oggy Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nekem mákom volt, 650be beszámolták régi (93) vasamat, akko max hetet ért. Más:legeslegelső ótóm egy gyönyörű mustársárga kockazsigur (ez 92-ben még "nagyot" szólt!), fehér felnikkel+fehér szőrös üléshuzattal, portkormánnyal, (így vettem)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 nekem ilyenek a G hez is társulnak.... ;) :blink: :rolleyes: de ebbe nem kellett hozzá szivacs :lol: Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :D Nekem mákom volt, 650be beszámolták régi (93) vasamat, akko max hetet ért. Más:legeslegelső ótóm egy gyönyörű mustársárga kockazsigur (ez 92-ben még "nagyot" szólt!), fehér felnikkel+fehér szőrös üléshuzattal, portkormánnyal, (így vettem)... dözsááááá... kicsit!... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :rolleyes: dözsááááá... kicsit!... De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :blink: Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :rolleyes: Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :blink: fűtött garázsban is lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 fűtött garázsban is lehet... :blink: Hát,akkor már inkább a hálószoba,ott legalább nem kell belehelni az ablakokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hát,akkor már inkább a hálószoba,ott legalább nem kell belehelni az ablakokat :blink: mi nem szoktunk az ablakkal foglalkozni olyankor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nekem anno az F astrám (5ajtós) hátsó ülése ha mesélni tudna hhhuuu akkor..... Nekem is volt olyan hogy a párás ablak mögül a rendőr szállított ki mert arra járt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :blink: Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :lol: Ugyan kérem, el vagyunk kényelmesedve. :D Hóesésben, Trabikában...na az valami volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hínnye, de jó téma indult :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :blink: dözsááááá... kicsit!... nem tea volt .... :D és 5 ajtós a gép....járó motor télen, sötétben csak a rádió halk dallamára és a visszajezők romantikus fényénél...közben már nemhogy belátni, de ki sem lehetett (nem, nem a sötéttől) ;) :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ugyan kérem, el vagyunk kényelmesedve. :lol: Hóesésben, Trabikában...na az valami volt. :blink: Hmm Merivás, hófúvásban elakadós aztán csak utána autó kiásós továbbmenős... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Apropó... Hogyan és miból lehet megtudni hogy be van-e kábelezve a kocsiba a tempomat? Netán motorkód alapján is kiderülhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Május 14, Metallica koncert, már kezemben vannak a jegyek! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Május 14, Metallica koncert, már kezemben vannak a jegyek! :rolleyes: :blink: Ott fogsz sexelni? Ja, nem arra mondod.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Május 14, Metallica koncert, már kezemben vannak a jegyek! :blink: :lol: Jó neked. Én is imádom a Metallica zenéjét. Terveim szerint szombaton Auróra koncertre mentünk volna, de nem jött össze. Előtte teke volt, eltörött az egyik fa, nem volt tartalék, abba kellett hagyni. Elkezdtünk inni és hát ... elfelejtettük a koncertet. Meg úgy mindent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Apropó... Hogyan és miból lehet megtudni hogy be van-e kábelezve a kocsiba a tempomat? Netán motorkód alapján is kiderülhet? Nem. Nincs rá egyértelmű algoritmus. Meg kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ugyan kérem, el vagyunk kényelmesedve. :D Hóesésben, Trabikában...na az valami volt. :lol: Igazábol bárhol, bármilyen autóban meg lehet oldani ha arrol van szó. Pl. Ford Transit első 3 ülésén nappal egy forgalommentes földúton ahol a madár sem jár.........., csak egy öreg biciklivel aki nem hitt a szemének és leugrott a bicikliről majd gyalog ment tovább és le nem vette a szemét a szélvédőről. Engem elkapott a röhögés és nem bírtam befejezni a mutatványt. :rolleyes: :blink: Bizony ilyenek is történtek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ez nagyon tetszik!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kombi_le..._158356082.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nem tudom hallottatok-e már róla: http://www.bendinglight.co.uk/ Itt egy letölthető pdf-ben be is mutatják hogyan lehet holttérmentesen vezetni. Jónak tűnik, szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ez nagyon tetszik!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kombi_le..._158356082.html Ejha... Ez tényleg nagyon kafa! Sajna jelenleg nem nagyon engedhetem meg hogy ilyenem legyen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Ejha... Ez tényleg nagyon kafa! Sajna jelenleg nem nagyon engedhetem meg hogy ilyenem legyen. :rolleyes: Most nagyon én sem:( De enélkül még hál'Isten megy az autó :blink: Más: Ezt a kisfilmet az angolok csinálták egyfajta elrettentés képpen ill. balesetmegelőzés céljából. http://www.liveleak.com/view?i=323_1250531763 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Itt egy másik kisfilm: http://www.youtube.com/watch?v=098urE21O1A Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ez nagyon tetszik!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kombi_le..._158356082.html Úúú áááííí!! Köszönöm!! Pont ilyen tunningos burrát kerestem, most úgyis aktuális mert itt a karácsony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Most nagyon én sem:( De enélkül még hál'Isten megy az autó :rolleyes: Más: Ezt a kisfilmet az angolok csinálták egyfajta elrettentés képpen ill. balesetmegelőzés céljából. http://www.liveleak.com/view?i=323_1250531763 Itt egy másik kisfilm: http://www.youtube.com/watch?v=098urE21O1A ez a kettő ugyanaz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 ez a kettő ugyanaz nem? de, csak én nem néztem az előttem lévőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts