Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nekem mákom volt, 650be beszámolták régi (93) vasamat, akko max hetet ért.

Más:legeslegelső ótóm egy gyönyörű mustársárga kockazsigur (ez 92-ben még "nagyot" szólt!), fehér felnikkel+fehér szőrös üléshuzattal, portkormánnyal, (így vettem)...

Megosztás:

nekem ilyenek a G hez is társulnak.... ;) :blink: :rolleyes: de ebbe nem kellett hozzá szivacs :lol:

Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :D

Nekem mákom volt, 650be beszámolták régi (93) vasamat, akko max hetet ért.

Más:legeslegelső ótóm egy gyönyörű mustársárga kockazsigur (ez 92-ben még "nagyot" szólt!), fehér felnikkel+fehér szőrös üléshuzattal, portkormánnyal, (így vettem)...

dözsááááá... kicsit!...

Megosztás:

Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :rolleyes:

dözsááááá... kicsit!...

De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :blink:

Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :lol:

Megosztás:

De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :rolleyes:

Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :blink:

fűtött garázsban is lehet... :lol:

Megosztás:

De ne csak teát vigyél magaddal,hanem valami szörmebundát is,mert elég hűvös van kint.Vagy várd meg vele a tavaszt. :blink:

Ha ez előbb eszembe jut,akkor én is caravánt veszek,mert nagy puttonyba jó pakolni. :lol:

Ugyan kérem, el vagyunk kényelmesedve. :D Hóesésben, Trabikában...na az valami volt. :rolleyes:

Megosztás:

Hát, hogy most a G-m is Caravan... hmmmm meghívom mán az asszonyt egy teára :blink:

dözsááááá... kicsit!...

nem tea volt .... :D és 5 ajtós a gép....járó motor télen, sötétben csak a rádió halk dallamára és a visszajezők romantikus fényénél...közben már nemhogy belátni, de ki sem lehetett (nem, nem a sötéttől) ;) :rolleyes: :lol:

Megosztás:

Május 14, Metallica koncert, már kezemben vannak a jegyek! :blink: :lol:

Jó neked. Én is imádom a Metallica zenéjét. Terveim szerint szombaton Auróra koncertre mentünk volna, de nem jött össze. Előtte teke volt, eltörött az egyik fa, nem volt tartalék, abba kellett hagyni. Elkezdtünk inni és hát ... elfelejtettük a koncertet. Meg úgy mindent. :rolleyes:

Megosztás:

Ugyan kérem, el vagyunk kényelmesedve. :D Hóesésben, Trabikában...na az valami volt. :lol:

Igazábol bárhol, bármilyen autóban meg lehet oldani ha arrol van szó. Pl. Ford Transit első 3 ülésén nappal egy forgalommentes földúton ahol a madár sem jár.........., csak egy öreg biciklivel aki nem hitt a szemének és leugrott a bicikliről majd gyalog ment tovább és le nem vette a szemét a szélvédőről. Engem elkapott a röhögés és nem bírtam befejezni a mutatványt. :rolleyes: :blink:

Bizony ilyenek is történtek!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.