Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A mútkor szó volt Mayáról meg a rajzolásról. Gondoltam rajzolok egyet én is paint-ben. Háát..., van még mit gyakorolni, de egérrel marha nehéz rajzolni! Kicsit olyan mint ha részeg lenne Maya :rolleyes: :blink: :lol:

maya.JPG

Ez nagyon jó!

A Maja nem részeg csak kissé bolondos!

Most is itt "röpköd" körülöttem! :D

Megosztás:

már mindenki megünnepelte Jézuska szülinapját. utólag is boldogot...

nem tudom mikor járok erre legközelebb úgyhogy olcsó benzinben és balesetmentes km-ben gazdag újévet minden fórumtársnak. :rolleyes:

gps-ben a cns sem rossz. nekem az van a neten "vettem" hozzá igo8at.

a telón /nokia 6220/ garmin van de azt még annyira nem próbáltam.

ha valaki tud igo8 frissítés linket küldeni privátban azt megköszönném.

Megosztás:

Helló!

Érdeklődnék, hogy a belső levegő keringtetés az mire jó igazából? van neki valami haszna?

Mert én még nem tudtam rájönni

Pl. ha dugóban csücsülsz órákig akkor nem kell a kinti gázt beszívnod,hanem a belső "tisztább" levegőt keringeti a kocsiban ! :rolleyes:

Megosztás:

Vagy hamarabb fűt. mivel a benti levegőt fűti újra mindig

szerk: klíma esetén hamarabb is hűt

Freeze az normális szerinted hogy amikor benyomom a belső keringető gombját, olyankor a műszerfal mögül ilyen édekes gépies hang jön mintha egy egy műszer mehanikusan kapcsolna de ha kikapcsolom akkor is ez van. Egyébként a funkcióját ellátja.

Megosztás:

Freeze az normális szerinted hogy amikor benyomom a belső keringető gombját, olyankor a műszerfal mögül ilyen édekes gépies hang jön mintha egy egy műszer mehanikusan kapcsolna de ha kikapcsolom akkor is ez van. Egyébként a funkcióját ellátja.

Perszer hogy természetes, akkor vált át belső geringetésre, ami gyakorlatilag egy csappantyú átfordításával jár. Ezt egy motor végzi el, ennek a hangját hallod ilyenkor.

Megosztás:

Ha folyamatosan,állandóan kattog,akkor neked is el van törve a tengely vagy mi!

A kesztyűtartó mögött van egy kis motor ami mozgatja azt a lemezt vagy mit .Az a hiba oka,hogy a mozgástól

a tartó része el szokott törni(műanyag)és a motor csak forog-forog körbe,annak hallod a hangját!

2 fajta van belőle.A javítási mód annyi,hogy szét kell szedni az egész fűtőrészt az utastér felől is és a motortér felől is a lemezt megfordítani hogy ne a (valszeg) törött végű lemez legyen a forgató rész felől.Röviden ennyi.

Nekem is el van törve, a múltkor ki is röhögtek itt,mert már egy éve halogatom ezt a műveletet mivel elég macerás lehet ezt megcsinálni!

Én úgy oldottam meg "időlegesen"(nem ér röhögni! :rolleyes: ),hogy megkerestem a kesztyűtartó mögött a kis motort

és lehúztam róla a csatlakozót ,akkor elhallgat! :blink:

Vagy nem írta,hogy mindig kattog?

Megosztás:

Ha folyamatosan,állandóan kattog,akkor neked is el van törve a tengely vagy mi!

A kesztyűtartó mögött van egy kis motor ami mozgatja azt a lemezt vagy mit .Az a hiba oka,hogy a mozgástól

a tartó része el szokott törni(műanyag)és a motor csak forog-forog körbe,annak hallod a hangját!

2 fajta van belőle.A javítási mód annyi,hogy szét kell szedni az egész fűtőrészt az utastér felől is és a motortér felől is a lemezt megfordítani hogy ne a (valszeg) törött végű lemez legyen a forgató rész felől.Röviden ennyi.

Nekem is el van törve, a múltkor ki is röhögtek itt,mert már egy éve halogatom ezt a műveletet mivel elég macerás lehet ezt megcsinálni!

Én úgy oldottam meg "időlegesen"(nem ér röhögni! :rolleyes: ),hogy megkerestem a kesztyűtartó mögött a kis motort

és lehúztam róla a csatlakozót ,akkor elhallgat! :blink:

Vagy nem írta,hogy mindig kattog?

Én úgy értelmeztem, hogy ki és bekapcsoláskor csinálja... az normális.

Persze. ha állandóan kattog, zúg és nem áll le akkor az nem jó.

Megosztás:

Én úgy értelmeztem, hogy ki és bekapcsoláskor csinálja... az normális.

Persze. ha állandóan kattog, zúg és nem áll le akkor az nem jó.

Aha télleg,csak azt írta,hogy ki és bekapcskor!

Akkor feleslegesen koptatom itt a billentyűket!Megyek inkább iszok valamit(meg eszek),ha már szabin vagyok!

Megosztás:

Aha télleg,csak azt írta,hogy ki és bekapcskor!

Akkor feleslegesen koptatom itt a billentyűket!Megyek inkább iszok valamit(meg eszek),ha már szabin vagyok!

:rolleyes: köszi kolléga a tartalmas választ :D csak ki és bekapcsoláskor kattan vagy morog vagy mit tom én mit csinál :blink: közben hálistennek nincs semmi hangja

Köszi mindenkinek az infot :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.