xXxGáborxXx Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :rolleyes:
oggy Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Minden Géastrás Fórumcartársnak Boldog Karácsonyt Kívánok ! ! !
Zachi Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt! Nekem az lesz! Éjszakás vagyok. :rolleyes:
Sebald Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Kedves Astrás barátaim! Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok nektek és családotoknak! :rolleyes:
Sebald Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Na ez sem autós téma; árulja már el nekem valaki hogy hol tudom megnézni hogy milyen DicedtX van a gépemen. :rolleyes:
freeze Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Na ez sem autós téma; árulja már el nekem valaki hogy hol tudom megnézni hogy milyen DicedtX van a gépemen. :rolleyes: startmenü > futtatás > begépelni: "dxdiag" enter
Sebald Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 startmenü > futtatás > begépelni: "dxdiag" enter Remek! Köszi! :rolleyes: Jól emlékeztem hogy a 9-es van rajta. Valami mégis nemkafa. Megvan a napi meló. :blink:
freeze Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Remek! Köszi! :rolleyes: Jól emlékeztem hogy a 9-es van rajta. Valami mégis nemkafa. Megvan a napi meló. :blink: nekem 11-es van
Norbedlee Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Szép jó napot mindenkinek, Kellemes Ünnepeket így "utólag" is! ablaktörlő lapát csere előtt állok, az a kérdésem, hogy nekem GM van fennt, de gondolom ahelyett is tudok rá felrakni Bosch-t és Valeo-t is? És érdemes-e a "T" alakú flexibilist választani? további szép napot!
freeze Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Szép jó napot mindenkinek, Kellemes Ünnepeket így "utólag" is! ablaktörlő lapát csere előtt állok, az a kérdésem, hogy nekem GM van fennt, de gondolom ahelyett is tudok rá felrakni Bosch-t és Valeo-t is? És érdemes-e a "T" alakú flexibilist választani? további szép napot! Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl
Norbedlee Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl ok, akkor sztem én is olyat újítok be....
dsteel Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Nekem T alakú flexibilis van. Soha életemben nem volt még olyan ablaktörlőm ami ilyen jól töröl Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes!
Racce Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Hello! nincs valakinek elfekvőben 4db gyertyája 1.6-hoz?? két pólusú....semmi nincs nyitva :rolleyes:
xXxGáborxXx Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! ha ennyire olcsó veszek én is :blink: Ilyet akartam venni egy 2 hete és mondta haverom, hogy ne mert ő vett az ibizájára és nem feküdt fel a szélvédőre. Ezért vettem a hagyományosat :rolleyes: De ha működik akkor nekem is kell! 53cm-es? Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem?
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem? Jól tudod, nekem 51 és 48 centis a két lapát ami fent van, de a vezetőoldali kart (ezen van a hosszabb lapát) egy foggal feljebb kellett tennem a tengelyen hogy középen ne érjenek össze a lapátok. A gyári méret asszem 50 és 47 centi.
starchild83 Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes! Na akkor kérek pontos nevet, milyet kell vennem és hol, ezt a T alakú flexibilis törlőt! :rolleyes:
dsteel Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 ha ennyire olcsó veszek én is :blink: Ilyet akartam venni egy 2 hete és mondta haverom, hogy ne mert ő vett az ibizájára és nem feküdt fel a szélvédőre. Ezért vettem a hagyományosat :rolleyes: De ha működik akkor nekem is kell! 53cm-es? Mert azt hiszem nem egyforma hosszú a két lapát nem? Én nekem ez a 2. eresztés. az elsővel megjártam, iszonyúan hangos volt és csikozott, egy kalap sz*r volt. Ez a 2. most tök jó. Mondom, csak ennyibe kerül (az előző is pont ennyi volt), de ez most jó! Flatvalami a neve. Ha mostanában mész az auchanba, nem fogod eltéveszteni, ezzel van tele. Olyan piros színű dobozban van. Én nekem 2 db 53-as van, szerintem gyárilag kisebb kellene, de igy jó nagyot töröl. Az anyóslapát pár centivel bemegy a vezető előtti lapát alá, de nem zavarják egymást. A dunakeszi auchanban vettem. Ha veszel esetleg, majd ird ide, flat micsoda a neve, mert nekem nagyon bejött és akkor legalább tudjuk a nevét!
imy Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Csatlakozom freeze kollégához. Pár napja vettem a madaras teszkóban egy pár flexibilis ablaktörlőt, 53 centiset. Valami Flatakármi a neve. SZUPER halk, semmi hangja, még minuszban sem, gyönyörűen töröl. A hab a tortán: 900 Ft körül van darabja. A Bosch több ezer Ft. A tartósságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de eddig tökéletes!
freeze Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Bár már egy másik TOPIC-ban írtam, de ha valakinek lenne óccsóé Astra G műszerfal plexi, az szóljon... elrepedt :rolleyes: köszi...
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Bár már egy másik TOPIC-ban írtam, de ha valakinek lenne óccsóé Astra G műszerfal plexi, az szóljon... elrepedt :blink: köszi... Kíváncsiságból megnéztem neked a gyári új árát, és hát először is azt kéne tisztázni hogy milyen műszered van. Merthogy kétféle van belőle, TRW és VDO gyártmány. Ennek megfelelően kétféle plexi is tartozik hozzá, a TRW-hez ~10e Ft a gyári új, a VDO-hoz meg ~25e (igen, csak a plexi ennyi :rolleyes: ) A cikkszámok, ha netán mégis gyári újat vennél szalonból: 90589499 (TRW) és 90589500 (VDO)
tgabika76 Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Öö... nem tudom mennyire pontos info de az EPC ábrái alapján úgy tűnik hogy az olcsóbbik (TRW) műszer a gyárilag fordulatszámmérő nélküli Astrákban volt, a fordulatszámmérősek VDO gyártmányok, és ezek szerint a két óracsoporthoz való plexi nem csereszabatos egymással.
freeze Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Öö... nem tudom mennyire pontos info de az EPC ábrái alapján úgy tűnik hogy az olcsóbbik (TRW) műszer a gyárilag fordulatszámmérő nélküli Astrákban volt, a fordulatszámmérősek VDO gyártmányok, és ezek szerint a két óracsoporthoz való plexi nem csereszabatos egymással. Hát köszönöm az utánajárást, iszonyat elriasztóak az árak :rolleyes: Újat biztos nem veszek! Tehát 2005 évjáratú G-hez (classicII Z16XEP)-hez kellene ha van valakinek elfekvőben
starchild83 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Hát köszönöm az utánajárást, iszonyat elriasztóak az árak :rolleyes: Újat biztos nem veszek! Tehát 2005 évjáratú G-hez (classicII Z16XEP)-hez kellene ha van valakinek elfekvőben Bontók?
barobi28 Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Sziasztok, Boldog Karacsonyt :rolleyes: Segitsegeteket szeretnem kerni... meg szeretnem lepni magam 1 GPS el...de tudjatok milyen kene.... olcso is legyen es jo is... van valakinke valami otlete? En nem ertek hozza... mikor azt hiszem h talaltam 1 jo GPS kiderul h nem er 5 centet sem:-j
Recommended Posts