Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Új felhasználóként üdvözlök mindenkit.

Először is Boldog Új Évet kívánok.

Mi is kívánunk Néked minden jót Cartárs!

Üdvözlünk a klubban ! :rolleyes: :blink:

Elküldve
Mi is kívánunk Néked minden jót Cartárs!

Üdvözlünk a klubban ! :rolleyes: :blink:

Kössz! Ahogy Fábry mondaná: Remélem zavarok!

Elküldve
Ha zavarsz, majd jól elhajtunk, attól ne féljél ! :rolleyes: :blink: :lol:

Kössz a biztatást.

Lassan lépnem kell,mert a haverok megisszák a részemet is.

Üdv és mégegyszer BUÉK!!

Elküldve
A király én vagyok :blink:

nekem 2011 06.05. kor jár le mindkettő :lol:

Nem freeze a király én vagyok Az idén /még/ nov. 27-én voltam műszakin. A zöld kártyám 2010 márc. 23-ig jó.

Tehát akkor ki a király!?

Lehúztam erről a m.cskos kormányról 10.000ft-ot!!!

Lali? :rolleyes:

Elküldve
Nem freeze a király én vagyok Az idén /még/ nov. 27-én voltam műszakin.

Mennyit görcsöltök ezen...

Dec. 3-al jó vagyok? :blink: Direkt azért csináltattam meg a Corsán mert féltem hogy jövőre bevezetik az évenkénti műszakit.

De én nem vagyok akkora király, mert a Corsa csak Euro1-es, emiatt a zöldkártyája olcsóbb mint neked, szóval én nem nyertem annyit. :rolleyes:

Elküldve
Mennyit görcsöltök ezen...

Dec. 3-al jó vagyok? :blink: Direkt azért csináltattam meg a Corsán mert féltem hogy jövőre bevezetik az évenkénti műszakit.

De én nem vagyok akkora király, mert a Corsa csak Euro1-es, emiatt a zöldkártyája olcsóbb mint neked, szóval én nem nyertem annyit. :rolleyes:

pdig hivatalosan a katalizátoros zöldkártya 7300 ft, függetlenül az euro valamennyitől...

Elküldve

oh a franc... Tök sokat írtam, aztán wmit eltsesztem és csak a smiley maradt. Na majd gépről újra írom mert most a kádban fekve a telot nyomkodom.

Elküldve
oh a franc... Tök sokat írtam, aztán wmit eltsesztem és csak a smiley maradt. Na majd gépről újra írom mert most a kádban fekve a telot nyomkodom.

:rolleyes:

Elküldve
B.U.É.K. mindenkinek!!

Mi is otthon voltunk asszonnyal és filmmúzeumot néztük! + gyerekpezsgő :rolleyes:

Mi is otthon voltunk, de nem is volt kedvünk menni sehova. Jó volt ez így, meg nem vagyok másnapos :blink:

Elküldve

Mi is otthon voltunk.. ..de én kicsit másnapos vagyok.. :rolleyes:

szerk.: Most éppen a kutyaharapást szőrével terápiával próbálkozom...

Elküldve

Ez tényleg jó dolog! Én egy torrentről szedtem le. Ez eléggé sokáig tartana leszedni. Nem?

Leszedtem a magyar nyelvű verziót is, azt már én is tudtam használni. Elég kevés szót tudok angolul. :rolleyes:

Az lenne az igazi ha a gépre tudnám csatlakoztatni az autót. :blink: Persze nem lehetetlen, csak hát kőtteni kéne rá. :lol:

Elküldve
Ez tényleg jó dolog! Én egy torrentről szedtem le. Ez eléggé sokáig tartana leszedni. Nem?

Leszedtem a magyar nyelvű verziót is, azt már én is tudtam használni. Elég kevés szót tudok angolul. :rolleyes:

Az lenne az igazi ha a gépre tudnám csatlakoztatni az autót. :blink: Persze nem lehetetlen, csak hát kőtteni kéne rá. :lol:

Meg tudnád velünk is osztani? :D

Elküldve

Sziasztok!

Mennyiért lehetne eladni egy 2005 ös classicII -t? Z16XEP és sok extrával van. Csak körülbelüli árak kellenének, hogy ha hirdetném, akkor mennyiért menne minnél elöbb, de ugy hogy még "jól" is járjak. Lehet hülye kérdés, de kiváncsi vagyok...

Elküldve
Sziasztok!

Mennyiért lehetne eladni egy 2005 ös classicII -t? Z16XEP és sok extrával van. Csak körülbelüli árak kellenének, hogy ha hirdetném, akkor mennyiért menne minnél elöbb, de ugy hogy még "jól" is járjak. Lehet hülye kérdés, de kiváncsi vagyok...

Néz szét a használtautón !!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.