszerek, ... nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 minek várni tavaszig? :lol: Tessék: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szép autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szép autó. :lol: No, meg a futóműve is rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szép autó. :lol: sajnos a lököst takarja....rajta vmi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 sajnos a lököst takarja....rajta vmi... :lol: :P erről a "vmi" ről jut eszembe: Zámbó Jimmy-t miért piszkálták bottal kis gyerekkorában? . . . . . . Mert nem tudták, hogy mi az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Tessék: []http://px6.streetfire.net/0001/39/11/1309311_600.jpg Nekem egyikőjük sem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 egyik sem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nekem se tecc egyikse!(legalábbis amit lehet látni belőle a képen) Hirtelen az jutott eszembe róla,hogy:keménykalap és krumpliorr Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 jóvammána.. ez volt az első kép a gugliban amin astra volt meg nőci :lol: szerk: amúgy szerintem a maszek tuningos srác lehítta a gáréját oszt kattintott egy fotót a friss géprő, jó lesz az MyVipre jelleggel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 jóvammána.. ez volt az első kép a gugliban amin astra volt meg nőci :lol: szerk: amúgy szerintem a maszek tuningos srác lehítta a gáréját oszt kattintott egy fotót a friss géprő, jó lesz az MyVipre jelleggel :lol: az mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts