dsteel Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Csak akkor tudom megnézni ha rádugom. Gyere át :blink: Bároczy utcába lakom(róna-egressy sarok kb) Az van tőlem vagy 200 m-re! :rolleyes: Köszönöm szépen, de most nagyon messze vagyok, vidéken, csak hétfőn megyek, akkor meg sok melóm lesz. Ha tudok, jelentkezem valamikor, és akkor megbeszéljük! (szívesség kizárva, nem akarok senkit lenyúlni!), de előre is köszönöm, ha összejön, ha nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Az van tőlem vagy 200 m-re! :rolleyes: Köszönöm szépen, de most nagyon messze vagyok, vidéken, csak hétfőn megyek, akkor meg sok melóm lesz. Ha tudok, jelentkezem valamikor, és akkor megbeszéljük! (szívesség kizárva, nem akarok senkit lenyúlni!), de előre is köszönöm, ha összejön, ha nem! ám legyen,ez nem lehúzás...ne légy dinka :blink: keres meg privibe,úgy biztos észreveszem hogy kerestél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 ám legyen,ez nem lehúzás...ne légy dinka :rolleyes: keres meg privibe,úgy biztos észreveszem hogy kerestél. Oks, amint tudok menni (szerintem jövő7), írok privit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 De édes... a bejegyzésemben a k*rva szót átjavította dolgozó lányra! ez tecccccik :D Baxus nekem elsőre le sem esett miről beszél! :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ejha... Egy ilyennel, meg persze egy számítógéppel, + ez a fórum és az ember a saját profi ótószerelője lehet. :blink: ja még krumpliból kell falagni egy opelszervizes stemplit aztán a szervizkönyvet is vezethetjük. :rolleyes: Már faragom. http://www.kepeslap.com/images/18247/rgbnj.jpg http://bolt.gyerekalbumok.hu/images/mekkelek.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2010 srácok, TIS , EPC, Torrent, itt a vége. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...st&p=183515 mivel ez egy hivatalos klub fóruma, és a klub törekszik az Opel Southeast Europe Kft.-vel a jó kapcsolat kialakitására és/illetve megtartására, igy a fórumon hivatalos Opel álltal forgalmazott, de a kereskedelmi forgalomban nem kapható programok terjesztése, kereskedése, keresése, másolás nem lehetséges. ezek a hozzászólások törlésre kerülnek. megértéseteket köszönöm. töröltem olyan 60 darab hozzászólást... lécci ne... torrent, opcom, tis, epc, neeee! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 srácok, töröltem olyan 60 darab hozzászólást... jujj, de duuuurva :blink: de ugye privibe még lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2010 sőt , gondolni is szabad rá, de nyilvánosan nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 sőt , gondolni is szabad rá, de nyilvánosan nem :rolleyes: Jogos a két pont. Tudom én vagyok a fő bűnös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Jogos a két pont. Tudom én vagyok a fő bűnös. ja, de kárba veszett az egész napi fórumozásunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 ja, de kárba veszett az egész napi fórumozásunk :rolleyes: A fejbe azért nem nyomtuk meg a reset gombot. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2010 van közületek aki biztositással foglalkozik? szélvihar van és megnyekkent a keritésem. erre fizet a házbiztositás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 van közületek aki biztositással foglalkozik? szélvihar van és megnyekkent a keritésem. erre fizet a házbiztositás? Nézd meg a szerződésed mit foglal magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2010 Nézd meg a szerződésed mit foglal magában. kössz.... ötven oldal, és nem tudom hogy hol van :rolleyes: megkeresem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 van közületek aki biztositással foglalkozik? szélvihar van és megnyekkent a keritésem. erre fizet a házbiztositás? fizet.......barátomnak is most intéztük nem rég. nem volt járatos benne azt el kellett intéznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 fizet.......barátomnak is most intéztük nem rég. nem volt járatos benne azt el kellett intéznem. úgy legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 úgy legyen persze azért a szerzödésben benne van mire terjed ki. bár a legtöbb esetben kiterjed erre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Baxus nekem elsőre le sem esett miről beszél! :rolleyes: :blink: :lol: Lényeg, h leesett :D ;) Tényleg teccik, kipróbálom jáccásiból még 1 csomó szóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 srácok, TIS , EPC, Torrent, itt a vége. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...st&p=183515 töröltem olyan 60 darab hozzászólást... lécci ne... torrent, opcom, tis, epc, neeee! :rolleyes: De jó, h ebben véletlenül nem vettem részt, nincs rákoppintva az orromra :blink: Amúgy jogos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 De jó, h ebben véletlenül nem vettem részt, nincs rákoppintva az orromra :blink: Amúgy jogos... Én igen,de csak picit.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 No most eszméltem, szal BUÉK :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 No most eszméltem, szal BUÉK :rolleyes: jobbulást :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 jobbulást :lol: Köszi! :blink: Bár mielőtt a cartársak az alkoholizmus élharcosaként aposztrofálnának, két gyermekes Apaként (szándékosan nagy betűvel) gyorsan tisztába teszem a dolgokat. A helyzet az, hogy csak forralt-borozgattam. A társaságban meglehetősen központi egyéniség lévén mindig én szervezem a party-kat télen és nyáron is. Néha két hónapos előkészülettel. Kissé maximalista vagyok. Az idén sem volt ez másképp, jól sikerült a CHILLOUT szilveszteri party. Forraltbor, pecsenye, teakülönlegességek, virslik, kandalló, lágy zene gyertyafények, vizipipa (csak gyümölcsdohány!), biliárd, darts, activity, stb... Reggel 6 ig tartottunk ki. Viszont 1-én mikor pakoltunk, a szomszéd háza kigyulladt, így igencsak elhúzódott a rendrakás. Ennek okán már csak ma jutottam gép elé. No akkor, ott a szomszédnak, akinek majdnem a házban égett a pár millás hegedűje is, nem mondtam, hogy BUÉK :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Köszi! :blink: Bár mielőtt a cartársak az alkoholizmus élharcosaként aposztrofálnának, két gyermekes Apaként (szándékosan nagy betűvel) gyorsan tisztába teszem a dolgokat. A helyzet az, hogy csak forralt-borozgattam. A társaságban meglehetősen központi egyéniség lévén mindig én szervezem a party-kat télen és nyáron is. Néha két hónapos előkészülettel. Kissé maximalista vagyok. Az idén sem volt ez másképp, jól sikerült a CHIOLLOUT szilveszteri party. Forraltbor, pecsenye, teakülönlegességek, virslik, kandalló, lágy zene gyertyafények, vizipipa (csak gyümölcsdohány!), billiárd, darts, activity, stb... Reggel 6 ig tartottunk ki. Viszont 1-én mikor pakoltunk, a szomszéd háza kigyulladt, így igencsak elhúzódott a rendrakás. Ennek okán már csak ma jutottam gép elé. No akkor, ott a szomszédnak, akinek majdnem a házban égett a pár millás hegedűje is, nem mondtam, hogy BUÉK :rolleyes: áááá,mi,dehogy ;) de tényleg. :lol: tök jól hangzik a party. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Köszi! :rolleyes: Bár mielőtt a cartársak az alkoholizmus élharcosaként aposztrofálnának, két gyermekes Apaként (szándékosan nagy betűvel) gyorsan tisztába teszem a dolgokat. Az csak nem egy Stradivari?? Elnézést de erről egy vicc jut eszembe. A Vajda két fia elmegy egy rendezvényre hegedülni.Egész este játszanak, megy a mulatozás majd hazamennek. A kapuban már várja őket az apjuk mosolyogva , büszkén. Majd kérdezi:No, fiackáim, hogy telt az este?Jól idösapám.-felelik a fiúkJól éreztétek magatokat? Jól idösapám, jól.Oszt ittatok?-kérdi az apjukHááát, a tok az itt van de a hegedüt azt szétverték a hátunkon...!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts