freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 No, fiackáim, hogy telt az este?Jól idösapám.-felelik a fiúkJól éreztétek magatokat?Jól idösapám, jól.Oszt ittatok?-kérdi az apjukHááát, a tok az itt van de a hegedüt azt szétverték a hátunkon...!! :rolleyes: :blink: Nem hiszem, hogy az. A fickó nem klasszikusban, hanem népzenében van otthon. Szerintem egy nagyon régi darab, egy kárpátmedence beli mester munkája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 :rolleyes: :blink: Nem hiszem, hogy az. A fickó nem klasszikusban, hanem népzenében van otthon. Szerintem egy nagyon régi, kárpátmedence beli mester munkája. Mitől keletkezett a tűz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Mitől keletkezett a tűz? Álítólag, ahogy hazajött szilveszteri party-ból a család, befűtöttek a kandallóba és az okozta a tüzet. De nem közvetlenül, hanem a kéménnyel volt valami gond. Szerencsére a tűzfal jól végezte dolgát, így nem terjedt át a tűz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Mitől keletkezett a tűz? Izzó hangulat volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Álítólag, ahogy hazajött szilveszteri party-ból a család, befűtöttek a kandallóba és az okozta a tüzet. De nem közvetlenül, hanem a kéménnyel volt valami gond. Szerencsére a tűzfal jól végezte dolgát, így nem terjedt át a tűz. Aztán szilveszterig nem kellett azt a kandallót használni ??( hogy most derült ki a kémény probléma?? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Izzó hangulat volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Aztán szilveszterig nem kellett azt a kandallót használni ??( hogy most derült ki a kémény probléma?? ) Nem tudom... ez nekem is fura volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Aztán szilveszterig nem kellett azt a kandallót használni ??( hogy most derült ki a kémény probléma?? ) Lehet nem mindig használják csak néha néha. Általában gázzal fűtenek biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Lehet nem mindig használják csak néha néha. Általában gázzal fűtenek biztos. Jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 ha valaki szeretné :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_i-3497215 Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Sziasztok! Először is BUÉK! Kicsit régen voltam már itt, így nem tudom, hogy erről volt-e szó (zöldkártyáról): http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/01...k_a_zoldkartya/ Ha igen, akkor bocs. Ha nem, akkor olvassátok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Sziasztok! Először is BUÉK! Kicsit régen voltam már itt, így nem tudom, hogy erről volt-e szó (zöldkártyáról): http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/01...k_a_zoldkartya/ Ha igen, akkor bocs. Ha nem, akkor olvassátok. :rolleyes: ne ezt olvasd hanem az nkh-t jó lesz legalább is nekem. 2010 áprilisig érvényes a zöldkártya de csak késöbb kell vinnem mert 2011-ben jár le a müszaki. ez jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 ha valaki szeretné :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_i-3497215 Ez csak nekem fura: "Ha szeretne kipróbálni egy újdonságot jöjjön és tegye meg! Opel Dabas Készletkisöprő Akció!!!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 ne ezt olvasd hanem az nkh-t jó lesz legalább is nekem. 2010 áprilisig érvényes a zöldkártya de csak késöbb kell vinnem mert 2011-ben jár le a müszaki. ez jó.... nkh Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 nkh Elolvastam, de arról egy szó nincsen benne, hogy hány éves korú autóig van ez. Volt róla szó, hogy 12 év és, hogy 10 év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Elolvastam, de arról egy szó nincsen benne, hogy hány éves korú autóig van ez. Volt róla szó, hogy 12 év és, hogy 10 év. Ezt én sem találtam rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Elolvastam, de arról egy szó nincsen benne, hogy hány éves korú autóig van ez. Volt róla szó, hogy 12 év és, hogy 10 év. mert minden autóra igaz..... mivel egységes rendszer lesz belöle. tehát ha az autód fiatal és még van hátra 2 év müszaki akkor müszakival együtt kapod a zöldkártyát leközelebb, függetlenül attól a hogy a zöldkártya érvényessége lejárt... bele is van irva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 mert minden autóra igaz..... mivel egységes rendszer lesz belöle. Szóval akkor a 20 éves kadett is kap ugyan úgy 2 évre műszakit zöldkártyástól, mint a 9 éves Astra? Más színű matricával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 mert minden autóra igaz..... mivel egységes rendszer lesz belöle. tehát ha az autód fiatal és még van hátra 2 év müszaki akkor müszakival együtt kapod a zöldkártyát leközelebb, függetlenül attól a hogy a zöldkártya érvényessége lejárt... bele is van irva. most akkor nálam mi a helyzet? (99-es a gép, 2011. 09-ig műszakis és 2010. 09-ig kapott zöldkártyát) Majad 2011.-be kell vinni műszakira addig semmi gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 ha valaki szeretné :blink: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_i-3497215 Majd meglássuk a nagyseggű verziót. Ez annyira nemgyerebe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 A belseje nagyon jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 hát azért nem minden csúnyaságot javít. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ezt én sem találtam rajta Nem is,baj. Sok embernek életét keserítette volna meg,ha a 10-12 év feletti autókra 1év lett volna a műszaki. Én decemberbe megcsináltam a műszakit a corsára ,mert két helyen is azt mondták hogy 1év lesz..... Január 18járt volna le a műszaki ,a zöld kari meg január 8,tehát én is jól jártam vele :rolleyes: Vagyis az aki megveszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 most akkor nálam mi a helyzet? (99-es a gép, 2011. 09-ig műszakis és 2010. 09-ig kapott zöldkártyát) Majad 2011.-be kell vinni műszakira addig semmi gond? Így van,majd egyszerre 2011.9-be viszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Így van,majd egyszerre 2011.9-be viszed. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts