telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Mikó mész má??? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 akkor a nevedben a npasi-ban elírtál egy betűt??? nem npapit akartál írni :?: :?: bocsánat :? nyuszikáé a pont :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nagyon rideg elkösz. volt ez, semmi smiley. Olyan hivatalos, olyan "Nyúlhallószerves"! :( Uhhhh!!!! mostmár mérges vagyok :twisted: szóval én hivatalos vagyok, na majd adok én neked!!!! :( :lol: szia kedves npapi!!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 86-ban én már harmadikos voltam, és a suliudvaron futkároztam... :( én is én is!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Mikó mész má??? :wink: amikor te!!!!! kisfiam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 nyuszikáé a pont :( :( :lol: :D köszi, benned bíztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Mindenki engem bánt, pedig én csak színt akartam vinni a témába. Kicsit feldobtam, hogy ne csak egy dialóg legyen. :( :( :lol: Azt hiszem, ki kell moderálnom magam legalább egy hétre, mert megutálnak. :oops: :D És ha még1x megismétled ezt a mistype-t, akkor rossz leszek és kitalálok Neked vmi "aranyos" nicket. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :( na majd én ezt jól megaszondom az asszonyodnak.... fiatal pipire vágy mi? :smt117 :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 amikor te!!!!! kisfiam :( Ez a "mikó mész má?" szerintem nekem szólt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 amikor te!!!!! kisfiam :( No asszony! Uzsgyi haza! Otthon majd megtárgyaljuk... :evil: :wink: "Lassan" én is megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ez a "mikó mész má?" szerintem nekem szólt. Nem, ez az asszonynak szót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 köszi, benned bíztam :D köszi :wink: én már itthon... ti? 8) csak a Zasszony jöhetne má... éhes vagyok nagyon :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 na majd én ezt jól megaszondom az asszonyodnak.... fiatal pipire vágy mi? :smt117 :smt043 Which one do U wanna talk to? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 nem beszélni külföldit! hungarit lécci! :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Csak vicc vót: Melyikkel akarsz beszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Mindenki engem bánt, pedig én csak színt akartam vinni a témába. Kicsit feldobtam, hogy ne csak egy dialóg legyen. :( :( :lol: Azt hiszem, ki kell moderálnom magam legalább egy hétre, mert megutálnak. :oops: :D És ha még1x megismétled ezt a mistype-t, akkor rossz leszek és kitalálok Neked vmi "aranyos" nicket. :twisted: ez nekem szólt? huh gyererkek én már nem tudom ki kivel van :D holnap kibogozom. viszlát mindenkinek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Picit most elvesztettem a fonalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 :shock: ja hogy többis van? úúúúúúúúúú. inkább ne menjünk bele :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Picit most elvesztettem a fonalat... akkor viszlát otthon :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 jól nyomjátok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na pá mindenkinek és nyugodt, pihentető éjszakát kívánok - és mielőbbi asszonycomeback-et, hogy gyüjjön az a vacsora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 akkor viszlát otthon :( :oops: Otthon találkozunk, készülj! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Otthon találkozunk, készülj! :wink: hűha, máris kész vagyok :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na pá mindenkinek és nyugodt, pihentető éjszakát kívánok - és mielőbbi asszonycomeback-et, hogy gyüjjön az a vacsora. meggyütt, már a sütőbe a melegszenyó!! szia npapi!! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 hűha, máris kész vagyok :( :lol: lécci lécci meséljetek nekünk is!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts