Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem 2010 Márc. 25 vagy valahogy így akkor jár le mind a kettő! És 10 évébe lép a járgány!

Most akkor mivan ilyenkor?

Akkor szvsz elviszed műszakira ,azzal egybe meglesz a zöldkari és ha a kocsi elmúlt 10 akkor 1 évre lesz műszakid!(ha bevezetik!)

Vagy nem?

Elküldve
IDÉZET(freeze @ 2009-12-30 - 16:01)

A király én vagyok

nekem 2011 06.05. kor jár le mindkettő

....

Akkor mi nyertünk Lacikával mert 2011/11 hó az később van! :blink:

akkóó te vagyaa kirááály!!! :rolleyes:

uveg2.jpg

Elküldve
Akkor szvsz elviszed műszakira ,azzal egybe meglesz a zöldkari és ha a kocsi elmúlt 10 akkor 1 évre lesz műszakid!(ha bevezetik!)

Vagy nem?

ne ijesztgesd már szegényt.Még nem biztos, hogy bevezetik, sőt úgy néz ki, hogy nem :rolleyes:

Elküldve

Vagy nem?

Mi az hogy SZVSZ?? :lol: :blink: :rolleyes: Ezt már többször is láttam ill. olvastam.

Elküldve
SZerény Véleményem SZerint

Köszönöm szépen :rolleyes: Akkor ez olyan mint a tegnap esti magyar filmben az Álom.net-ben a 3 csaj mikor azt mondják, hogy

"LBM" azaz Legjobb Barátnők Mindörökké. Amúgy szar film csak ez jutott eszembe erről az szvsz-ről. :blink:

Elküldve
az FYI meg a For Your Information-nek a rövidítése, azaz információ neked, azaz információul szolgáljon :rolleyes:

Ja, meg van az ÁFÉSZ meg a SZIA... :blink:

Elküldve

Kollégák!

Mindnyájatoknak nyomatékban gazdag, kopásokban szegény :rolleyes: , balesetmentes Új Évet , olcsó benzint és széles utat kívánok !

Továbbá bort, búzát, békességet...

" Wir leben Autos " :blink:

Elküldve
Qpack, Opelaner barátaim!

Élvezettel olvasom az eszmecseréteket a szervíz topic-ban :D

BUÉK nektek és mindenki másnak is!!!.

Holnap már lehet, hogy nem jutok géphez, mert a szokásos év végi party-t

rendezem, ezért írok ma.

Üdv...

aztán ha mégis géphez jutok majd ne haragudjatok ;)

Néha csiszolgatjuk egymás tudását...ettől szépa világ... ;) :D

Neked is barátom és mindenkinek aki olvassa (és aki nem) :D Boldog Új Évet! és sok balesetmentes km-t :lol: ...valamint kevés kátyút....az Új évre :rolleyes: :blink:

Elküldve

Innen Zuglóból is mindenkinek minden jót, ne igyatok túl sokat, vagy hívjatok taxit! Én ilyenkor (is) bringázom, (nem iszom túl sokat), így legalább én nem ütök el senkit :rolleyes:

Elküldve

No mégiscsak bejelentkeztem ma még mielőtt szétkapom a gépem és viszem a partyplészre...

Szóval akkorhát BUJÁK mindenkinek :blink: :lol: :D :rolleyes:

erdei_isk_bujak.jpg

Elküldve
No mégiscsak bejelentkeztem ma még mielőtt szétkapom a gépem és viszem a partyplészre...

Szóval akkorhát BUJÁK mindenkinek :D ;) :D :rolleyes:

erdei_isk_bujak.jpg

Neked meg SZIRÁK :blink:))) (ott van Buják mellett) :lol:

Elküldve

Minden kedves márkatársamnak!

Minden féle elektronikai, motor hibától mentes, olcsó benzinben, mégolcsóbb gázolajban gazdag, magas fordulatú, balesetmentes Boldog Új Évet Kívánok!

Igyatok annyit amennyi jól esik!

Elküldve
hát éppen hogy megelőztél....nekem 2011.05.21. az asszony szülinapján és 2 nappal az enyém előtt :blink:

Csak nehogy az autót köszöntsd meg! Muhaha! Az asszonyt meg viszed környezetvédelmire és műszakira! :rolleyes:

BUÉK Cartársak!

Elküldve
Csatlakozok az összes előttem szólóhoz! Bízzunk benne hogy 2010-es év jobb lesz mint ez az év volt :D

Új felhasználóként üdvözlök mindenkit.

Először is Boldog Új Évet kívánok.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.