zozor Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Aha, korábban már kitárgyaltuk :lol: Akkor lemeradtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 vagy van nála egy felspécizett komputerkábel, és már nem is kell keresgélnie... motortérzár...nem győzöm hangsúlyozni Panizzi: Erről mi a véleményed? Gondolkodtam, ha lesz újabb autóm, szereltetek be ilyet. Annyira rossz csak nem lehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Panizzi: Erről mi a véleményed? Gondolkodtam, ha lesz újabb autóm, szereltetek be ilyet. Annyira rossz csak nem lehet :huh: miről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 miről? Erről Bocs, kimaradt a link :huh: Mondtad, hogy az egyik legjobb védelem talán a motortérzár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Erről :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 :lol: Akkor "ez nem jön be"-nt jelent, igaz? :huh: Pedig azt hittem jó ez a védelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Akkor "ez nem jön be"-nt jelent, igaz? :huh: Pedig azt hittem jó ez a védelem... nem rossz ez.. de van de :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 nem rossz ez.. de van de :huh: És mi az, elárulod? Arra tippelek, hogy a "de" az a mindent megmutatok... Nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Na azt találtam ki gumikkal kapcsolatban, hogy most kedden az acélfelnikre átszereltetem téli gumikat, és majd tavasszal veszek alufelniket és arra mennek vissza nyári gumik :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Na azt találtam ki gumikkal kapcsolatban, hogy most kedden az acélfelnikre átszereltetem téli gumikat, és majd tavasszal veszek alufelniket és arra mennek vissza nyári gumik :huh: :lol: Tégy belátásod szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Tégy belátásod szerint :lol: Szerintem ez teljesen jó 5let :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Szerintem ez teljesen jó 5let :huh: Jaja, szerintem is, tőlem származik. :lol: Azért jött létre, mert eddig már 101verziót olvastam a gumimegoldásaiddal kapcsolatban... Ez a tanács így bármelyik bevezetett megoldásnál majd megállja a helyét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ez milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 DEZENT :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 DEZENT :huh: :lol: 5 luykas dezent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ez milyen? ..tecccik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Szó volt itt sok hasznos 5letről autóvásárlásnál... ..miko nekem ez volt aktuális a nyakamba vettem a országot két "szakértővel" (a 3madik okos enmagam lennék).. ..a egyik szakértőm a hitelekben volt jártas, a másik pedig a földöntúli világban (Máguspap) volt kalauz a a halandó embereknek.. ..autószerelőnek (pedig lett volna nagyon jó haverem) még véletlenül se szóltunk.. ..éés vettünk autót is.. .. bár néhány neppernek azóta lehet két orra van.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Na azt találtam ki gumikkal kapcsolatban, hogy most kedden az acélfelnikre átszereltetem téli gumikat, és majd tavasszal veszek alufelniket és arra mennek vissza nyári gumik :huh: :lol: jó a terv,gratula hozzája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Mondjuk en pont a maganembertol tartanek a legjobban. Konnyebben atverhet, nem? Lopott, korozott, simlis dolgok. Egy kereskedo ezt nem engedheti meg maganak, ugyhogy ellenorzi. Bar... Hogyne erdekelne milyet vettel. Kuldd csak el PÜ-ben. Asszem akkor 2008-as vagy fiatalabb kellene lehet. De pl. egy 5 eves sokkal gazabb? Magánember kocsiját is át kell vizsgáltatni szervízben és akkor nincs para. Persz tökéletes zsákbamacskátlanság ( az a kifejezés :huh: ) nincs, de újnál sincs!!! PÜ-t küldöm rövidesen Na azt találtam ki gumikkal kapcsolatban, hogy most kedden az acélfelnikre átszereltetem téli gumikat, és majd tavasszal veszek alufelniket és arra mennek vissza nyári gumik :lol: :lol: Na, ha van rá keret, ez a legjobb ötlet. A felni szép szerintem így fotó alapján. Szerintem tölts le egy pár fotót felnikről és próbáld rá a kocsidra virtuálisan (photoshop) és az alapján dönts (nopersze meg a minőség és ár alapján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 A legsimlisebb a nepper ( használt autó kereskedő) ez biztos!! Magánember is lehet gáz ezért kell az alapos átviszgálás mind műszaki, mind papír értelemeben. Lopott astra-t nem igen fogsz találni, mert alkatrészként többet ér a tolvajnak. Azonnal szétszedik. Szerintem inkább a vaterán találkozhatsz lopott astra alkatrésszel... de ez csak privát sejtés ja és a pü-ben nem írtam még a BOSAL vonóhorgot, meg a tetősínt Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ez hogy tetszik?(mondjuk mindegyik kereskődői) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2430_km-3438575 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...6500_km-3452708 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...5e_km_v-3461659 Bennem midig az a kérdés merül fel ilyenkor, hogy miért válnak meg egy ilyen autótól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Bennem midig az a kérdés merül fel ilyenkor, hogy miért válnak meg egy ilyen autótól? Nem tudja fizetni a részletet esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PITTIBL11 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Sziasztok!!! Opel Astra G-re való gyári Hella (hátsó csomagtartóra )spoiler eladó! Vadonat új nem használt.A két végén beépített sárga Hella lámpával.Minden tartozéka és segédeszköz a felszereléshez megvan hozzá. Autó váltás miatt eladó! (igény esetén képet teszek fel vagy küldök emailben) Ára.:30.000Ft Hívj vagy írj ! biggrin.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Nem tudja fizetni a részletet esetleg? Ja igaz... az lehet :huh: Szerencsére nem vettem még részletre kocsit, így ez meg sem fordult a fejemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Ja igaz... az lehet :huh: Szerencsére nem vettem még részletre kocsit, így ez meg sem fordult a fejemben Én sem és nemis tervezem. Inkább veszek olyat, amit elkapok a kezemben levő pénzért és félreteszem a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts