Korzika Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Nekem 2010 Márc. 25 vagy valahogy így akkor jár le mind a kettő! És 10 évébe lép a járgány! Most akkor mivan ilyenkor? Akkor szvsz elviszed műszakira ,azzal egybe meglesz a zöldkari és ha a kocsi elmúlt 10 akkor 1 évre lesz műszakid!(ha bevezetik!) Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 IDÉZET(freeze @ 2009-12-30 - 16:01) A király én vagyok nekem 2011 06.05. kor jár le mindkettő .... Akkor mi nyertünk Lacikával mert 2011/11 hó az később van! :blink: akkóó te vagyaa kirááály!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Akkor szvsz elviszed műszakira ,azzal egybe meglesz a zöldkari és ha a kocsi elmúlt 10 akkor 1 évre lesz műszakid!(ha bevezetik!) Vagy nem? ne ijesztgesd már szegényt.Még nem biztos, hogy bevezetik, sőt úgy néz ki, hogy nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Akkor szvsz elviszed műszakira ,azzal egybe meglesz a zöldkari és ha a kocsi elmúlt 10 akkor 1 évre lesz műszakid!(ha bevezetik!) Vagy nem? Mi az hogy SZVSZ?? :lol: :blink: :rolleyes: Ezt már többször is láttam ill. olvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Mi az hogy SZVSZ?? :lol: :blink: :rolleyes: Ezt már többször is láttam ill. olvastam. SZerény Véleményem SZerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 akkóó te vagyaa kirááály!!! :D ] :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 az FYI meg a For Your Information-nek a rövidítése, azaz információ neked, azaz információul szolgáljon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 SZerény Véleményem SZerint Köszönöm szépen :rolleyes: Akkor ez olyan mint a tegnap esti magyar filmben az Álom.net-ben a 3 csaj mikor azt mondják, hogy "LBM" azaz Legjobb Barátnők Mindörökké. Amúgy szar film csak ez jutott eszembe erről az szvsz-ről. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 az FYI meg a For Your Information-nek a rövidítése, azaz információ neked, azaz információul szolgáljon :rolleyes: Ja, meg van az ÁFÉSZ meg a SZIA... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 képpel viszont nem kőőőne idézni, mer' lesznemulass, ha jönnek a modik :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 képpel viszont nem kőőőne idézni, mer' lesznemulass, ha jönnek a modik :rolleyes: :blink: :D Tudom már eszembe jutott csak későn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Uraim.Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek. :rolleyes: Az FBI kimaradt a rövidítések közül :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 HVCS az volt már ? :rolleyes: (helyi vagány csávó)... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Kollégák! Mindnyájatoknak nyomatékban gazdag, kopásokban szegény :rolleyes: , balesetmentes Új Évet , olcsó benzint és széles utat kívánok ! Továbbá bort, búzát, békességet... " Wir leben Autos " :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Qpack, Opelaner barátaim! Élvezettel olvasom az eszmecseréteket a szervíz topic-ban :D BUÉK nektek és mindenki másnak is!!!. Holnap már lehet, hogy nem jutok géphez, mert a szokásos év végi party-t rendezem, ezért írok ma. Üdv... aztán ha mégis géphez jutok majd ne haragudjatok ;) Néha csiszolgatjuk egymás tudását...ettől szépa világ... ;) :D Neked is barátom és mindenkinek aki olvassa (és aki nem) :D Boldog Új Évet! és sok balesetmentes km-t :lol: ...valamint kevés kátyút....az Új évre :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz! Boldog új évet kívánok mindenkinek. És ha iszol NE vezess!! (kilöttyen a drága pia) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Innen Zuglóból is mindenkinek minden jót, ne igyatok túl sokat, vagy hívjatok taxit! Én ilyenkor (is) bringázom, (nem iszom túl sokat), így legalább én nem ütök el senkit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 No mégiscsak bejelentkeztem ma még mielőtt szétkapom a gépem és viszem a partyplészre... Szóval akkorhát BUJÁK mindenkinek :blink: :lol: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 No mégiscsak bejelentkeztem ma még mielőtt szétkapom a gépem és viszem a partyplészre... Szóval akkorhát BUJÁK mindenkinek :D ;) :D :rolleyes: Neked meg SZIRÁK :blink:))) (ott van Buják mellett) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Minden kedves márkatársamnak! Minden féle elektronikai, motor hibától mentes, olcsó benzinben, mégolcsóbb gázolajban gazdag, magas fordulatú, balesetmentes Boldog Új Évet Kívánok! Igyatok annyit amennyi jól esik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Én biztos annyit iszok...... :rolleyes: Csak az a másnap ne lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 hát éppen hogy megelőztél....nekem 2011.05.21. az asszony szülinapján és 2 nappal az enyém előtt :blink: Csak nehogy az autót köszöntsd meg! Muhaha! Az asszonyt meg viszed környezetvédelmire és műszakira! :rolleyes: BUÉK Cartársak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Csatlakozok az összes előttem szólóhoz! Bízzunk benne hogy 2010-es év jobb lesz mint ez az év volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Csatlakozok az összes előttem szólóhoz! Bízzunk benne hogy 2010-es év jobb lesz mint ez az év volt :D Új felhasználóként üdvözlök mindenkit. Először is Boldog Új Évet kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts