Norbedlee Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 hát így nem, mert nekem frissebb van :rolleyes: de ha a torrenten találsz frissebbet akkor én "vevő" lennék rá :blink: oké, csak az a baj, hogy elég nehéz igo6hoz frisset találni, mert mostanság igo 8 a "menő" remélem sikerrel jársz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 szia LG LN550 már elég jó áron lehet kapni. kicsi masszív, pontos és minőségi!!! nekem nagyon bejött Igo08 at is viszi 3Dben! keress rá neten ha szerencséd van találsz egy megkíméltet 15-20 körül! Ezt megkapod ennyiért 1 év garival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 A mútkor szó volt Mayáról meg a rajzolásról. Gondoltam rajzolok egyet én is paint-ben. Háát..., van még mit gyakorolni, de egérrel marha nehéz rajzolni! Kicsit olyan mint ha részeg lenne Maya :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 köszönöm!!! sakos77@freemail.hu nekem meg van kiirva ha kő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sziasztok! Nézzétek mit találtam a helyi újságban; http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/barki_...tokkal/2132723/ Nem mindenki egyformán szereti a kocsiját. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Kosz szepen a GPS es infokat, utananezek amiket irtatok.... eddig a favorit mio M402 v valmai iesmi... , elnezeseteket kerem h mostansag hanyagolom a forumot..., de olaszba melozom es ott nem igazan tudok net hez jutni. Megegyszer kosz a segitseget :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2009 nekem meg van kiirva ha kő minden kő :rolleyes: asztán majd jól összeválogatom a legrissebbeket... feltöltöd valahová? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 A mútkor szó volt Mayáról meg a rajzolásról. Gondoltam rajzolok egyet én is paint-ben. Háát..., van még mit gyakorolni, de egérrel marha nehéz rajzolni! Kicsit olyan mint ha részeg lenne Maya :rolleyes: :blink: :lol: Ez nagyon jó! A Maja nem részeg csak kissé bolondos! Most is itt "röpköd" körülöttem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nekem is olyan telóm van de én nem tudom használni rajta a gpst. Lehet az nekem túl magas :rolleyes: Először nekem is "bonyolultnak" tűnt, de aztán rájöttem, hogy múkodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nekem is olyan telóm van de én nem tudom használni rajta a gpst. Lehet az nekem túl magas :rolleyes: CSak gyorsan beleolvastam és nem értettem mi a köze a teleszkópnak a GPS-hez :lol: aztán persze rájöttem, hogy a teló ebben az esetben telefon :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 már mindenki megünnepelte Jézuska szülinapját. utólag is boldogot... nem tudom mikor járok erre legközelebb úgyhogy olcsó benzinben és balesetmentes km-ben gazdag újévet minden fórumtársnak. :rolleyes: gps-ben a cns sem rossz. nekem az van a neten "vettem" hozzá igo8at. a telón /nokia 6220/ garmin van de azt még annyira nem próbáltam. ha valaki tud igo8 frissítés linket küldeni privátban azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ha navigáció, akkor NavOn. Nekem az N350-es van, olcsóért adták és 3 év ingyenes térképfrissítés jár hozzá :rolleyes: Ez már kifutott modell, de vannak újabbak (és jobbak) azóta. pl: http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c354...CFUOFzAodzDnRNA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Helló! Érdeklődnék, hogy a belső levegő keringtetés az mire jó igazából? van neki valami haszna? Mert én még nem tudtam rájönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Helló! Érdeklődnék, hogy a belső levegő keringtetés az mire jó igazából? van neki valami haszna? Mert én még nem tudtam rájönni Pl. ha dugóban csücsülsz órákig akkor nem kell a kinti gázt beszívnod,hanem a belső "tisztább" levegőt keringeti a kocsiban ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Pl. ha dugóban csücsülsz órákig akkor nem kell a kinti gázt beszívnod,hanem a belső "tisztább" levegőt keringeti a kocsiban ! :rolleyes: köszi, mostmár értem a lényegét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Helló! Érdeklődnék, hogy a belső levegő keringtetés az mire jó igazából? van neki valami haszna? Mert én még nem tudtam rájönni Vagy hamarabb fűt. mivel a benti levegőt fűti újra mindig szerk: klíma esetén hamarabb is hűt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Vagy hamarabb fűt. mivel a benti levegőt fűti újra mindig szerk: klíma esetén hamarabb is hűt köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 No persze a végtelenségig nem jó használni, mert elhasználódik a levegő bent és az nem baró, meg párásodáshoz is vezet. (klíma esetén nem mert az szárít) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Vagy hamarabb fűt. mivel a benti levegőt fűti újra mindig szerk: klíma esetén hamarabb is hűt Freeze az normális szerinted hogy amikor benyomom a belső keringető gombját, olyankor a műszerfal mögül ilyen édekes gépies hang jön mintha egy egy műszer mehanikusan kapcsolna de ha kikapcsolom akkor is ez van. Egyébként a funkcióját ellátja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Freeze az normális szerinted hogy amikor benyomom a belső keringető gombját, olyankor a műszerfal mögül ilyen édekes gépies hang jön mintha egy egy műszer mehanikusan kapcsolna de ha kikapcsolom akkor is ez van. Egyébként a funkcióját ellátja. Perszer hogy természetes, akkor vált át belső geringetésre, ami gyakorlatilag egy csappantyú átfordításával jár. Ezt egy motor végzi el, ennek a hangját hallod ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ha folyamatosan,állandóan kattog,akkor neked is el van törve a tengely vagy mi! A kesztyűtartó mögött van egy kis motor ami mozgatja azt a lemezt vagy mit .Az a hiba oka,hogy a mozgástól a tartó része el szokott törni(műanyag)és a motor csak forog-forog körbe,annak hallod a hangját! 2 fajta van belőle.A javítási mód annyi,hogy szét kell szedni az egész fűtőrészt az utastér felől is és a motortér felől is a lemezt megfordítani hogy ne a (valszeg) törött végű lemez legyen a forgató rész felől.Röviden ennyi. Nekem is el van törve, a múltkor ki is röhögtek itt,mert már egy éve halogatom ezt a műveletet mivel elég macerás lehet ezt megcsinálni! Én úgy oldottam meg "időlegesen"(nem ér röhögni! :rolleyes: ),hogy megkerestem a kesztyűtartó mögött a kis motort és lehúztam róla a csatlakozót ,akkor elhallgat! :blink: Vagy nem írta,hogy mindig kattog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ha folyamatosan,állandóan kattog,akkor neked is el van törve a tengely vagy mi! A kesztyűtartó mögött van egy kis motor ami mozgatja azt a lemezt vagy mit .Az a hiba oka,hogy a mozgástól a tartó része el szokott törni(műanyag)és a motor csak forog-forog körbe,annak hallod a hangját! 2 fajta van belőle.A javítási mód annyi,hogy szét kell szedni az egész fűtőrészt az utastér felől is és a motortér felől is a lemezt megfordítani hogy ne a (valszeg) törött végű lemez legyen a forgató rész felől.Röviden ennyi. Nekem is el van törve, a múltkor ki is röhögtek itt,mert már egy éve halogatom ezt a műveletet mivel elég macerás lehet ezt megcsinálni! Én úgy oldottam meg "időlegesen"(nem ér röhögni! :rolleyes: ),hogy megkerestem a kesztyűtartó mögött a kis motort és lehúztam róla a csatlakozót ,akkor elhallgat! :blink: Vagy nem írta,hogy mindig kattog? Én úgy értelmeztem, hogy ki és bekapcsoláskor csinálja... az normális. Persze. ha állandóan kattog, zúg és nem áll le akkor az nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Én úgy értelmeztem, hogy ki és bekapcsoláskor csinálja... az normális. Persze. ha állandóan kattog, zúg és nem áll le akkor az nem jó. Aha télleg,csak azt írta,hogy ki és bekapcskor! Akkor feleslegesen koptatom itt a billentyűket!Megyek inkább iszok valamit(meg eszek),ha már szabin vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Aha télleg,csak azt írta,hogy ki és bekapcskor! Akkor feleslegesen koptatom itt a billentyűket!Megyek inkább iszok valamit(meg eszek),ha már szabin vagyok! :rolleyes: köszi kolléga a tartalmas választ :D csak ki és bekapcsoláskor kattan vagy morog vagy mit tom én mit csinál :blink: közben hálistennek nincs semmi hangja Köszi mindenkinek az infot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 köszi, mostmár értem a lényegét! ne mán! Te nem mentél Trabi vagy Warbi, vagy vmi 2ütemű csoda mögött eddig "vele", vagy "nélküle"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts